[新手问题] 點解用Firefox 發唔到新貼?

victorsengmo 发布于2010-8-9 12:37 2194 次浏览 23 位用户参与讨论   [复制分享主题]
新貼果度少左"分類".......下下轉尼轉去好麻煩~3 ~" }- R* j! d6 j* k: s: _

5 A! v8 u4 M* w' p5 u bug.JPG ( _  V4 m! i0 b# h! h

1 u: O* z: u3 ]6 ?7 |. z% o' ^消失左去邊

已有(23)人评论

基拉杰特 发表于 2010-8-9 12:48:24 | 显示全部楼层
没用这个不明白

maplep 发表于 2010-8-9 13:04:34 | 显示全部楼层
你发帖时到一半按暂停选好先再刷新

timaousi 发表于 2010-8-9 13:21:36 | 显示全部楼层
你唔好用3.6或以上嘅版本!3.6或以上系粵漫社系選擇唔到主題分類!好似要改左代碼先得!但系我好似改左都唔得!5 F  @, T1 `! y* P9 f
http://it.oyksoft.com/post/1337/  x' q% B8 S& }$ Q# g* O9 p
" q1 M0 O: V3 r2 V
上邊呢個網址有解決方法!你自己研究下啦!

victorsengmo 发表于 2010-8-9 13:31:14 | 显示全部楼层
你发帖时到一半按暂停选好先再刷新
! N: K! _! u4 }: m  [) Cmaplep 发表于 2010-8-9 13:04
" |- p5 G; k1 u9 q5 r
* I, E) R3 O0 c% b
這方法....好似仲麻煩.........[em54]

victorsengmo 发表于 2010-8-9 13:32:36 | 显示全部楼层
你唔好用3.6或以上嘅版本!3.6或以上系粵漫社系選擇唔到主題分類!好似要改左代碼先得!但系我好似改左都唔 ...& E8 M2 v- N3 C: y7 @6 a! C
timaousi 发表于 2010-8-9 13:21

1 }; Y9 F/ e$ R7 A  n
8 |( l* K" m* a- Z# j  d研究下先~Thanks`

kevinchan 发表于 2010-8-9 14:30:38 | 显示全部楼层
老问题了,我一直都係用IE发帖,平时用firefox

kevinchan 发表于 2010-8-9 14:37:30 | 显示全部楼层
呢贴都有提起过
' P2 h6 F( b# C* _- d& [http://dotmu.net/viewthread.php?tid=2897&extra=page%3D1

Kiver 发表于 2010-8-9 14:44:13 | 显示全部楼层
对于FF的兼容性问题~~`

chen2010 发表于 2010-8-9 21:04:07 | 显示全部楼层
建议用IE6了

aaron81 发表于 2010-8-9 22:01:31 | 显示全部楼层
K社已经有正式解释了

小恶崽 发表于 2010-8-10 01:20:28 | 显示全部楼层
与论坛的不兼容嘛。。装个IEtab插件就可以了啦

12下一页