[动漫讨论] 大家睇唔睇得出圖中都系D乜嘢人!

timaousi 发布于2010-7-8 11:24 5749 次浏览 78 位用户参与讨论     [复制分享主题]
help6288 发表于 2010-7-8 13:31:42 | 显示全部楼层
我都穩到!布魯克啊嘛!7 C' k1 T. x$ W2 g9 e( q. Q

. r4 _: k" y/ }2 i0 c1 d# ]0 _$ f- C2 w' g) A! H! Z
你知唔知系藍色車車頭上邊果只好似河馬甘嘅物體系乜嘢黎噶?
5 @1 T! z5 u5 H4 Dtimaousi 发表于 2010-7-8 13:30

, |, U1 ?; q) S# \6 I' _
( v# F( X) R) f) f7 U( D* J: \! S+ [, f" H$ B: g8 ]  p# H
    5知呀...........

timaousi 发表于 2010-7-8 13:36:25 | 显示全部楼层
5知呀...........
; h) r$ L8 ~+ r# J) ?+ F; C9 Shelp6288 发表于 2010-7-8 13:31
# B, {& R% y0 K$ a5 j0 Z% m
: `: A. [. t& x% c7 D8 n4 Q
只也太可惡啦!問左甘多人都唔知道距系乜嘢來頭!

kevinchan 发表于 2010-7-8 13:38:52 | 显示全部楼层
细心一睇,其实都有好多见过嘅,至于楼主问嘅问题,我都唔知答案

丞相 发表于 2010-7-8 14:10:18 | 显示全部楼层
有無搞錯
3 I5 v: l/ H5 C  h2 q, @咁大個明日香都無人睇到

eegbook 发表于 2010-7-8 15:42:12 | 显示全部楼层
中间果条友好眼熟。

timaousi 发表于 2010-7-8 15:46:54 | 显示全部楼层
中间果条友好眼熟。3 E3 [! n( H& Y3 s9 x7 d# W
eegbook 发表于 2010-7-8 15:42

5 x" ^- y0 e& l5 U# ]
" d- N7 _/ G$ q4 z; G7 h你系未想講Cowboy(星際牛仔)!

eegbook 发表于 2010-7-8 15:49:38 | 显示全部楼层
你系未想講Cowboy(星際牛仔)!0 m( t- [$ O" m7 {' X( h
timaousi 发表于 2010-7-8 15:46
' t( c; S; v4 j9 q6 u) j9 X
9 d4 l* B0 F0 c2 c/ x- B! r7 ?; w

8 F+ T1 @. ]. B6 u% P( V
& Z2 Y9 b% a& E- Y- r   咪就系咯~~呵。8 {% a, E+ U% O. f, B" w. m
不过衰在我唔记得咗佢个名。

基斯 发表于 2010-7-8 16:01:54 | 显示全部楼层
好多都熟口熟面,有D真系讲唔出个名

基拉杰特 发表于 2010-7-8 16:22:56 | 显示全部楼层
5怕同你讲.....我也算不上龙珠迷....其实我龙珠一世未睇过...Z就睇得多D,100几集啦......剧场版差 ...
8 v2 R( x% h# e+ n+ e# Lhelp6288 发表于 2010-7-8 13:12
) C# E, [6 o  L3 `: g% f
, m0 ^% L- A4 F/ P$ }8 h( C

4 W. f7 \3 z/ Q- U. j1 N" K    我记得那个好像是巴菲特的手下

基拉杰特 发表于 2010-7-8 16:27:18 | 显示全部楼层
D-BOY、龙珠、剑心、龙神号、幽游白书、 有一个好像是海贼里的布鲁克,大概就看到那么多个

help6288 发表于 2010-7-8 16:32:16 | 显示全部楼层
我记得那个好像是巴菲特的手下. s4 K. P  {, _8 k$ N. O$ s
基拉杰特 发表于 2010-7-8 16:22

/ m1 H! }; q! e5 w, b3 ]- e+ q( Q/ @" t% g- K1 w! P1 a' L
菲利手下。。。。。

timaousi 发表于 2010-7-8 16:34:54 | 显示全部楼层
我记得那个好像是巴菲特的手下
: J$ O/ H3 o- g* }+ P8 M1 l" j基拉杰特 发表于 2010-7-8 16:22

5 M  b. Q7 m# R2 y1 P$ C
0 K! F/ L5 C  _( }% |2 ?菲利手下果個唔知乜嘢戰隊裏面嘅其中一人!