[迅雷快传] [原创][我們的2000][数码暴龙TVB粤日双语版][更新至第9集]

freedom246 发布于2010-5-24 09:30 9022 次浏览 135 位用户参与讨论     [复制分享主题]
freedom246 发表于 2010-5-24 13:17:58 | 显示全部楼层
刚在绯月看到LZ的片源,可惜系JS且非永久
$ r( q" Y, G. @5 A5 r9 h& B  E; l/ v天才不二 发表于 2010-5-24 13:12

4 N) d- j1 Z( `; k" s
. D# P( b, l% p6 F* ^片源之前晨早就下完,有甘岩果边有人再次发,真系岩到离晒普啦!!

freedom246 发表于 2010-5-24 13:38:42 | 显示全部楼层
同幽助版畫質一樣。。純支持。。。繼續等新片源中。+ t7 V/ X' t5 d) M  y
kwanyeung 发表于 2010-5-24 11:25

7 o# s9 {2 f  q" W7 }; j$ ~
4 v+ D) J; m7 U' M  c5 @2 S* r/ ]! s
" _# @3 X  F$ P4 s/ ]5 N林唔明,手头上第3,4集应该系幽助既合成版,小P当时应该录唔到呢2集,但系中间过场既位置2个片源竟然唔同,实在少见,
/ g" n7 O4 N8 u& n* I+ f呢2集麻烦,唔知点解整出来之后总系多左1秒!!

eegbook 发表于 2010-5-24 16:03:25 | 显示全部楼层
第一部,第一部最正,其他的都系垃圾。

fullmetal 发表于 2010-5-24 16:19:31 | 显示全部楼层
感谢楼主合成数码1,不知不觉已经10年了

朱仔 发表于 2010-5-24 16:46:20 | 显示全部楼层
這個觀望中...

基拉杰特 发表于 2010-5-24 17:36:08 | 显示全部楼层
合成才300M左右对于我这小硬盘真是好事!支持经典

2497341O1 发表于 2010-5-24 17:39:56 | 显示全部楼层
希望可以传埋条音频~   

Ling1988 发表于 2010-5-24 17:52:07 | 显示全部楼层
担凳子排排坐!我都是最中意呢部!最好睇还是第一部

freedom246 发表于 2010-5-24 19:24:37 | 显示全部楼层
第2集开始恢复正常发布模式!!严打伸手党!!

mcnynbajay 发表于 2010-5-24 20:16:52 | 显示全部楼层
害人终害己了……搞咩个个都严打“伸手(新手)党同严禁上载视频网了……
3 V3 p" R/ r  @5 q" [7 I7 ~( {9 q个AVI片源,发表过《不思议游戏》片源同头像果个系游戏王乜了?QQ中转仲永久保存的……5 `& u2 ?5 C5 |& C( ^+ G) w
所以片源唔难搵,幽助亦发过合成,AVI封装得!可惜用BT发布,当然过晒期了~; t/ Y4 p+ B6 S& W% p
当时无位收错过佐,亦无命再搞,你唔单发校正音频嘅话,我只可以收有人上载视频网的合成版,提取音频……
6 P$ j! A0 h3 }- M
2 \4 C* c; I9 z  R' v真得唔经唔觉播佐10年了,第6部都就来……

KO999 发表于 2010-5-24 21:19:46 | 显示全部楼层
更新得挺快的~~~

ConvoyChan 发表于 2010-5-24 22:39:16 | 显示全部楼层
迟下组个完整1-51话既总txt喇。。。。。完结先下 宜家要系学校条1m小水管拖成100g野 悲剧。。。