[社区发布] (高达30周年呈献)MS动画图鉴-Gundam Seed C.E.73 Stargazer篇

freedom246 发布于2010-5-18 20:20 3922 次浏览 45 位用户参与讨论     [复制分享主题]
名称:MS动画图鉴-C.E.73 Stargazer篇3 M- Q! m3 s3 _/ \
格式:MP4(DVDISO转MP4)# c! f0 C! |8 b& s% O+ ~* E% [
字幕:无! l5 a' E& }% n) R  F) h
分辨率:720X480
) X- L  k& F6 w3 b大小:97M: W# f7 b5 M( `$ `3 ^
又再上传多一个!!
6 b7 e. a- T4 T DVD_VIDEO-4[20100518-1905370].JPG
, M1 g8 `1 U9 l DVD_VIDEO-4[20100518-1916461].JPG
8 }- i& L0 {: i& V6 H$ L
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

已有(45)人评论

freedom246 发表于 2010-5-18 20:21:09 | 显示全部楼层
下次可能就系正篇了!!

aubert22 发表于 2010-5-18 20:31:20 | 显示全部楼层
观星者,漆黑突击??
( N1 ]. e# C# a1 a6 o( n4 T' ^7 J将每台机体嘅每个片段单独压缩再上传啦,哈哈哈哈~做死你

freedom246 发表于 2010-5-18 20:36:50 | 显示全部楼层
观星者,漆黑突击??
5 n( c0 y0 q, x+ _& v1 I8 ^2 b将每台机体嘅每个片段单独压缩再上传啦,哈哈哈哈~做死你( K# o! v4 T3 q+ c4 T  p  u
aubert22 发表于 2010-5-18 20:31

0 K/ i% n; ~3 f7 O! X0 g
1 m& E% K* S6 F8 V; f
8 s3 Y  T# M7 k5 c每个单独可能仲好传,不过睇起上来唔过瘾,剩低既就系多,所以以后先算咯!!

aubert22 发表于 2010-5-18 20:56:57 | 显示全部楼层
每个单独可能仲好传,不过睇起上来唔过瘾,剩低既就系多,所以以后先算咯!!
. p8 E# R! M# g. F2 k! w) O: I8 gfreedom246 发表于 2010-5-18 20:36
% a! G, r# s- z" z9 l2 I0 [3 ^

* [5 i8 Y$ W! {9 H
9 o7 h4 V3 I0 P' B/ z9 v- Q7 T    好传,但唔好压~重复动作太多~~一直碟就差唔多成百个片段~

kevinchan 发表于 2010-5-18 20:57:48 | 显示全部楼层
30周年,应该仲有唔少!如果全部放晒我谂应该係好大工程,纯支持先,thanks

kidhitomi 发表于 2010-5-18 21:01:07 | 显示全部楼层
谢谢分享~~
. N. k! W/ R" T5 V1 g收下先~慢慢睇

freedom246 发表于 2010-5-18 21:03:11 | 显示全部楼层
好传,但唔好压~重复动作太多~~一直碟就差唔多成百个片段~
/ q: v. d8 ^5 Y/ b* i. L( Faubert22 发表于 2010-5-18 20:56
, Y' w3 [7 i% N1 s) M1 z+ u

# |: e1 y. o" E/ E: _( e. s0 Q8 ?% W
系多嘎,不过一直碟无成百甘多,六七十啦,不过都好烦,得闲稳1,2个出来压下就算咯!!

Ling1988 发表于 2010-5-18 21:36:49 | 显示全部楼层
是中意的话!几大的工程都唔是问题!楼主辛苦啦!

eegbook 发表于 2010-5-18 21:42:38 | 显示全部楼层
好劲好型吖,第一张,单系睇就已经帅到晕啦。

ctd1987ly 发表于 2010-5-19 03:04:52 | 显示全部楼层
30周年,应该仲有唔少!

kental 发表于 2010-5-19 05:53:48 | 显示全部楼层
慢慢收,反正甘多机体系度!

1234下一页