[粤语翻唱] 生日发悲歌什么的我自重!~~~~(>^<)~~~~

落☆茉 发布于2010-8-3 10:31 3828 次浏览 36 位用户参与讨论     [复制分享主题]
timaousi 发表于 2010-8-3 13:50:58 | 显示全部楼层
不如你都brave to sing a song
$ q% {, B$ s- @+ G, V! bkevinchan 发表于 2010-8-3 13:48

- q/ D$ b8 Q' d; a/ R. r4 R- z: V' w2 O( `
: A) k7 P4 Z) f  H
    么你近排變得甘國際化噶!我系音癡!平時D人出去唱K我都儘量避免同距地去!費事比人笑啦!

kevinchan 发表于 2010-8-3 14:02:13 | 显示全部楼层
么你近排變得甘國際化噶!我系音癡!平時D人出去唱K我都儘量避免同距地去!費事比人笑啦! ..." ~, h9 O9 ~* a) \2 U- [
timaousi 发表于 2010-8-3 13:50

3 i, a) f0 m, k& |! a9 a- z% C1 n2 q: l+ C0 p

" `; H. B# ]; S7 ~& p2 H    国际化唔好咩?最紧要有人明白..........话说同啲朋友出去唱K,个个都係咪霸,无机会上场= =

timaousi 发表于 2010-8-3 14:05:30 | 显示全部楼层
国际化唔好咩?最紧要有人明白..........话说同啲朋友出去唱K,个个都係咪霸,无机会上场= =" w/ G6 G# X1 {" d
kevinchan 发表于 2010-8-3 14:02
: e' V' p+ ]* y- Q

) T6 L5 T1 ~. ], k$ q/ g, k  V( e& j2 P1 J, ^% M1 \
    沒話國際化唔好!一時唔適應姐!我D朋友就唔系個個都系!但系叫出去果兩三個就系麥霸!

cao0422c 发表于 2010-8-3 16:55:42 | 显示全部楼层
唉..听歌算啦...6 b0 [5 A% g, Y( [
对我呢个音乐白痴嚟讲听得就OK啦

竜崎 发表于 2010-8-3 23:49:56 | 显示全部楼层
茉芽~赞...终于听到你把声...我一定要写一首词畀你独唱,畀你尽情发挥...但係前提係,茉芽你肯唱我写嘅词先至得...

kevinchan 发表于 2010-8-4 00:29:33 | 显示全部楼层
茉芽~赞...终于听到你把声...我一定要写一首词畀你独唱,畀你尽情发挥...但係前提係,茉芽你肯唱我写嘅词先 ...
: t: U, U* |0 }( ]竜崎 发表于 2010-8-3 23:49

( {( v( i* f; b% t, ], m/ k8 \% Y) f) n! N% B. ?2 Y

' O. I% a+ a/ y# e/ x    三色堇有无男声的? 真係未听过

竜崎 发表于 2010-8-4 01:27:34 | 显示全部楼层
三色堇有无男声的? 真係未听过
# U, n  y8 b8 o0 r4 @* }5 skevinchan 发表于 2010-8-4 00:29

% C  C+ k( a- g/ P6 {) R# ]+ H
2 c$ K( m4 _" P# x$ k我谂空灵算係我哋嘅首席男歌姬嘞啩...

pk2365705 发表于 2010-8-4 03:21:41 | 显示全部楼层
试试先!!

kevinchan 发表于 2010-8-4 05:57:48 | 显示全部楼层
我谂空灵算係我哋嘅首席男歌姬嘞啩...1 g) v& q; s7 B- O: ^' [  X
竜崎 发表于 2010-8-4 01:27

5 ?" @: Z0 X0 ]  m$ c3 y' z' t+ ]" v6 ?
; P4 @, _7 y  t- R% k) _- I: j
    你快啲催佢整首歌嚟听听

落☆茉 发表于 2010-8-4 08:06:03 | 显示全部楼层
我想听你唱翻原调.....你咁唱唔辛苦咩' J3 a$ `5 L& ^. Y6 u0 l8 g
kevinchan 发表于 2010-8-3 13:10

. |% F$ o. s% b" F1 x6 k4 j
; n$ t0 w% E* Y* d
" t7 g+ d# ?1 h6 d# t    街长正解。。。还真的不辛苦=w=唱低音的话我要死的orz...

落☆茉 发表于 2010-8-4 08:11:24 | 显示全部楼层
茉芽~赞...终于听到你把声...我一定要写一首词畀你独唱,畀你尽情发挥...但係前提係,茉芽你肯唱我写嘅词先 ...; t5 }3 X. o  c3 O# D- t. Q, V
竜崎 发表于 2010-8-3 23:49

' A# a$ b, {! }% S6 m% w7 q8 {3 o" E' \$ k7 g$ ^7 Y! m; O, C
( o# U% p3 f# f0 S) \8 g
    我已经跟空mama说过现在的我无法为三色堇做些什么=。=某只会好好蹲在墙角的啦~~~~AND虽然这样咱是不会轻易退出三色堇的说=v=这个就放心好啦~~~某只还是会好好在坛子里灌水的&支持你们哒~=w=

kevinchan 发表于 2010-8-4 08:21:07 | 显示全部楼层
街长正解。。。还真的不辛苦=w=唱低音的话我要死的orz...( P5 R4 P! }* ?0 k9 s
落☆茉 发表于 2010-8-4 08:06

6 [% }% D5 ]  m$ I$ n: a) M" D- D/ A( F
3 d: M) X8 H: e' ~/ E
    期待你发出完美作品的一天