粤漫社资源版区调整意见收集

Kiver 发布于2010-10-6 17:20 9271 次浏览 80 位用户参与讨论     [复制分享主题]
maplep 发表于 2010-10-7 23:16:57 | 显示全部楼层
SORRY!!2 h+ ^. I, z, b, Q
       先说句对不起,因为事忙,一直开了两个新版区出来无点样去详细说明其功能,搞到好像有点很 ...8 D. C- A: s% u! {- s( |
Kiver 发表于 2010-10-6 17:20

- k$ t8 k- G: u8 _7 ], M# D' x% O3 }7 A, X! E" D
) ^, O# x; O5 M$ R
    忘了一点。。如果转帖的合成发在哪?可以出价卖没?我觉得还是不要给转帖的卖附件比较好

kevinchan 发表于 2010-10-7 23:17:26 | 显示全部楼层
赞同
" ?/ J5 p3 v/ g. ?! l! h' s, @有没有简洁明了的版规意见啊~~
4 u) z; b6 n1 ^* t  W6 \% bKiver 发表于 2010-10-7 22:59

4 o; s6 n/ [; w/ [% {+ j; f
" C1 ~. i/ z4 G3 d
4 s9 J% J/ W! b" w    其实除咗售价,都无咩好谂= =基本嘅嘢个个版块都差唔多.....等夜啲先搵M仔倾倾

netasa 发表于 2010-10-8 01:34:02 | 显示全部楼层
忘了一点。。如果转帖的合成发在哪?可以出价卖没?我觉得还是不要给转帖的卖附件比较好1 }) J) t! o$ Z; D9 u2 y
maplep 发表于 2010-10-7 23:16

0 b7 k1 f- R8 \. H, f) V# l2 I& }6 b) n3 ?
* t2 c& a* y& i& Z& m
    转贴合成都係合成作品咁肯定合成区啦,不过前提係用MU上传嘅就优先放MU区。其他空间就分流区咯!! 收费问题,价格无须有上限,太高自然会无人买,发果个都唔好受。当然也无须怕过期可惜,反正街长级嘅都一样睇到嘅。  转贴收费如果係发贴者有分流上传过去第个空间先发贴,咁米给他收咯仲奖励下添。如果就只复制他人连接嘅一律不准收费,并要求加上回复后才可见嘅规则!!否则册贴!
, H3 [. Q# U. D* g
/ @' \* `# W( T, Q2 l4 Y( y当年老虎就够雷厉风行!横扫千军!向他取经啦!

chen2010 发表于 2010-10-10 14:57:08 | 显示全部楼层
我投同意一票!

eegbook 发表于 2010-10-11 05:24:35 | 显示全部楼层
我谂,如果有动画同电影之类有分开可能会比较好D。

kevinchan 发表于 2010-10-12 23:33:50 | 显示全部楼层
点解好似无咗下文咁嘅?

inber 发表于 2010-10-12 23:42:34 | 显示全部楼层
点解好似无咗下文咁嘅?' g* c5 C7 o1 D
kevinchan 发表于 2010-10-12 23:33

/ k/ v2 n9 g1 f3 ]* |# p
: _' L: l; w9 ]; B5 N9 c) a  g5 P3 X1 G4 ?0 h* |4 _+ z: Z  D% R9 y
社長而家咁忙 9 e3 x+ @5 R2 n, [& K  L
又要不停上傳- y5 I% m1 n, Q
所以............

Kiver 发表于 2010-10-12 23:50:59 | 显示全部楼层
社長而家咁忙   r; j1 B1 ]8 {1 |4 H. z- o$ T
又要不停上傳) o/ E1 s4 h+ b  k, J1 U
所以............- X0 g1 H& p- j! q4 y) W+ C- W% F
iamaboyandog 发表于 2010-10-12 23:42
( z) G( d  s+ }2 O

# y/ ^  h. y& i( P& E) I* V' E8 e* H0 w9 h, ^: E* r5 K3 p7 x
    我好似对那个版都调整左3 `( b7 E/ o* l
未改版则~~

kevinchan 发表于 2010-10-12 23:54:14 | 显示全部楼层
我好似对那个版都调整左6 v0 O; [( v  s6 Z& z8 c
未改版则~~
9 T5 Q' c' ~+ n% L. L; eKiver 发表于 2010-10-12 23:50

/ F) b0 L  x/ E2 [2 \8 Z: E. y. ~+ _7 M0 h4 V

[3 O9 {  o+ J1 L( A% D    我居然无留意到= =等阵睇下先

maplep 发表于 2010-10-17 22:40:11 | 显示全部楼层
话说。。。动画电影应该发在 『 影 視 娛 樂 营 』才对吧

inber 发表于 2010-10-17 22:49:44 | 显示全部楼层
话说。。。动画电影应该发在 『 影 視 娛 樂 营 』才对吧
  o  q& l& q, g% ~" F, Nmaplep 发表于 2010-10-17 22:40
0 i* l. D8 H! [$ B+ f4 ?3 [/ L

/ V1 f' r, x; m9 ^; [  m" k
7 t# A$ S' ]3 _4 {& T; [6 l! g我唔希望系咁5 {  Z. c4 M- U0 Z0 I1 I& w7 p
因為『 影 視 娛 樂 营 』比我的感覺系非動畫
' y, Y2 z# V( V* ^0 t$ k* f8 V都系放去分享物流所好D

kevinchan 发表于 2010-10-18 00:03:35 | 显示全部楼层
话说。。。动画电影应该发在 『 影 視 娛 樂 营 』才对吧' x& p; F; v# V% b4 u$ i
maplep 发表于 2010-10-17 22:40

; O& \, x" J& J6 L7 O
* m! V7 C5 J+ D6 _' G8 j
6 c# E" C! A2 F  a    合成版就放合成苑,非合成就放物流所,我係咁谂...BT的已经有分类了