[动漫讨论] 大家睇唔睇得出圖中都系D乜嘢人!

timaousi 发布于2010-7-8 11:24 5746 次浏览 78 位用户参与讨论     [复制分享主题]

, n) Z! e$ t) y7 I我最想知道系藍色車車頭上邊果只好似河馬甘嘅物體系乜嘢黎嘅!

相关帖子

已有(78)人评论

空灵 发表于 2010-7-8 11:44:53 | 显示全部楼层
我只认出NDS君..

457092973 发表于 2010-7-8 12:01:05 | 显示全部楼层
剑心同埋好多大叔

Milanor 发表于 2010-7-8 12:08:48 | 显示全部楼层
我只系认得神龙斗士啊~~

afun 发表于 2010-7-8 12:14:19 | 显示全部楼层
D-BOY、剑心、龙神号、ENZO、NDS······其他吴知系乜

maplep 发表于 2010-7-8 12:14:32 | 显示全部楼层
我全部都不认识,好久不见了

help6288 发表于 2010-7-8 12:46:25 | 显示全部楼层
看见龙珠Z入面第一个输比悟空既非利手下

timaousi 发表于 2010-7-8 13:04:25 | 显示全部楼层
看见龙珠Z入面第一个输比悟空既非利手下. g- E/ ]/ U2 W3 w7 k
help6288 发表于 2010-7-8 12:46
  _( Z7 H% i6 t1 {' w( b0 |
厲害!真不愧系龍珠迷!  K- H2 \8 a9 n0 A- J% U
但系你可唔可以將比我聽距系邊!我穩左好耐都穩唔到!

help6288 发表于 2010-7-8 13:12:02 | 显示全部楼层
厲害!真不愧系龍珠迷!
( r7 P+ \! N8 a. H+ |但系你可唔可以將比我聽距系邊!我穩左好耐都穩唔到!3 H( T' i. P* Z  d
timaousi 发表于 2010-7-8 13:04

& c  c9 T2 A$ r- u' f4 }; q9 B% O4 H0 h) L6 l

+ w2 P1 [( c3 \5 D6 T# B) k6 M. D0 R$ w    5怕同你讲.....我也算不上龙珠迷....其实我龙珠一世未睇过...Z就睇得多D,100几集啦......剧场版差10部未睇
3 ?, q+ ]+ q, P7 q. v5 l8 F3 ~# k' H# c& G+ q
左上角.....头上有D红头发果个

timaousi 发表于 2010-7-8 13:20:18 | 显示全部楼层
5怕同你讲.....我也算不上龙珠迷....其实我龙珠一世未睇过...Z就睇得多D,100几集啦......剧场版差 ...
* O' w/ G5 x" \0 ~# w0 E4 _help6288 发表于 2010-7-8 13:12
% q8 @. s" [7 P, M1 a5 Z: ?& C
系啵!甘大只我都見唔到!
' `% u# o$ l$ o$ H/ \/ S# L* ?4 s- s9 X. t
你仲唔算龍珠迷?又唔系話睇曬先系龍珠迷!睇唔曬都可以系噶!呢D也睇你對距有幾多愛噶姐!

help6288 发表于 2010-7-8 13:23:46 | 显示全部楼层
系啵!甘大只我都見唔到!! k; T2 d  W" O5 t' @2 i, L/ I; S

+ \6 T6 w6 P& c( Y( |3 L 你仲唔算龍珠迷?又唔系話睇曬先系龍珠迷!睇唔曬都可以系噶 ..." e! a7 @) \& A4 }' j
timaousi 发表于 2010-7-8 13:20
* M( H2 g& I; ^

: `! B% G, f1 M, v$ s
. M0 j* f' w7 u: e( s$ e( B# }    因为而家中意海贼王.......搵到入面有一个

timaousi 发表于 2010-7-8 13:30:12 | 显示全部楼层
因为而家中意海贼王.......搵到入面有一个
5 A2 s3 k- {) X- q! p+ nhelp6288 发表于 2010-7-8 13:23
+ b& H' _; ^, B0 I' A9 x3 I4 |- O

/ o9 h5 }9 T9 _/ \& p4 [$ A7 t3 L" O( Z4 c
我都穩到!布魯克啊嘛!
( r3 I5 u! O8 b
3 X! E/ s; h8 L& [$ b( o$ P
6 R, y- l6 Y# U你知唔知系藍色車車頭上邊果只好似河馬甘嘅物體系乜嘢黎噶?