[其它更多] [转贴][xun6&115][勁爆BOM BOM彈珠人][50集][TVB粤语]

kc123kc 发布于2010-8-14 21:43 4198 次浏览 44 位用户参与讨论     [复制分享主题]
# Y2 {# Z7 P0 m/ v. e
【分辨率】292x240) R2 V: u) }1 N1 o& |7 \# u& [
【集数】50集
# U/ F! D+ }, }# Q【字幕】无6 X. |9 K6 T  M" a. e/ G0 l  |, E1 x
【语言】TVB粵語; ^2 w6 A# r' ~6 @- Q* G: h
【影片格式】wmv
% _. X2 G8 m: c# G* I【下载方式】http
+ F" s7 W+ T) c0 S/ E/ @ 01 - 出動!彈珠警察.wmv_thumbs_[2010.08.14_21.03.23].jpg
游客,本帖隐藏的内容需要积分高于 20 才可浏览,您当前积分为 0

已有(44)人评论

kc123kc 发表于 2010-8-14 21:43:48 | 显示全部楼层
沙发先

kc123kc 发表于 2010-8-14 21:45:30 | 显示全部楼层
有需要嘅话就尽快下啦,因为我都唔知个期限有几耐...

ConvoyChan 发表于 2010-8-14 21:52:44 | 显示全部楼层
这东东vcd吧。。。。。。要有片源先有意义了

maplep 发表于 2010-8-14 21:53:16 | 显示全部楼层
O O wmv分辨率那么小= =

kc123kc 发表于 2010-8-14 21:57:56 | 显示全部楼层
这东东vcd吧。。。。。。要有片源先有意义了
' _; G6 n: ^6 O" ]6 u6 d$ t157972678 发表于 2010-8-14 21:52

4 |1 M3 K! a% q& v3 X
! H0 {; n0 p9 K6 T7 b
+ H/ H/ b: P1 r2 f2 [% W    我都想稳片源,但系唔知搜索乜关键词好...郁闷

freedom246 发表于 2010-8-14 21:58:18 | 显示全部楼层
片源先系问题,2套都搵唔到片源…………

kc123kc 发表于 2010-8-14 22:06:47 | 显示全部楼层
片源先系问题,2套都搵唔到片源…………2 `: N! ?) }+ j2 L  \4 q- r9 N
freedom246 发表于 2010-8-14 21:58
1 }: b! S; t$ x/ f1 L1 z- a

& l* b0 I% i. Q5 A% n* h7 |
6 e3 |$ O; }9 W& l    嗯嗯.
/ I8 J& [! s- ^4 VBTW,我又稳到个130M/集嘅,下载紧,唔知质量点.
  ^: w& o  ~$ E- w0 i' {& J如果可以嘅话,到时再放上黎

fms2046 发表于 2010-8-14 22:27:53 | 显示全部楼层
弹珠人都系钟意第一部多啲

kc123kc 发表于 2010-8-14 22:29:56 | 显示全部楼层
弹珠人都系钟意第一部多啲0 }# D: L6 {. f3 v" h! U
fms2046 发表于 2010-8-14 22:27
4 F% a" r4 W) }
+ \% v6 {/ H) T5 s! B1 K
2 N3 q9 @. S" A5 l" X% `4 @, b& n
    我记得论坛里面有第一部,MU的,你可以去睇下

fms2046 发表于 2010-8-14 22:38:58 | 显示全部楼层
我记得论坛里面有第一部,MU的,你可以去睇下) h% N/ V: C. D+ Y: x7 T
kc123kc 发表于 2010-8-14 22:29

% o+ _6 X' p6 p* B' J* A2 I
) g8 }# f8 M: a) O2 M* p9 E( p& a4 h2 D; k+ r2 v6 s9 e
    个各唔全的,其他的都入佐回收站

ConvoyChan 发表于 2010-8-14 22:40:41 | 显示全部楼层
传说我系灵风个ftp貌似见到过。。。。。。

1234下一页