跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[生活百科] 恭喜~漫步雲端~成為本壇版主

inber 发布于2010-10-24 00:39 15388 次浏览 226 位用户参与讨论     [复制分享主题]
漫步雲端 发表于 2010-10-24 20:55:33 | 显示全部楼层
係啊,我每次见到都会处理, M: u! s- Q5 c
kevinchan 发表于 2010-10-24 20:43

4 x/ c8 ]' i; L, z6 V% m
8 w$ z: S' n8 ]! V2 d, H9 ~
' q# g( l3 q" b1 h& l- R    8 J/ }" ^: g9 a. f% L
嗯..我知你一定唔放過呢啲人的
. Q8 v5 b4 I* \: k) l$ n9 J3 z: v, t. ^9 @8 h3 e" |2 Q
話說你好快就成為2W帖戶囖喎...

kevinchan 发表于 2010-10-24 22:36:54 | 显示全部楼层
嗯..我知你一定唔放過呢啲人的
0 S3 h2 u$ X* ^
$ B' E' t1 J" b4 r+ ?5 h! g話說你好快就成為2W帖戶囖喎...1 w4 g1 b% a# ]- Z2 a2 ~( M2 @
漫步雲端 发表于 2010-10-24 20:55
% f3 ~. Y6 p$ e8 V8 ~

5 L. B' e; t) ]" N: T+ F7 p5 Z& [. f) c; d" V) W5 p% {3 S
    晒下命先,我3月份才7000贴,依家准备2W了

inber 发表于 2010-10-24 22:38:34 | 显示全部楼层
我的帖幾時變左用黎曬命

漫步雲端 发表于 2010-10-24 22:47:25 | 显示全部楼层
晒下命先,我3月份才7000贴,依家准备2W了
# ?, s0 i6 c! C. Hkevinchan 发表于 2010-10-24 22:36

% U. M8 @3 S; I- k4 c! D4 S4 S; d: _1 m5 Z+ S

3 ?& W4 e( d: L! H    # x8 a  l! ?, ~# o( _$ u1 W3 V
曬命 到時米唔記得派紅包啊

漫步雲端 发表于 2010-10-24 22:48:46 | 显示全部楼层
* |2 A! E2 }# \( x+ f' H
我的帖幾時變左用黎曬命
0 T/ h) y+ p" F0 D6 L: g. Iiamaboyandog 发表于 2010-10-24 22:38

6 d- ~% K# i  m
, H9 b7 v7 s! X. A' o8 G: I5 b$ J# g  s5 O# f' n2 [

7 O+ B* {' R- B3 ?( @6 c) [* f4 F係囖,在人哋張帖曬命 真係好想咬佢的

kevinchan 发表于 2010-10-24 22:49:29 | 显示全部楼层
曬命 到時米唔記得派紅包啊: G9 G5 o! R* u- P) Y
漫步雲端 发表于 2010-10-24 22:47

* }2 }" L& K" Z: I7 ?5 s( q; v6 v) p: c" X7 c2 d: H( g0 ~% ~
- V2 e) e& T$ E$ r1 I9 B" b  B
    7个月水了13000贴,成绩唔错,多啲人陪我水就好了.......继续晒命

漫步雲端 发表于 2010-10-24 22:51:49 | 显示全部楼层
7个月水了13000贴,成绩唔错,多啲人陪我水就好了.......继续晒命
7 q  _( Y8 j9 q- _kevinchan 发表于 2010-10-24 22:49

$ q9 h; h+ a) O" [& ^7 y$ W& }
+ m6 \7 s6 q0 Z
! V% Y! T) X4 Q% C4 M, O   
! K& X  H: D& g繼續曬儘管曬

kevinchan 发表于 2010-10-24 22:54:04 | 显示全部楼层
繼續曬儘管曬
1 p6 J1 y8 }+ R2 S5 s+ ^漫步雲端 发表于 2010-10-24 22:51

+ |) @: c- i+ j4 o" \0 O+ V& |
$ l5 k, b% s2 a6 d. ?5 n3 Y6 B5 e# N* S3 D
    而家战绩下滑中,能够上2W真係唔容易啊

漫步雲端 发表于 2010-10-24 22:57:56 | 显示全部楼层
而家战绩下滑中,能够上2W真係唔容易啊
! p( D0 R1 U( Ukevinchan 发表于 2010-10-24 22:54
  e* ]' t0 I- l2 R

0 G, T( [) U8 U- A
  W' o  I# ~) R1 F3 a4 H! r. N    ' ~' I( O$ l7 ?* C2 o- L8 I
知你犀利啦,話說我幾時先有1W

kevinchan 发表于 2010-10-24 23:00:21 | 显示全部楼层
知你犀利啦,話說我幾時先有1W/ j( h5 ~2 U, G
漫步雲端 发表于 2010-10-24 22:57
2 }1 J/ [+ m. Q% b
8 d) C0 z3 g1 G" a

* x* n6 }" [  K. }2 B7 z9 Z    你...............连I版都超过你了...漫步真失败

漫步雲端 发表于 2010-10-24 23:03:54 | 显示全部楼层
你...............连I版都超过你了...漫步真失败
# c1 Z% G7 M$ [, B) ?8 g# Akevinchan 发表于 2010-10-24 23:00

: h( F8 k+ }- J- j! j: s+ a! ?0 Q' k2 ^* l8 _

% k; R  A) n! G. ]3 v' b    7 _3 Q  O9 ?9 ^
我都唔想架,我都沒佢咁水不過我會努力追上的

ruzumaki 发表于 2010-10-24 23:17:15 | 显示全部楼层
恭喜贺喜,要做个有责任感的版主

评分

漫步雲端 + 20 多謝支持