【已過期】『三色堇』初成立宣言

竜崎 发布于2010-6-30 22:34 13699 次浏览 80 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
lqyy2k 发表于 2010-8-2 19:51:47 | 显示全部楼层
咁你又加入三色堇啦,反正你哋係同地区,易交流吖嘛
( Y7 ]7 }" r0 L0 b& r6 hkevinchan 发表于 2010-8-2 08:14

5 G3 w4 c( q% ~1 y6 \  K9 K+ b
/ j' g: r7 Y% Z) ]
1 r. i* a# v# F. g- e% [    额.....问题是我连呢个做咩野的都唔知道....加入来没都没啦....

kevinchan 发表于 2010-8-2 19:57:02 | 显示全部楼层
额.....问题是我连呢个做咩野的都唔知道....加入来没都没啦....
4 a. ^( ]% o( n  T; Hlqyy2k 发表于 2010-8-2 19:51
* E( f; v  k* D' L* d" H
6 B( ]0 R' H% s5 l' O) \1 I
. J) q$ {9 N9 e
    一于加入先啦,慢慢就会知道,我谂大把人挣住话你知吖

maplep 发表于 2010-8-3 01:47:33 | 显示全部楼层
美工 : 紫霖
. p# m5 {0 ~9 T) z* Q4 N7 o( c4 }  E* A
发现紫霖。。新成员哦

空灵 发表于 2010-8-3 10:21:14 | 显示全部楼层
美工 : 紫霖( `  }0 {0 f4 j! ~

' ]4 _9 T% W4 d发现紫霖。。新成员哦
; U4 L" S9 U1 x0 ?0 i) O7 Bmaplep 发表于 2010-8-3 01:47

$ _6 q: _- t$ R8 A" S6 A$ k9 h/ ]  I9 |1 _

8 D' S/ R, g- M$ }    紫霖唔单只係新成员,仲係核心成员哦~

kevinchan 发表于 2010-8-3 15:26:21 | 显示全部楼层
为什么世界退役了?

紫霖 发表于 2010-8-3 19:40:06 | 显示全部楼层
紫霖唔单只係新成员,仲係核心成员哦~
* z. [! w+ Z4 V$ a空灵 发表于 2010-8-3 10:21
& e0 @3 R  e- M8 b/ @' A3 ?
. W2 ]$ h1 t! L; L* d% U

8 s0 ]2 ]& X. ]- T4 H1 L   ありがとうございます

kevinchan 发表于 2010-8-3 20:04:25 | 显示全部楼层
ありがとうございます
0 N# C" T6 z. V& I紫霖 发表于 2010-8-3 19:40
$ n# y* G5 f2 s0 ?/ Y; b

6 z" V6 e( C2 t& u  Z0 K" d; F- [6 \$ F' r
    咁长一串嘢嘅中文居然只係两个字?{:5_338:}

竜崎 发表于 2010-8-3 20:50:32 | 显示全部楼层
咁长一串嘢嘅中文居然只係两个字?/ B# K9 F6 c+ h$ a4 U! }2 s
kevinchan 发表于 2010-8-3 20:04

, ~- v% l8 P# A& p8 J  r
; E2 |, ?7 i/ J! B唔係中文嚟咖=_,-!...

kevinchan 发表于 2010-8-3 21:00:02 | 显示全部楼层
唔係中文嚟咖=_,-!...
) p2 ^: s$ x: h3 H0 ]& v! r4 j3 j竜崎 发表于 2010-8-3 20:50

0 i7 ~8 K& I6 Q& d
3 ^* ^4 Q" c7 _8 G  D7 W5 D- C" w/ ~. Y& r" {
    我指翻译出来的中文意思

竜崎 发表于 2010-8-3 23:52:02 | 显示全部楼层
我指翻译出来的中文意思6 U) V0 t- U0 J7 j, h  ^! j# ^$ e8 T
kevinchan 发表于 2010-8-3 21:00

' Y' _0 S, L- q5 t( m/ J
5 p. V0 |  h. {% Y8 d# q$ n: }噢噢~其实我都唔认得五十音,不过估到应该係讲“多谢”...日文水平无限趋近于零...

kevinchan 发表于 2010-8-4 00:15:05 | 显示全部楼层
噢噢~其实我都唔认得五十音,不过估到应该係讲“多谢”...日文水平无限趋近于零...7 q8 `' @" r; v
竜崎 发表于 2010-8-3 23:52
) @% ~1 B4 ]5 c' ]
2 T: W6 J1 e  ]& M* `3 G/ a

! ]# j1 S# E, {    我都唔识咖,其实我都係用翻译软件翻译的

Syaoranli 发表于 2010-8-4 02:57:49 | 显示全部楼层
明白了,那只有改用IE發言吧^^; G+ v7 ^4 N+ V: x% _
謝謝啊M(_ _)M