[社区发布] [原創合成][涼宮春日的憂鬱1x2][日/粵雙語][1920x1080 BDRip][+校正音頻][完]

Batcat 发布于2010-10-24 14:42 12935 次浏览 166 位用户参与讨论     [复制分享主题]
Batcat 发表于 2010-12-2 01:00:35 | 显示全部楼层
來個唔系重合來的,系新一季來!!!
/ K# {: }  I3 K: ?( dzhuoloun 发表于 2010-12-2 00:29

( f7 X$ t! t' H8 N# c( o9 T; {' ^9 ^% D, A# Z  j6 @' u) p8 [' A2 k

5 ]4 @* @8 j2 t7 l; ~5 Q    唔系第一季,系第二季,你睇唔到标题写住2009咩?

zsl198602 发表于 2010-12-9 15:05:03 | 显示全部楼层
楼主大人系时后更新啦

Batcat 发表于 2010-12-9 16:30:04 | 显示全部楼层
楼主大人系时后更新啦
( u/ M/ H0 _0 L9 pzsl198602 发表于 2010-12-9 15:05
: i; n$ ^+ v5 _: x

+ o8 R! a0 z0 K$ t6 o4 ]8 H$ z
$ P/ m6 O2 \4 k5 J) w  准備更新bd片源!!所以再等等先!!

天才不二 发表于 2010-12-9 16:37:43 | 显示全部楼层
回复 51# kruouo . D3 F0 s& J, `3 N  D
$ n; F& A# e1 j; G9 L, V9 h
: c5 V. ?( |" |, Q8 B5 v3 g3 |
你啉住用边个BDrip片源合,我下左zero戈个,希望同你一样,到时直接收音频

Batcat 发表于 2010-12-9 17:07:46 | 显示全部楼层
回复  kruouo 5 ?" S4 B. S& T2 @3 g' f
4 J4 I4 j( X& O7 R6 b3 {+ Q. c
0 Z+ @3 M9 _- w6 F; z: d2 e0 h
你啉住用边个BDrip片源合,我下左zero戈个,希望同你一样,到时直接收音频/ K0 s# Z3 O3 }7 l5 e
天才不二 发表于 2010-12-9 16:37

+ I0 x* R0 f" S0 }' A, ]7 L% O
/ t) N* C  p! N! R0 q
) w, @! _. m! A" d   我系想等下pcT6OjjAFE個個版!!不過我都下左zero個個版,系緋月對比過三個版,來個暫時系比較好的

zsl198602 发表于 2010-12-10 08:47:45 | 显示全部楼层
我系想等下pcT6OjjAFE個個版!!不過我都下左zero個個版,系緋月對比過三個版,來個暫時系比較好的 ..., T3 Z, \7 z) g, L. f' ]1 M% f8 U
kruouo 发表于 2010-12-9 17:07

o' u/ G* ?' `1 \" [
; u: i: N# C: Q" J  C' M
: F4 [2 X  A/ r/ m! R    我都系下左zero过个版,唔知宜家边个版好D咧?

Batcat 发表于 2010-12-10 16:24:10 | 显示全部楼层
我都系下左zero过个版,唔知宜家边个版好D咧?
# x6 n0 H5 X" ]+ W$ |zsl198602 发表于 2010-12-10 08:47
5 K  W, K# A* ]* C  H
5 q. z# n1 z& L* B) o

7 r- E& o) ]$ ?& s2 v% E   我系share掛緊pct版,用佢來更新!!音頻應該岩用!!

cd30434 发表于 2010-12-11 01:03:36 | 显示全部楼层
赞一个哦。GOOD

Ace0210 发表于 2010-12-13 09:36:06 | 显示全部楼层
爛了
9 M: F9 ^- i9 F- t( Y4 J; T; v推上去啦

Batcat 发表于 2010-12-13 14:54:25 | 显示全部楼层
爛了6 i7 L) E7 D6 `/ x
推上去啦
( U! d( k/ i8 [. M( w* cAce0210 发表于 2010-12-13 09:36
$ q5 D- U  B4 {. W2 [& q# Q
+ h/ C0 s: A- ~2 X
( K. C8 G1 u! d3 w3 f$ {6 _
    仲未爛,以更新bdrip的第一集,dvd的我唔再更新了!
% c0 x3 L5 c! o6 x- n另外解壓裏有tvb ass的字幕!!!

漫步雲端 发表于 2010-12-13 14:58:03 | 显示全部楼层
樓主果然犀利,合成、調時間軸 全部一手包辦曬

Batcat 发表于 2010-12-13 15:01:17 | 显示全部楼层
樓主果然犀利,合成、調時間軸 全部一手包辦曬8 f( J" m; q, y  b! b) \
漫步雲端 发表于 2010-12-13 14:58

* m/ a) ^* t/ f% p0 x4 l
. f% Q' d  |4 \) U' k: P9 ^9 a; v3 M+ d4 A. @: _+ U' p. r
   唔好甘贊我啦!!時間軸要調多d先!!唔系好熟練!!