[真人特摄] 【龙珠】【TVB粤、日双语】【简繁字幕】更新066-070

mrdb 发布于2010-8-29 14:00 27326 次浏览 385 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
小恶崽 发表于 2010-8-29 20:02:57 | 显示全部楼层
终于没有有115的下载了,希望比 一刀的更好。。。

kevinchan 发表于 2010-8-29 20:07:00 | 显示全部楼层
我仲记得我细个为左看龙珠同我老豆打交
6 D' p9 Y; G) v6 K# sConnielam 发表于 2010-8-29 19:35

# a0 }+ ?4 `# ^8 R- z: D) E8 C9 E2 g

8 J) ^8 X7 D. s4 L3 Z& k" s9 O% N    負面教學,家長指引

kevinchan 发表于 2010-8-29 20:08:59 | 显示全部楼层
我都唔知究竟系咪真系清过RMVB,我只系想搞一个更好更完整既版本……% ]+ F3 q+ P4 w9 D( H" v
mrdb 发表于 2010-8-29 18:00
$ u9 H7 v9 r( c4 ?5 w
/ S. b, v6 b  Z7 `

# ~4 l: h9 T* R1 J# A    畫質肯定好過一刀版本啦,因為我好耐之前已經對比過,當時我已經想合,可惜當時空間緊迫未能下載片源

alexhus 发表于 2010-8-29 20:10:00 | 显示全部楼层
又有新一个版本啦,希望到时候会出16:9。。。

smartchu 发表于 2010-8-29 20:24:23 | 显示全部楼层
我都記得細個時睇過,幾好睇,細個成日追架

freedom246 发表于 2010-8-29 20:48:46 | 显示全部楼层
睇来系收第一部既时候啦!!

小c 发表于 2010-8-29 21:03:47 | 显示全部楼层
回复 17# kevinchan 8 T. P$ ]6 I# I' R3 Z0 ?

1 L! G7 Y+ A6 y) s9 S5 p9 a* o" d, Y* e+ q( d/ K( Z7 B) d
    一刀啊個只系轉成rmvb,我覺得質量都ok,追求完美的才會有甘多意見(我自己都系一份子

kevinchan 发表于 2010-8-29 21:09:04 | 显示全部楼层
回复  kevinchan
$ P) t6 t' t+ z
4 @; E5 f' z' {- Y4 @0 `' b  m- H6 I. t, I+ `8 j- n. K2 L
    一刀啊個只系轉成rmvb,我覺得質量都ok,追求完美的才會有甘多意見(我自己都系 ...4 K2 a3 k" y- b) a" u' G
小c 发表于 2010-8-29 21:03

: T/ [& E- J% i5 Y$ _) c
0 Z: c( y5 B& C2 a! k9 |7 {
3 B6 A1 A' m) F6 Y    大胆讲句,画面绝对唔OK.你自己对比下就知道了,记得全屏睇,损失的像素太多了,即係好蒙

alam 发表于 2010-8-29 21:23:51 | 显示全部楼层
Thank you very much!

mrdb 发表于 2010-8-29 21:50:54 | 显示全部楼层
大胆讲句,画面绝对唔OK.你自己对比下就知道了,记得全屏睇,损失的像素太多了,即係好蒙* D" [% P! U5 K5 p
kevinchan 发表于 2010-8-29 21:09

4 t" W- ~+ w4 O+ {……我当时将一刀既下落来,睇都未睇过

kevinchan 发表于 2010-8-29 21:52:09 | 显示全部楼层
……我当时将一刀既下落来,睇都未睇过  a: |- M: k& m* K. F8 \
mrdb 发表于 2010-8-29 21:50
( d: _" e; O! B0 O* r! Z- f

' \2 f3 E1 |' |, D# B8 r2 ]0 i! `6 E, c
    我晕你,,,呢部有无打算放音频啊?我都几想要咖

k1s2f3 发表于 2010-8-29 22:08:04 | 显示全部楼层
讲真,我至今都未有睇过粤语版嘅第一部龙珠