[115空间] [原创][机动警察TV+OVA1][BDRip_a1080P][x264][粵日双语]47+7集

天才不二 发布于2010-10-23 15:08 7363 次浏览 95 位用户参与讨论     [复制分享主题]
天才不二 发表于 2010-10-23 16:02:39 | 显示全部楼层
TVB  cut左好多食烟镜头

ninihaoha 发表于 2010-10-23 16:40:47 | 显示全部楼层
14同27系唔系总集篇之类吖 点解冇播嘅

help6288 发表于 2010-10-23 16:41:41 | 显示全部楼层
太正啦.....最中意D人分享音跪.....6 _/ _) M4 N' d0 M( `5 E* Y
哈哈....个片源好似又系GAOSHU版...左边有黑边

天才不二 发表于 2010-10-23 17:07:01 | 显示全部楼层
太正啦.....最中意D人分享音跪.....
5 S$ ^0 H! |9 m- a哈哈....个片源好似又系GAOSHU版...左边有黑边( v/ N! G# ^1 V! l( |" L
help6288 发表于 2010-10-23 16:41
+ T( q! ?! ~! f9 N
6 K0 k9 h5 y, `- `
7 N9 m+ s1 x" d0 X1 d
    我都唔知道哩个系咩片源,上几个星期响绯月下的

s032505 发表于 2010-10-23 17:17:35 | 显示全部楼层
thank you....

help6288 发表于 2010-10-23 17:23:10 | 显示全部楼层
我都唔知道哩个系咩片源,上几个星期响绯月下的, n, }- |: v6 G# _) e$ n
天才不二 发表于 2010-10-23 17:07
& G& `5 @9 ?' w- m! _* c, [3 w
& {7 h4 b) D+ A
, V& `$ w) e* [/ ~* t( D0 k$ B
   我要试下我既日本职人版岩5岩先

help6288 发表于 2010-10-23 17:25:41 | 显示全部楼层
期待LZ出OVA2........

freedom246 发表于 2010-10-23 17:30:15 | 显示全部楼层
有粤语OP么?

天才不二 发表于 2010-10-23 17:35:16 | 显示全部楼层
回复 20# freedom246 ' x& |$ X- E% z/ v9 k: y* U6 G

& U9 e7 Y0 {( i; I+ z/ J* S( N. Q
无   

freedom246 发表于 2010-10-23 18:04:40 | 显示全部楼层
回复  freedom246
7 F6 M# \3 ?3 z" N- z! Z3 o
; t" U9 |$ w; G% X6 _' X2 _
& G" B, x& f, \
: ^3 L& h9 d0 E5 X天才不二 发表于 2010-10-23 17:35

, z( Y0 c' s! F  b. L& O4 s# ]/ u' B: z8 Z

' M/ |4 A* C5 q& ]# `惟有自己加了!!

help6288 发表于 2010-10-23 18:22:45 | 显示全部楼层
惟有自己加了!!  a  b' L0 |7 y7 ?9 B1 u# A1 Y5 m
freedom246 发表于 2010-10-23 18:04

) X4 E. @& B3 u
" ?6 x5 r; c- A. e, C$ a: @* a1 @8 L3 L2 k  I
    可5可以分享下粤语OP

maplep 发表于 2010-10-23 19:56:02 | 显示全部楼层
- -小c在合的呢。。睇来小c白合了