跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[迅雷快传] [MU原創] [TXB兒童台] 魔界女王候補生 第30-51集 (更新30-51) 完

幽助 发布于2010-11-3 20:50 3618 次浏览 40 位用户参与讨论     [复制分享主题]
7 g4 N6 Q' w. [; I, V  J  d
只屬試看用途,請於24小時後自行刪除; p/ c! n* P: e6 L( f8 P5 s, h
【動畫名稱】︰魔界女王候補生0 P9 }: H' v! `, c3 d! a6 p3 I4 J
【語言字幕】:TXB兒童台 粵語' p* A, ]  e7 y
【動畫集數】:51
- @3 V: B/ D) v+ v& n【動畫大小】:150MB左右
4 R  ~8 P: e+ O4 C+ P# ]/ C【視頻格式】:RMVB
: O! C% u( Y9 ?+ i4 y【錄製人】:幽助錄影
; E% `  x1 r8 T5 H. h. I【上傳人】:MU空間(幽助)
1 e9 U# }$ y3 ^8 E: f- y# Y# l5 T5 n【內容簡介】︰  居住在魔界的兩個少女桑高娜及芭莉娜,不僅是好朋友,同時也是下一任魔界女王的候選人。 她須以競爭對手的身分到了人類的世界,比賽誰能夠收集最多人類的心。 也就是把人們對她們的各種心情,化為心的結晶。 蒐集最高價值結晶的人,將會成為下一任魔界女王。
7 D% ]2 I1 n# Q: R; e$ F$ ]7 \
' s( A* E' c$ P  a6 y. k7 [( l  原本在魔界大受歡迎的桑高娜及在魔界毫不起眼的芭莉娜,到了人類世界之後,受歡迎程度卻完全逆轉,使桑高娜陷入了困境。 同時她對來歷不明的少年皮亞爾一見鍾情,而她魔女的心被吸引。 據說這魔女的心,每個魔女都只擁有一顆的,一旦被奪走,就會永遠失去靈魂。 桑高娜是否能夠守護她的心,同時通過這艱鉅的女王測驗,完成自己的夢想? 同時,魔界一個反派種族奧貝爾打算佔領整個世界,並向兩位女王候選人下手,桑高娜及芭莉娜能否對抗奧貝爾? 桑高娜能否和皮亞爾在一起?
+ S/ H$ f# T$ n  x6 N9 a
1 [/ Z7 T' t8 ]! w# Q# R' k& h0 k) v
搵左隻 魔界女王 碟 今次放住第1隻碟先啦^__^   得閒先再搵埋第2隻碟先啦
1 z6 f1 \0 v! R3 z8 c! c0 z
- D1 o* O: d: Z第03-04集 因rmvb音頻只有單頻道 所以放出 修正左音頻o既 rmvb封mkv

; y0 a0 }* o& w; E1 X
7 h$ i# L$ }, f9 n% ~/ R
[size=14.1667px]
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

魔界女王候補生01-29.txt

3 KB, 下载次数: 19, 下载积分: 社区币 -5 星梦

魔界女王候補生30-51.txt

2.28 KB, 下载次数: 15, 下载积分: 社区币 -5 星梦

已有(40)人评论

漫步雲端 发表于 2010-11-3 20:54:06 | 显示全部楼层
, p/ \2 d- R1 t. ?, \3 L. e7 y& ^
我係沙發了,幾時開始播的?
' D& M3 m- |) `. p一開帖就已經更新到29集了

幽助 发表于 2010-11-3 20:58:06 | 显示全部楼层
我係沙發了,幾時開始播的?
' V  @" r- s% l( V一開帖就已經更新到29集了
- F5 j% V% W2 j' d( j: y漫步雲端 发表于 2010-11-3 20:54

9 Y( X$ _( \  B, X@@ 以經播完好耐嫁喇   我以前放過  但d帖搵唔番 同連接都搵唔到重上傳^__^

漫步雲端 发表于 2010-11-3 21:00:32 | 显示全部楼层
@@ 以經播完好耐嫁喇   我以前放過  但d帖搵唔番 同連接都搵唔到重上傳^__^. B3 _, o% E, L. E
幽助 发表于 2010-11-3 20:58
3 W8 N7 C/ h7 I+ K- N+ U

) C! f. S  Y1 c; j6 g
/ C' R' L- p, h4 g    ) [, N  x$ p2 s
哦...怪不知係兒童臺節目表搵唔到呢套

幽助 发表于 2010-11-3 21:03:02 | 显示全部楼层
哦...怪不知係兒童臺節目表搵唔到呢套
: ~7 y* [/ N2 u! A3 R漫步雲端 发表于 2010-11-3 21:00

5 r  ?4 Q# ]" Y# K不過而家都重播緊呀  只不過係星期日播

漫步雲端 发表于 2010-11-3 21:07:03 | 显示全部楼层
不過而家都重播緊呀  只不過係星期日播
% J) i, Y' q0 [& O$ Y% A/ a- {幽助 发表于 2010-11-3 21:03
2 e; T: U4 m! [2 Z! C: w' |

6 }* Y4 C+ N1 A4 M  S- B2 b; r) [/ Y# z' T/ v/ x) e; K( @; T

6 Y. D" o! k1 g  K7 t6 k& T哦...% B8 g+ t. }3 V( I6 X, y

3 ], w/ ?4 O( F. C* ?  _呢套未過,得閒下嚟睇下先

幽助 发表于 2010-11-3 21:08:12 | 显示全部楼层
% k+ I0 L+ L; t. E
哦...
& N, @3 r* z% g$ V0 q- Z2 C
5 a3 g9 C+ J0 B' l2 n呢套未過,得閒下嚟睇下先+ {( ^( O% l7 t% R9 Y; |
漫步雲端 发表于 2010-11-3 21:07

3 `7 S. J9 q4 D' u! N' d  y咦  你未睇過嗎?  係幾好睇   op都幾好聽^__^1 R1 m3 ^. Q% H
我諗首播都應該播左成1年以上@@

maplep 发表于 2010-11-3 21:09:09 | 显示全部楼层
支持幽助兄

漫步雲端 发表于 2010-11-3 21:18:30 | 显示全部楼层
咦  你未睇過嗎?  係幾好睇   op都幾好聽^__^
! v$ P# O8 U5 H* g' ^我諗首播都應該播左成1年以上@@
" v  o2 E2 [# N5 I1 Q幽助 发表于 2010-11-3 21:08

+ v5 f0 }) t  y# M7 h3 r; R/ T) ^5 p/ A$ K9 @
( n: }6 Z, @1 t0 u0 }: `. r) [+ j
    2 u$ f/ @+ S, d% r1 D4 t& L7 [. y+ ?
我好多都未睇過的,沒時間去睇...
$ B0 W7 _( Z6 E7 }8 G+ Z, z# i, E, j; z. T5 `8 y- a( S
既然你都話好睇咁應該都真係幾好睇的

幽助 发表于 2010-11-3 21:23:48 | 显示全部楼层
我好多都未睇過的,沒時間去睇..." Q/ M% |+ m" ?) p3 n" Q1 ]

# S% |! n+ _2 ]$ u! W3 Y! D8 F* Y& |既然你都話好睇咁應該都真係幾好睇的
" T8 R/ ~! p  J! a3 c. r+ F' K漫步雲端 发表于 2010-11-3 21:18
) i/ N& [, S; ~) L
配音幾正嫁^__^  可惜有幾集因 加滕桑高娜(梁少霞配)病左 可能感冒啦  把聲有d怪 好似一半後

漫步雲端 发表于 2010-11-3 21:33:48 | 显示全部楼层
配音幾正嫁^__^  可惜有幾集因 加滕桑高娜(梁少霞配)病左 可能感冒啦  把聲有d怪 好似一半後
! |8 y8 E9 l$ p( J( `! E+ _幽助 发表于 2010-11-3 21:23

! ?8 a( y. Z( d% J
2 |4 \) y+ B' N- u! {( X6 K4 S2 r% `- F" m- V/ Y3 H
    ' C! s: q1 h  o4 N
佢病咗你都知道?聽人講D動畫嘅配音都係提前2月左右就配好了& h) Y1 y7 C3 Z3 C
當然如果係新番連載就即配即播

4ycao 发表于 2010-11-3 21:36:09 | 显示全部楼层
楼主辛苦啦!

1234下一页