[真人特摄] 【龙珠】【TVB粤、日双语】【简繁字幕】更新066-070

mrdb 发布于2010-8-29 14:00 27328 次浏览 385 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
kevinchan 发表于 2010-8-30 21:08:59 | 显示全部楼层
如果係跟一都一樣的話
3 D% l4 n3 x7 l: a廿下一都好過; q2 }/ V0 \, k( }/ C1 d
Ace0210 发表于 2010-8-30 21:04

9 i7 G1 U; Q9 F: f( Y
9 u6 Z8 C/ X4 `+ Q* }
0 f3 n0 N6 p; D, ]) Z+ j    睇咗好耐先明白你句话= =!晕死

panzcheng 发表于 2010-8-30 21:16:04 | 显示全部楼层
死喇!!我岩先收完1刀个版本无几耐咋!!楼主又逼我洗盘!!

mrdb 发表于 2010-8-30 22:34:51 | 显示全部楼层
大家都係通过网络啫,搵搵下就有经验噶啦,呵呵
% s' o. u: T- e8 W' K( f+ ?kevinchan 发表于 2010-8-30 20:58
0 {# N; D0 }; F6 B1 c& e
E……我平时想搵片源就搵极都稳唔到,但有时上网就会竟然无端端搵到……

mrdb 发表于 2010-8-30 22:35:20 | 显示全部楼层
睇咗好耐先明白你句话= =!晕死
; P) w  b3 k1 akevinchan 发表于 2010-8-30 21:08

$ T/ ]2 c* _0 h# G0 P* O我都系,观察咗一分钟……

mrdb 发表于 2010-8-30 22:36:17 | 显示全部楼层
死喇!!我岩先收完1刀个版本无几耐咋!!楼主又逼我洗盘!!
, l" [) u3 B. ^7 j$ b% m5 zpanzcheng 发表于 2010-8-30 21:16
1 s" L- |; Q1 Y  d1 T- {4 ]# s3 d$ h
哇……我竟然可以“逼”你……睇来我都几犀利……

kevinchan 发表于 2010-8-30 22:47:53 | 显示全部楼层
哇……我竟然可以“逼”你……睇来我都几犀利……
6 D0 A( \3 g7 Z( H# g4 b% cmrdb 发表于 2010-8-30 22:36
- L; o9 Y, H$ t$ a" I! b( J" K
: R" m: v& D8 S$ Z* Y

; i+ o( l6 y" c    龙珠+布欧,好易发生令人难以想象嘅事情哈哈

kevinchan 发表于 2010-8-30 22:48:51 | 显示全部楼层
E……我平时想搵片源就搵极都稳唔到,但有时上网就会竟然无端端搵到……' q0 O! ~' M* b( \% h& |; T4 c2 f; D' V
mrdb 发表于 2010-8-30 22:34

+ \% Z4 A3 d- m' A. m7 ~
$ g7 K* S/ q- l6 j7 W
8 j4 u5 E, j2 Y1 o3 }2 o; x( N    希望你运气可以继续强下去,咁我哋就有福囖

mrdb 发表于 2010-8-31 00:27:06 | 显示全部楼层
希望你运气可以继续强下去,咁我哋就有福囖" I- L1 R( C' W- w8 u# S: N
kevinchan 发表于 2010-8-30 22:48
( l- m5 L% e- X1 n
我都想啊……

Ace0210 发表于 2010-8-31 07:35:06 | 显示全部楼层
龙珠+布欧,好易发生令人难以想象嘅事情哈哈
/ c3 G: D$ T3 B! rkevinchan 发表于 2010-8-30 22:47

9 ?, A9 C3 U' m5 |" M, x
/ e8 [& G1 S8 Z# \* k: A5 c% _0 X! g1 ]
7 h/ u6 n3 o* j7 q    5 e- s$ C+ U/ R- U$ N7 t- Q$ w

/ O$ J5 y' Q9 ~! Q0 L$ k  B" j見到佢頭像系布歐都知佢中意龍珠

LZH123 发表于 2010-9-1 01:19:52 | 显示全部楼层
终于出了,期待中!!!!

最爱粤语 发表于 2010-9-1 10:04:19 | 显示全部楼层
不会吧  ,占到了啊

有耳但非闻 发表于 2010-9-1 14:37:28 | 显示全部楼层
这个真是经典,但是要补完,可能要些时间