【Z.I.G】【七夕巨献】动漫片段集合

ZIG 发布于2010-8-17 02:12 641 次浏览 6 位用户参与讨论   [复制分享主题]
  @1 i/ N4 h$ U0 N7 s; M# Y- u$ f
' S1 {& v5 N! X8 s% o+ ?5 p感谢各CV的努力( t* ]' O3 F% T5 h/ E: e
+ R3 k: R5 s8 J' i
感谢蹦得儿这个得力助手* e% I9 W+ Y2 {- d, ^( N

) w( q- c* ]4 q) e视频在板凳
/ z. l0 V# t& K" c! P# @

已有(6)人评论

エツクス 发表于 2010-8-17 08:48:43 | 显示全部楼层
坐佐沙发先再睇

cao0422c 发表于 2010-8-17 10:28:27 | 显示全部楼层
都冇嘢睇嘅...6 w* y- S; X9 l% w6 V
LZ快D整好佢....唔系等阵俾人咬

蹦得儿88 发表于 2010-8-17 10:44:58 | 显示全部楼层

. M5 r/ H% T: R) H0 \2 f- f' |
1 U  y2 V) C+ g- F" ^) {! K; q虽然迟到佐....不过我地真系好用心嘎!!!请大家多多指点》《

蹦得儿88 发表于 2010-8-17 11:01:23 | 显示全部楼层
策划:ZIG
" n' S; V* s* c$ F! ^监督:ZIG7 p6 p+ R. l0 F2 [/ K
后期:蹦得儿) q% ]( O- w. i
合成:蹦得儿& x) \  l3 G& W9 G0 B! ]- Z) n; K

' `8 c& y6 C+ m5 h2 ~# g% ?! K声音演出1 H+ t& C1 c! ~( M3 c. L
小樱:白/ x! ?0 o  O: }$ E6 Y
小狼:阿古
# F& Q# V. _0 ^$ X1 y( z管家:咩鹿咩鹿8 [) l( u* Q$ x8 N
爱德:咩鹿咩鹿
8 ]: ]8 z4 @) W  x8 @云妮:白
7 T9 r/ A$ v1 r3 }1 D马利斯:咩鹿咩鹿
1 \9 F2 g7 y1 {0 `3 Q. X3 r* h" S; O科斯迪:小软子4 y5 r8 u. q- \
朱雀:咩鹿咩鹿
5 |! o0 Y$ I0 V尤菲:白0 t* p2 O1 K9 u% w$ y
罗密欧:呵呵. i  @9 ^* [$ S+ z) h5 G
朱丽叶:番茄仔* u2 D; L& x; a; j' a! S

. X4 L. y* `- H, c- [本次作品能够赶在七夕与大家见面) ]' U: D" k+ n6 H( {
首先感谢各CV的大力支持与配合!!! M3 k7 f7 `1 i$ E+ `
以绝对服从的态度
  O: f+ w' \1 k( s/ j' _不辞劳苦 毫无怨言% b+ H  o' ]6 {  B! z! Z1 b0 n
在短短三天完成配音任务. }7 s0 }, l8 Z
再次感谢各CV,此乃本配音组之荣幸
- T1 Y1 v3 I. r3 R9 X& u, @/ T, {0 `* W9 [" D
最后,
6 W) H! P  K% }) A# WZIG配音组全体仝人5 p, I! c/ W# V2 F' f4 P5 b( {
为大家送上七夕美好祝福!!

kevinchan 发表于 2010-8-17 22:14:11 | 显示全部楼层
我以为重复发帖先?原来出咗两个,慢慢睇下先

kevinchan 发表于 2010-8-17 22:26:33 | 显示全部楼层
原来两贴都一样噶?