【已過期】『三色堇』初成立宣言

竜崎 发布于2010-6-30 22:34 13705 次浏览 80 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
cancomcom 发表于 2010-7-1 14:55:31 | 显示全部楼层
非常有趣呀!!!
8 T2 k8 X7 m9 f, ?4 S9 ]對翻唱日文歌非常感興趣!!!
, v# h6 l* P+ f' t8 P支持!!!

kwanyeung 发表于 2010-7-2 10:55:54 | 显示全部楼层
翻唱粵語比較有興趣。希望有高音質同高質素既作品。。。可能用去合成到都好嘛XD

kental 发表于 2010-7-2 12:08:03 | 显示全部楼层
我要大力支持啊!虽然麦都唔识[em219][em219][em219][em219][em219][em219][em219][em219][em219][em219][em219][em219][em219][em219][em219][em219]多过雀街D炮奖!

dorara 发表于 2010-7-2 12:23:48 | 显示全部楼层
支持一下~

空灵 发表于 2010-7-2 13:36:15 | 显示全部楼层
翻唱粵語比較有興趣。希望有高音質同高質素既作品。。。可能用去合成到都好嘛XD0 I1 `) n' p* r. i5 L3 t
kwanyeung 发表于 2010-7-2 10:55

; }6 b/ E" e' K. H# O4 q5 C5 B, G2 {5 n: a" i4 H' B4 }" H2 S
, n7 M& S$ N+ d) N& Y
    哩嘅提议唔错啊~不过要等我哋三色堇成熟啲先~我哋仲係啱啱起步~

世界 发表于 2010-7-2 20:19:11 | 显示全部楼层
迟来噶世界。。。sorry啊。民那

maplep 发表于 2010-7-3 00:32:25 | 显示全部楼层
支持支持支持恭喜恭喜恭喜呵呵,希望在这区可以听到好听的歌

kevinchan 发表于 2010-7-3 00:57:50 | 显示全部楼层
迟来噶世界。。。sorry啊。民那; z2 @* h7 V  j7 X
世界 发表于 2010-7-2 20:19
有心唔怕迟,支持你

Batcat 发表于 2010-7-3 21:21:17 | 显示全部楼层
开多个版块一定过来捧场!!

eegbook 发表于 2010-7-6 22:55:05 | 显示全部楼层
本帖最后由 eegbook 于 2010-7-6 23:24 编辑 . f4 G  l: e6 a' S; M6 E8 _' j( q

5 w" P2 K# b3 Z; q
. l& A* ?4 W0 \0 R# [! {2 P6 n8 g0 V, _
7 H& p# |: X: w2 k1 i3 r* O欢迎开张哦~~~- b9 X, J4 H6 b6 u, A9 c/ M
请问边度有音频下载,咪之点唱?唔系好识,问完之后,唱番首出黎吓下人,哈~~

kevinchan 发表于 2010-7-6 23:44:26 | 显示全部楼层
欢迎开张哦~~~
9 @. Y0 G' L8 q& {请问边度有音 ...
9 k5 G; J7 D7 Z5 Y! t, Oeegbook 发表于 2010-7-6 22:55
0 F* Y6 Y' g! A  R
- n4 c# ^3 ]) V! G3 l

" B0 }# g- q: w0 F3 D% L    你指伴奏?应该很多伴奏网都有得下载吧,不过我好少搵日语歌曲伴奏,所以都係等三色堇成员或者其他知道的童鞋回答吧

空灵 发表于 2010-7-7 00:20:21 | 显示全部楼层
欢迎开张哦~~~
" G9 z- P" K; r& x: C9 k7 x2 j2 A请问边度有音 ...
! Y: d! A. f8 O; f( J0 V# ~) [eegbook 发表于 2010-7-6 22:55
/ t4 u* o6 K$ g4 M

( ?# U0 r* k' T9 h& g1 ?- Q1 O, c" P0 W* k
    日本嘅动漫单曲CD一般都会有伴奏,所以我一般係去dmbox度揾~如果dmbox都冇,就表示冇原版伴奏,真係要唱嘅话,我就自己消音啦~