星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[AD][小为作品][2010.9.28][新魔神英雄传][粤日国][DVD][MKV][46集全]【重发作品】

佐為 发布于2010-9-28 14:10 15377 次浏览 214 位用户参与讨论     [复制分享主题]
bill203 发表于 2010-10-3 17:06:15 | 显示全部楼层
多谢,希望可以连啦

triton 发表于 2010-10-3 19:07:32 | 显示全部楼层
多谢楼主分享~~有TVB粤语看着就觉得亲切

tuos 发表于 2010-10-3 20:54:38 | 显示全部楼层

mzmk2 发表于 2010-10-4 16:08:25 | 显示全部楼层
就係無呢個三語版本~經典重溫

441783176 发表于 2010-10-5 11:27:37 | 显示全部楼层
好经典中的漫画不错哦!

佐為 发表于 2010-10-8 20:25:58 | 显示全部楼层
哦哦,原來仲咁多人要加。。。6 S7 ^6 C- z4 k$ w
" P) B* M' ~7 l  a
呢部野是第二部來加,N年前整架,當時AD分享得十幾日,
. h; W! C+ ~% g# v4 x4 k, t/ ]  \* L1 e8 y
但知點解而家分享有效連接成年仲在度,米重新整出來啰。。5 a' u) Q6 c( k0 B" |

, z3 h* i% g  U0 W$ k! `! `如果下唔到就是話遇到繁忙時段,換個時間再試。。
/ s7 j: e+ d8 W* ]% M" F7 t- b& h/ X2 v( Y- }
AD是唔會失效嘅,至多重新分享者。。
: A! A+ f2 x9 V3 V2 u* [$ p8 `9 O: h( Y  t) B9 K9 d! t0 N
AD下唔到就去下MU啦。。
+ }* i0 e+ {9 w3 `. j
) Y  J9 X3 i8 G; Q7 m8 u/ _不過AD下是快好多加。。。錯開時間來下,實下到嘅。。。。
1 ?" j4 n0 I! z4 q1 @' f
6 C* N# B- V# X7 _6 S2 Y( T$ g至於一同三,如果有粵語片源我實整埋加。。- N6 w4 ?9 O# I( G3 |, _1 v
; ^' X% C- U) n' u
不過實在揾唔到無辦法啦。。。

佐為 发表于 2010-10-8 20:34:20 | 显示全部楼层
啱啱去查過下,連接繼續有效,: E/ H, Q6 z' a# i
2 ~0 }' C1 A3 e2 T& C
一時下唔到換個時段,下的時候最好一線一個文件來下,下完一個再禁第二個,; p  B7 V8 e9 t+ {6 e' k: ?
2 Q- W" F+ J. _9 x* j0 [( {
因為外國空間好容易鎖多線程的用戶的。。
7 d" E5 \# u$ @; f2 O1 k/ A1 r* v9 B. i1 l! ?/ e; _
慢慢下實下得完,用IDM下啦,非常快的。。。

johnnie20 发表于 2010-10-9 14:07:36 | 显示全部楼层
我也來支持一下為姐ge作品

Milanor 发表于 2010-10-9 15:12:38 | 显示全部楼层
支持为为
5 R$ j4 k* b- \) q. h2 h& o呢个唔错~~

天使之风 发表于 2010-10-9 15:55:22 | 显示全部楼层
久不上来发现不少好东西~~

hello556 发表于 2010-10-12 00:48:27 | 显示全部楼层
这个实在太强大了,一年前的东西还能下,证明很高人气~~~~

bbqs1 发表于 2010-10-13 15:04:29 | 显示全部楼层
正野啊···多谢分享··