[每日闲聊] 天朝的确是和谐社会

cctv 发布于2010-8-23 17:51 1466 次浏览 26 位用户参与讨论     [复制分享主题]
ce7441285 发表于 2010-8-23 20:47:54 | 显示全部楼层
+ c$ d; L9 _; z- I% v) k
好正常,见怪不怪........==

kenhai74 发表于 2010-8-23 20:48:17 | 显示全部楼层
我就觉得好正常,一党专政就会系咁样噶喇!所以我唔觉得有惊喜嘅感觉!

aaron81 发表于 2010-8-23 22:14:50 | 显示全部楼层
反映各国特色

wjr5200 发表于 2010-8-23 22:25:41 | 显示全部楼层
郁唔郁就天朝天朝,天朝真系唔掂呢个国家早就亡国啦, B+ f# N& i  Q5 f
如果人民大会堂出现人D果D情况,会有几乱啦,我地国家人太多,一乱就咩都无了
; A- ?$ l7 Q& o1 T2 j: a6 D( w, R+ G0 o' i: l; S1 i/ P+ J7 s* S5 Y
有句话好经典,原话唔记得了大概就系话唔好想国家为你做D咩,而应该想你能够为国家做D咩,有本事的人改变世界,一般人只能适应世界,有改变唔到又适应唔到既只会被淘汰
4 I( k/ P  {5 B
! |0 z; {# A" @今日手痕,多打几个字

wjr5200 发表于 2010-8-23 22:28:22 | 显示全部楼层
台湾唔系外国。。。
, Z6 ]2 l/ ~9 r, \4 @) w5 Oalexhus 发表于 2010-8-23 20:31
2 e( G$ B1 [; p; g' h( V

, k3 M; |' R& |7 O0 _/ u( t: j+ \/ h; @
    至少巨地系甘认为,呢个世界除左中国大陆,应该好多都系甘认为

小恶崽 发表于 2010-8-23 22:41:21 | 显示全部楼层
打不过,不如训教??

eegbook 发表于 2010-8-24 07:52:29 | 显示全部楼层
我见到日本仔玩胸袭哦。

エツクス 发表于 2010-8-24 09:33:03 | 显示全部楼层
我见到日本仔玩胸袭哦。0 V+ a* J0 i( [
eegbook 发表于 2010-8-24 07:52 AM
/ @- H" k/ [4 B1 C4 `

7 L6 x- d9 s( p0 w3 z; S! M* v; C
( Q. n( t8 B8 E+ q( X! ?    居然有只盐猪手畀人映到正一正

kyo1983 发表于 2010-8-24 09:35:52 | 显示全部楼层
台湾唔系外国。。。6 [2 R3 Y- c. }/ l, x" |0 W
alexhus 发表于 2010-8-23 20:31

8 D- K$ K( w+ ?# q. t
2 P. Y$ f  G: E+ ^4 \- v) I, X: r
, h( c9 c, I9 w$ \" d    嗯,应该叫中国台湾,唔系会俾人河蟹的

kidhitomi 发表于 2010-8-24 10:31:20 | 显示全部楼层
冇乜话实际5实际 上面无论系乱晒大龙同有人睡觉同样有一个特点
/ S9 s1 y* o+ Z/ @5 i# N% L就系个会开起来毫无意义 开会开到打架甘可以 ...+ o2 t0 e+ {0 ]% G5 N  Z
157972678 发表于 2010-8-23 18:40

9 T8 A: S' K3 m; y% E, B" S$ l8 e2 n/ p4 f* l% {" v

7 j9 S4 }+ @% |% N; u. w: c8 r2 G同感~~

小c 发表于 2010-8-25 08:33:55 | 显示全部楼层
领导到甘样,甘下面既人米仲更乱!

ninihaoha 发表于 2010-8-25 09:03:34 | 显示全部楼层
某程度上是的。。。