跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[迅雷快传] [MU原創] [TXB兒童台] 魔界女王候補生 第30-51集 (更新30-51) 完

幽助 发布于2010-11-3 20:50 3631 次浏览 40 位用户参与讨论     [复制分享主题]
幽助 发表于 2010-11-3 21:39:42 | 显示全部楼层
佢病咗你都知道?聽人講D動畫嘅配音都係提前2月左右就配好了% P1 p* `; ^8 e; P
當然如果係新番連載就即配即播6 y7 P6 b# B" T. E
漫步雲端 发表于 2010-11-3 21:33
- ]  d) Y% n3 {2 N8 r
緊係知道啦  你聽下就知道嫁喇  @@有幾集配得好怪把聲一聽就知應該病左^__^好似之前都有人網上講呢

漫步雲端 发表于 2010-11-3 21:47:03 | 显示全部楼层
緊係知道啦  你聽下就知道嫁喇  @@有幾集配得好怪把聲一聽就知應該病左^__^好似之前都有人網上講呢
! X% a) d' f$ `幽助 发表于 2010-11-3 21:39
1 }5 e$ \. |& J5 d

; U8 l/ s! D6 E3 J! u" ?* e$ d0 q5 n0 ]0 H) E, e; [( B

/ N* s4 C0 [4 Z. q3 y0 o搵其他人頂仲怪,把聲聽熟熟突然又轉咗把其他人嘅聲, w: M7 f1 \& U. e. k" ?
TVB經常係咁的

幽助 发表于 2010-11-3 21:48:37 | 显示全部楼层
搵其他人頂仲怪,把聲聽熟熟突然又轉咗把其他人嘅聲. K6 c' @2 ^6 S; D" H
TVB經常係咁的$ w: ]' g: @4 Q( _; `; `9 G# ^6 c
漫步雲端 发表于 2010-11-3 21:47
% S6 e  x1 o# b
係呀  但主角特然轉左人會好怪 病左都配^__^

漫步雲端 发表于 2010-11-3 21:59:07 | 显示全部楼层
係呀  但主角特然轉左人會好怪 病左都配^__^
) n0 q4 a  S2 w, j( v, m& Y幽助 发表于 2010-11-3 21:48

. o3 L: q, y, F
& \8 o8 B$ H5 f! A6 {
2 K' q) @% _7 a" _, N    ; s0 j# {7 I4 s
嗯...都總好過搵人頂的

幽助 发表于 2010-11-3 22:01:13 | 显示全部楼层
嗯...都總好過搵人頂的
/ z  F; P' B# t2 ]6 j# x% l漫步雲端 发表于 2010-11-3 21:59
; u2 _; W* C6 F3 }  |% k
係囉 ^__^可能佢本人都想繼續配掛^__^

漫步雲端 发表于 2010-11-3 22:05:51 | 显示全部楼层
係囉 ^__^可能佢本人都想繼續配掛^__^
1 J7 ^: u! |+ u6 A$ N幽助 发表于 2010-11-3 22:01

- `9 B% ?9 Y+ g2 z& ?1 }) A& \. v' x  q. _$ y+ s
% U4 t( J, v, R5 B" I* M8 A! ~
    / Q! ^6 v3 S9 {- Z
好有專業精神

ngyan1600 发表于 2010-11-3 22:32:46 | 显示全部楼层
哦...怪不知係兒童臺節目表搵唔到呢套- M- U: \( Z% h7 }: F* [$ q: i; L
漫步雲端 发表于 2010-11-3 21:00
5 _! o. S. Z& X/ B! T' E. m4 V
9 Y. ?# R9 G. N

9 Q$ C* T" e0 u: T/ r% L    ....留意星期6,日...唔該
* R% k! a; P, G笨豪幫我錄緊....唔係我邊有音頻合成

ngyan1600 发表于 2010-11-3 22:35:40 | 显示全部楼层
當時的確係少霞姐姐病左,不過堅持自己配返....上星期藍龍,31,32,少霞姐姐又病左....所以布凱把聲都怪怪地...

huang 发表于 2010-11-3 22:42:29 | 显示全部楼层
支持幽助,等久了,

幽助 发表于 2010-11-3 22:47:07 | 显示全部楼层
當時的確係少霞姐姐病左,不過堅持自己配返....上星期藍龍,31,32,少霞姐姐又病左....所以布凱把聲都怪怪地.. .... Q0 ^& Z" F: N! w6 x% {
ngyan1600 发表于 2010-11-3 22:35

: b: J7 H9 l2 E& q& h% ~6 ^4 ?係呀  我都知道 ^__^ 你o既版本我都支持呢^__^

earnac 发表于 2010-11-3 23:52:45 | 显示全部楼层
個人比較鐘意合成版本

Ace0210 发表于 2010-11-4 05:29:41 | 显示全部楼层
幽助好突然甘比d好野出來