[社区发布] [原創合成][涼宮春日的憂鬱1x2][日/粵雙語][1920x1080 BDRip][+校正音頻][完]

Batcat 发布于2010-10-24 14:42 12936 次浏览 166 位用户参与讨论     [复制分享主题]
Ling1988 发表于 2010-12-13 15:04:33 | 显示全部楼层
唔睇到圖片就唔知原來呢個是涼宮BD版啊!唔客氣收音頻了

漫步雲端 发表于 2010-12-13 15:07:32 | 显示全部楼层
唔好甘贊我啦!!時間軸要調多d先!!唔系好熟練!!( E1 I6 B1 X& ?0 o( G+ m7 ]* v
kruouo 发表于 2010-12-13 15:01
! v: e, t5 D$ k; ~
2 ~0 x2 n. j0 g* ~; J0 r) m. _
5 G3 C9 e5 @! }0 `+ ?

. u/ s6 T( C+ q片源系你自己在share掛的版本?跟住再傳去MU...
7 u) z9 n& c5 M1 f- t3 ~, ~- W3 \. z* f2 v! H4 [7 ~8 `
話說你幾時完成埋套東京地震?dotmu個邊好耐沒更新了

Batcat 发表于 2010-12-13 15:20:47 | 显示全部楼层
片源系你自己在share掛的版本?跟住再傳去MU...
1 C  I  ?5 K. D" {1 y
5 P) h2 T% H6 v& K) {% d8 F! v話說你幾時完成埋套東京地震?dotmu個邊好耐 ...
* m8 }5 }; ^. j! K! ~/ R% i0 r' O漫步雲端 发表于 2010-12-13 15:07

; x. F  A$ S# _$ C2 B! c, G5 n* }0 s, F( `- E- B; u) P: i0 t
系啊!!
0 r8 R" N5 J8 @- B個邊真系唔記得更新先!!幽助俾左字幕你未?我差三集就搞完了

漫步雲端 发表于 2010-12-13 15:28:18 | 显示全部楼层
系啊!!
2 R0 e( a' R, q5 _$ T" s個邊真系唔記得更新先!!幽助俾左字幕你未?我差三集就搞完了; v: ]2 }& C% l! l) R- j
kruouo 发表于 2010-12-13 15:20

+ y4 \. k) q. j6 E, h. j' K/ P* [9 A/ R  J$ F, T* n- |

. b: g. c5 x; F4 S! ^  F    ( s4 i9 Y* f+ ?% v+ m) K. K
% s2 Y0 f' V3 H* k
昨晚佢話已經打好包不過上傳= =今日成日都沒見過佢 應該今晚有吧

漫步雲端 发表于 2010-12-13 15:32:51 | 显示全部楼层
系啊!!+ L3 D; m: Q6 O# n0 D
個邊真系唔記得更新先!!幽助俾左字幕你未?我差三集就搞完了
2 N5 T5 c$ v0 c/ G6 Akruouo 发表于 2010-12-13 15:20

0 n: o, C8 i2 d6 }5 o( n+ ?' w( V0 d6 J: L
0 P( j; {8 N$ W7 t7 o

. P1 P: B% ]1 z* M/ h, t2 d- D話說我個輕音2 PCT版片源都上傳到第5集了,等埋第9集粵語版先一次發

Batcat 发表于 2010-12-13 15:33:56 | 显示全部楼层
昨晚佢話已經打好包不過上傳= =今日成日都沒見過佢 應該今晚有吧
' a. H' k1 {9 ^) F漫步雲端 发表于 2010-12-13 15:28
* f1 U* r" y6 Z) o% Q% a0 j7 R  M
5 L9 Z: n; O  x# n

" ~& T6 T: w) M! \   哦!!我等字幕搞好了,就一次過更新完畢!!

Batcat 发表于 2010-12-13 15:36:19 | 显示全部楼层
話說我個輕音2 PCT版片源都上傳到第5集了,等埋第9集粵語版先一次發
$ H4 T6 y# n5 o/ H2 y5 K1 q9 c9 y漫步雲端 发表于 2010-12-13 15:32

8 c9 _+ Z" j9 e- D9 m- F
$ W( C5 ]9 Z* Q8 |
5 l" L8 F% g$ Y, h   嗯!!其實pct都幾有效率的!!我既涼宮佢一日就上傳左幾集了!!唔系邊有甘快掛完!!

漫步雲端 发表于 2010-12-13 15:41:10 | 显示全部楼层
嗯!!其實pct都幾有效率的!!我既涼宮佢一日就上傳左幾集了!!唔系邊有甘快掛完!!) {  q% g1 p) X, S8 p, n
kruouo 发表于 2010-12-13 15:36

# F0 @: B6 q' [& W; z; ~* c" \* W' N( ?: }0 K

7 @: F/ {3 n' X7 T    3 w* Q/ p( x! P
主要多人下載啊,你睇下任務欄個度 幾多人上傳比你...
8 G% J# g/ W8 u& l* g  {  W
& k+ s" j6 G! H0 p我掛會長大人果時全日穩定400k

by.iceb 发表于 2010-12-13 17:57:05 | 显示全部楼层
来迟了..7 t" a4 q9 w9 t! {, l& U3 D
凉宫唔错啊..4 ?4 A; ^/ v5 K' g" _" n
稳机会补完

liurun 发表于 2010-12-13 18:21:42 | 显示全部楼层
此动画的粤语配音几好,尤其系阿虚噶

Hatsuki 发表于 2010-12-13 18:26:53 | 显示全部楼层
片源已有, 我來下音頻的

as499383231 发表于 2010-12-13 18:32:17 | 显示全部楼层
出得真系快