【MU原创】抓鬼天狗幫日语+外挂TVB修正音频更新06

maplep 发布于2010-9-21 23:17 4522 次浏览 43 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
8 Q8 q2 D( b. {* A+ a9 M( @
7 N* y' b$ j5 J4 [0 B" r1 B哈哈。。又开个。。- -等我更新完才下吧。。安全点 + L, c+ R5 d: H* B9 H

: g/ j2 r# j) M) B* p" O( M《片      名》抓鬼天狗幫) q/ j- H4 b' @0 ^+ V4 A
《影片格式》WMV>MKV3 l) b2 W# Y7 t, a2 f; O
《视频编码》WMV9 DVDRIP【704*396】  m9 b0 e7 {9 R: |
《集      數》全25
6 X6 ]+ H; K' v# F- N! c& h4 s《大      小》353MB' v) ?, ^& ?. a( r" h
《死档日期》2年无人下自动死档!5 k3 c  @3 E' i% Y% ?
《語言字幕》日语外挂中字字幕,TVB粤语
9 q/ {9 m' |9 Q; B) |《音      頻》WMA日语,MP3粤语
0 \1 |/ b3 k4 h# }/ S. |, U  欢迎转载,请标明出处! k. w2 L: {7 `! Q

, B7 q4 u) T  s; {, Z+ [* R T_01.wmv.part_snapshot_02.03_[2010.09.21_00.36.26].jpg
9 N. N- |1 A. ~: @1 x0 H T_01.wmv.part_snapshot_02.23_[2010.09.21_00.37.54].jpg 6 w5 }$ S/ ^* b& z* {
abbr_8ec6d2bd7a43470189957783e1c60b69.jpg : k" j% {: p  V' p9 @+ [0 d
' T* `( t! _; n+ A1 j' `1 b4 ]5 x; n! z0 J0 R* z. }' K" Y( G8 R7 W3 q
游客,本帖隐藏的内容需要积分高于 612 才可浏览,您当前积分为 0

7 L8 G  W: e' G7 i2 y& F' n" X: \
SP
. [6 Q9 m+ L1 `) }% ^
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

已有(43)人评论

kevinchan 发表于 2010-9-21 23:18:35 | 显示全部楼层
又有沙发坐,真好

基拉杰特 发表于 2010-9-21 23:18:42 | 显示全部楼层
沙发没了,寒,又开坑,今天更想合它

luanmali 发表于 2010-9-21 23:19:54 | 显示全部楼层
66积分?唔知我够唔够~回复睇下先~多谢~

迪格斯 发表于 2010-9-21 23:20:08 | 显示全部楼层
呢个又系未睇过的。。。。。都唔系乜野

kc123kc 发表于 2010-9-21 23:22:29 | 显示全部楼层
印象中未睇过呢部...

inber 发表于 2010-9-21 23:26:42 | 显示全部楼层
真系估樓主唔到
4 j: M1 ?* L# W. {/ X, n$ D- z  a+ k(我又遲左咁多)

yuk922 发表于 2010-9-21 23:48:00 | 显示全部楼层
66積分...唯有加油= =
0 P4 I4 b' D& l支持下樓主吧

netasa 发表于 2010-9-22 01:26:40 | 显示全部楼层
画质好似唔错!! 睇左太耐,情节有D唔记得了。

fms2046 发表于 2010-9-22 02:49:39 | 显示全部楼层
记得呢部嘢系TVB深夜档播的

chen2010 发表于 2010-9-22 04:48:33 | 显示全部楼层
甘好睇的动漫,最好不要烂尾了!

lovepx 发表于 2010-9-22 09:30:49 | 显示全部楼层
完全5知有出咁嘅嘢

1234下一页