[迅雷快传] [MU][原创]爆走兄弟 wgp剧场版 爆走四驱车大追迹 粤日合成

ConvoyChan 发布于2010-7-30 20:46 7032 次浏览 86 位用户参与讨论     [复制分享主题]
ConvoyChan 发表于 2010-7-30 21:40:04 | 显示全部楼层
全部放到720p?
; H" g2 |$ `5 T8 d* Q. Kmrwhy 发表于 2010-7-30 21:35

7 r* q' _) |, y8 K
$ {5 E3 ~  s. P+ ]3 p: F. a& r! E, z
0 V: z% ?& P7 S    我系指就算用1280×720都冇乜瑕疵 5系片源有720p既分辨率

freedom246 发表于 2010-7-30 21:40:46 | 显示全部楼层
冇添啊 我怀疑马化腾都发神经个 做个qq中转站出来 衰格到你用旋风载个阵用udp协议来传 哩个协议5 ..." l7 \* Q; Y& U( }
157972678 发表于 2010-7-30 21:21

" u8 Y1 ?# G- ]2 @: L4 |! i* @+ w
- z+ ~. G/ e! L7 D* ^/ m# s睇来你都几杯具,用甘耐乜事都无,从来都唔用旋风,上传一直系上邮箱传,你先2年会员,我已经7年了!!

ConvoyChan 发表于 2010-7-30 21:45:49 | 显示全部楼层
睇来你都几杯具,用甘耐乜事都无,从来都唔用旋风,上传一直系上邮箱传,你先2年会员,我已经7年了!! ...# |- u9 U2 @( G. T+ g8 P, I' H
freedom246 发表于 2010-7-30 21:40
. T) T( d0 J) u6 K

7 `, q; L: S5 R$ q; f" B/ H: y
$ I8 S1 N& p% C% q    http直连 中转站搞5到小动作 因为冇支持upd既客户端同渠颠 不过配上自家旋风就乱来了 你试下用旋风下载中转站一个超过500m以上既大文件,光纤都要悲剧

KO999 发表于 2010-7-30 21:49:06 | 显示全部楼层
来支持下先~~

Batcat 发表于 2010-7-30 21:51:07 | 显示全部楼层
5想我分甘多包 你就用实际行动去电信抗议下喇,我本来想算数嘎喇 不过见之前个预告3日5够轻松上6 ...2 g0 g3 I  y" }$ m- {) q0 x4 G
157972678 发表于 2010-7-30 21:24

1 V/ O7 t+ K$ R; G  @& L  Z# N! Z4 F
其实我早几日都系甘!!上传mu个时成日出错!!

freedom246 发表于 2010-7-30 21:52:01 | 显示全部楼层
http直连 中转站搞5到小动作 因为冇支持upd既客户端同渠颠 不过配上自家旋风就乱来了 你试下用旋 ...
$ D9 h7 f3 C( E1 \: ~157972678 发表于 2010-7-30 21:45

. }/ e1 W9 Q8 t" h! s6 [' @2 K4 a' A) H( K' @) \: ]2 V5 e
既然你都话杯具,我都懒得去特登下旋风来试咯,台机都已经装成10种下载软件,求其用2种都够晒力!!

ykcheung 发表于 2010-7-30 21:59:10 | 显示全部楼层
樓主辛苦曬

lovepx 发表于 2010-7-30 22:07:09 | 显示全部楼层
支持楼主!!

jamjamjam 发表于 2010-7-30 22:16:05 | 显示全部楼层
终于等到你啦!!多谢你!!~~上传了

rockman07 发表于 2010-7-30 22:37:30 | 显示全部楼层
过来顶一顶先

timaousi 发表于 2010-7-30 23:31:16 | 显示全部楼层
多謝分享!不過我只系想要音頻!套也我啱啱下完!57G!

lovepx 发表于 2010-7-30 23:47:14 | 显示全部楼层
多謝分享!不過我只系想要音頻!套也我啱啱下完!57G!
9 ]' n$ X9 @' m% ^: \  i+ _* [timaousi 发表于 2010-7-30 23:31

2 C( j1 L% |: h: A
. \7 A; N. b. e7 j4 a+ A/ Q$ O+ S5 c" \; \' K5 H0 p
    有速度