[其它更多] [轉載][美少女战士S剧场版-水晶计划][TVB粤语][TV-RMVB]

venuschen 发布于2010-10-3 22:35 6773 次浏览 70 位用户参与讨论     [复制分享主题]
ConvoyChan 发表于 2010-10-7 00:11:53 | 显示全部楼层
如果你愿意合成既话,我可以提供片源,边个空间比较方便你下载?
& h# C$ b4 v. |2 svenuschen 发表于 2010-10-6 10:31 PM

% E. a; f6 J3 ~: I" e2 K! S% [6 S' x$ Q3 G0 c
5 C/ a6 `6 P, \9 X' ^8 M  y
    你有几多片源同音频都放晒过来喇 我搞定晒渠 然后配上幽助个J2粤日合成 收藏套美少女战士

火中君 发表于 2010-10-7 11:09:55 | 显示全部楼层
难道是当年的录制版???超级多谢啦

venuschen 发表于 2010-10-7 22:19:16 | 显示全部楼层
6 o. o7 f/ S4 S2 H* ?7 [2 Y, L
你有几多片源同音频都放晒过来喇 我搞定晒渠 然后配上幽助个J2粤日合成 收藏套美少女战士& ^3 i3 k5 D+ X3 T- x- \
157972678 发表于 2010-10-7 00:11

; T5 W3 Y  o% H( q! g
0 E. |. t) t* j; _7 E以前有人做过VCD版既合成,片源虽然好清,但系因为系16:9,所以上面同下面既画面系cut左既,依家既DVD好似都係呢种cut做部分画面既版本。
" E1 Z" M; O8 h1 G+ l/ u9 v, j' B2 r
我既片源系从外国网站上下载到既画面完整既片源,画面虽然唔够日版既清,不过我觉得画质仲可以接受,最重要既系,佢既画面系完整无缺既,依家已经好难稳到呢种画面完整既片源啦
( i! X, ?, L" i3 J: Q9 H# H$ a  B3 c1 Q. x! Z5 O2 Q% _3 d3 y
R已经传好啦,如果你愿意用我呢个完整版既片源做TVB+VCD粤语合成,我会继续传埋S' g( _: i0 n4 V$ a# N' z  {
R片源:http://u.115.com/file/f9bcfa95d1
' x1 r( q. ~9 `7 r, nTVB粤语音频http://www.dreamxt.net/bbs/viewt ... p;page=1#pid13533446 L& \6 b! ^: W  T3 |. V
VCD粤语音频http://u.115.com/file/f9ec14f609

kevinchan 发表于 2010-10-7 23:08:33 | 显示全部楼层
路过,关注一下,等紧硬盘下载嘢= =

huang 发表于 2010-10-7 23:15:40 | 显示全部楼层
偶记得12月要重出DVDBOX了,静观其变

ConvoyChan 发表于 2010-10-7 23:19:14 | 显示全部楼层
以前有人做过VCD版既合成,片源虽然好清,但系因为系16:9,所以上面同下面既画面系cut左既,依家既DVD ...1 F/ Y3 _% F9 s6 D; w7 X0 H
venuschen 发表于 2010-10-7 10:19 PM
3 o* l( E4 `/ d6 L

5 X: t  p4 f, U. J( G( ^% V+ Z$ ~  l& ]! C3 _) V
   我尽管试下咯

ConvoyChan 发表于 2010-10-7 23:20:28 | 显示全部楼层
以前有人做过VCD版既合成,片源虽然好清,但系因为系16:9,所以上面同下面既画面系cut左既,依家既DVD ...
3 B+ j- p8 M1 b' ]2 ^venuschen 发表于 2010-10-7 10:19 PM

1 o& j1 f6 F8 _7 G7 M) z115个两个已经自然死了

venuschen 发表于 2010-10-7 23:23:27 | 显示全部楼层
115个两个已经自然死了# U# W: d% B/ U1 V
157972678 发表于 2010-10-7 23:20
$ ^; q% [" g6 e* H, ~! D
3 S# d) L' i5 o) R

8 O- E) }$ F9 e5 x6 H你再试下,我试过可以下载

ConvoyChan 发表于 2010-10-7 23:25:10 | 显示全部楼层
得 翻了 试下效果如何先

venuschen 发表于 2010-10-7 23:31:08 | 显示全部楼层
得 翻了 试下效果如何先: C6 |0 [9 E7 Z
157972678 发表于 2010-10-7 23:25

g! p" \, _; ^好奇问下,你个头像系边位动漫人物?

ConvoyChan 发表于 2010-10-8 02:04:00 | 显示全部楼层
好奇问下,你个头像系边位动漫人物?# K3 [0 E% z9 f* V- w; i7 o% n9 ~
venuschen 发表于 2010-10-7 11:31 PM

9 M+ F8 A3 L7 M% t, s3 L
9 L% _- [) P5 c3 ^3 ~9 B- O
0 B0 b' o8 g( k2 I/ U2 ~2 }    游戏人物,唔系动画 英雄传说空之轨迹男一号约修亚           系了个剧场版几恶搞又变速又剪不过好彩依然力所能及到时我斋传音频算了引用你个视频叫哩人自己合

inber 发表于 2010-10-13 07:10:24 | 显示全部楼层
好多帖都系關於呢部野
) M5 V  Z3 _% ~0 B4 `6 N3 i支持