[新闻资讯] 菲律賓警察 驚現靈丸/六脈神劍傳人

victorsengmo 发布于2010-8-24 15:31 3809 次浏览 65 位用户参与讨论     [复制分享主题]
basti 发表于 2010-8-25 00:26:12 | 显示全部楼层
菲律宾的人都看成是电影,觉得好睇过戏,我真系啉唔倒应该点报复佢了, k2 p6 ^; q; [6 v" D
建议集合全球华人的力量报仇!!

kental 发表于 2010-8-25 00:50:47 | 显示全部楼层
那么出名的菲律宾“神”枪手,难道你们不知道!

eegbook 发表于 2010-8-25 02:52:22 | 显示全部楼层
有P过嘅嫌疑哦。

richoly 发表于 2010-8-25 03:00:43 | 显示全部楼层
岩岩睇完星期二档案,心情极度低落!无能噶马拉政府害s人,而家只能讲望死者安息,生者坚强活下去!

eegbook 发表于 2010-8-25 05:42:30 | 显示全部楼层
个啊伯比支枪渠都5敢开喇 手振喇 甘既年级( ^, L* ]6 Y! \
好彩分辨率5高咋 咪有D眼尖既发现其他枪系玩具枪就仲高效" e( E) ^5 W+ r$ H  l. Z( G
哩个 ...5 u3 X* G7 r7 F3 q4 G, ?8 h# Q9 M
157972678 发表于 2010-8-24 23:20
* i" W3 a; d& T8 ~" v' X

( J( {- T8 Y5 b1 g6 }% {3 f# v  ?. D# o$ h' W: {
果D穷地方,   个歹徒叫话罗架直升机逃走,想怕当局都罗唔出啦。

aaron81 发表于 2010-8-25 07:20:09 | 显示全部楼层
对菲的PC无话可说~

tandong 发表于 2010-8-25 07:57:32 | 显示全部楼层
見到這張相真係想講一句WTF....
1 ^$ S/ a( O9 Pvictorsengmo 发表于 2010-8-24 21:46
, n. x3 n9 k6 S0 m+ b# P' V! d6 m7 N

# N3 D1 J% f$ Q% {- H
# \  z( }: ?2 ]! Z, j5 E( j# n    说明距地对全球华人的心态!

eegbook 发表于 2010-8-25 08:11:50 | 显示全部楼层
六脈神劍傳人再现哦。。: H0 W$ e5 r$ u5 U
六脈神劍已经失传左百九几年,估唔到再现于世。

eegbook 发表于 2010-8-25 08:12:51 | 显示全部楼层
对菲的PC无话可说~  t: C# a2 T" U2 ]5 q# a
aaron81 发表于 2010-8-25 07:20
" W/ |: {9 h/ q' w

0 y7 j" n9 s! G2 b- v5 F4 X' o8 H% \+ J& A% Y
佢地穷,无法啦。8 L7 r; P4 @9 X) y) h4 g. x
人地扔闪光弹,佢地就扔荧光棒。当时我睇到果度,立刻无语左。

victorsengmo 发表于 2010-8-25 08:22:08 | 显示全部楼层
佢地穷,无法啦。
2 }- z2 E- p5 V  n% F( i. w; P& c9 [人地扔闪光弹,佢地就扔荧光棒。当时我睇到果度,立刻无语左。
& [1 A' l0 m8 }' N: Y- C. Heegbook 发表于 2010-8-25 08:12

0 i" O9 U1 {- n; Y& j0 f
( u6 T& J0 G0 x5 ^' ~4 H真係唔明果度係未窮成感..咩裝備都無~ 唔講我以為佢地個頭盔係平時電單車出街戴果d....

tandong 发表于 2010-8-25 08:34:55 | 显示全部楼层
真係唔明果度係未窮成感..咩裝備都無~ 唔講我以為佢地個頭盔係平時電單車出街戴果d....
6 z: h, n" S* M  C8 Nvictorsengmo 发表于 2010-8-25 08:22
" j) W' {8 d. B, G
6 n4 A9 j; q, [1 p

/ M0 J" Z0 F5 }9 t8 Z1 ?; j: S    经济  菲律宾在二战后的1950年代至1970年代之间,与日本、缅甸同属亚洲最富国之一;目前是新兴工业国家及世界的新兴市场之一。2004年,菲律宾被世界银行依购买力平价列为第37大经济体。+ H& |% m, v* g9 f" J0 d

7 M2 L" \( J/ i$ s4 f6 f1 t会穷?
4 h( H. @* x* `% i! p+ ~* N5 z$ M3 ~- F* V$ c! j
& g. `* D* Z% _5 H9 |! g: T5 t7 K
 【严重挑衅】
% K1 @* l) m" u7 Y. b: f
0 `3 h  I; ]5 A  `# ?' H$ u, V$ O  2009年2月17日,菲律宾国会通过领海基线法案。该法案将中国的黄岩岛南沙群岛部分岛礁划为菲律宾领土。

ninihaoha 发表于 2010-8-25 09:10:42 | 显示全部楼层
有P过嘅嫌疑哦。# W) E. r- [: t
eegbook 发表于 2010-8-25 02:52

- J* ?) T+ T. ?1 }其实我想问声 果张图系咪呢次事件嘅现场拍摄到嘅 抑或系以前嘅呢