[社区发布] (高达30周年呈献)MS动画图鉴-Gundam Seed C.E.73 Stargazer篇

freedom246 发布于2010-5-18 20:20 3932 次浏览 45 位用户参与讨论     [复制分享主题]
名称:MS动画图鉴-C.E.73 Stargazer篇- m( q, w! H1 Y& ]- n  `/ y) r
格式:MP4(DVDISO转MP4)
/ P( J% d5 p5 C- R6 E# P字幕:无% i% b% b8 f$ J& R: F" d, O$ w
分辨率:720X4803 n6 `+ }% X. n
大小:97M
! V! t) u5 |* v1 E! z, b/ f7 v6 S2 k又再上传多一个!!
$ O/ X& x& o/ N- @ DVD_VIDEO-4[20100518-1905370].JPG 5 G8 O1 |0 B2 R) i/ f; G5 r+ |2 G
+ N: L- \% |* {0 e# p
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

已有(45)人评论

freedom246 发表于 2010-5-18 20:21:09 | 显示全部楼层
下次可能就系正篇了!!

aubert22 发表于 2010-5-18 20:31:20 | 显示全部楼层
观星者,漆黑突击??
: y! o* t7 D1 {- H9 i# w: k# h8 V# t将每台机体嘅每个片段单独压缩再上传啦,哈哈哈哈~做死你

freedom246 发表于 2010-5-18 20:36:50 | 显示全部楼层
观星者,漆黑突击??6 o: y0 Z/ s/ @7 w/ b4 J
将每台机体嘅每个片段单独压缩再上传啦,哈哈哈哈~做死你5 Z* E9 _5 N( {0 t$ J% H8 H
aubert22 发表于 2010-5-18 20:31

7 S& A) @; F+ W6 K. |$ q
, G8 V: j/ t& r; M5 o, c8 @5 L, y- p4 q/ r" t9 A0 I
每个单独可能仲好传,不过睇起上来唔过瘾,剩低既就系多,所以以后先算咯!!

aubert22 发表于 2010-5-18 20:56:57 | 显示全部楼层
每个单独可能仲好传,不过睇起上来唔过瘾,剩低既就系多,所以以后先算咯!!  T* s( `! \. ^& L4 [4 G
freedom246 发表于 2010-5-18 20:36
/ {9 a! C8 u4 f- J

/ v8 T3 S) o/ ^/ n9 j' R! `3 j' m6 Y/ ]4 |9 b
    好传,但唔好压~重复动作太多~~一直碟就差唔多成百个片段~

kevinchan 发表于 2010-5-18 20:57:48 | 显示全部楼层
30周年,应该仲有唔少!如果全部放晒我谂应该係好大工程,纯支持先,thanks

kidhitomi 发表于 2010-5-18 21:01:07 | 显示全部楼层
谢谢分享~~" o- |5 ?/ Y2 [# }" S! G0 T
收下先~慢慢睇

freedom246 发表于 2010-5-18 21:03:11 | 显示全部楼层
好传,但唔好压~重复动作太多~~一直碟就差唔多成百个片段~
& z2 G+ }) i5 jaubert22 发表于 2010-5-18 20:56
4 r* E6 P# G- j7 M+ F- j& k# k* [
3 _1 f: s" a* F# X, |; C
. P* I  d. A2 v
系多嘎,不过一直碟无成百甘多,六七十啦,不过都好烦,得闲稳1,2个出来压下就算咯!!

Ling1988 发表于 2010-5-18 21:36:49 | 显示全部楼层
是中意的话!几大的工程都唔是问题!楼主辛苦啦!

eegbook 发表于 2010-5-18 21:42:38 | 显示全部楼层
好劲好型吖,第一张,单系睇就已经帅到晕啦。

ctd1987ly 发表于 2010-5-19 03:04:52 | 显示全部楼层
30周年,应该仲有唔少!

kental 发表于 2010-5-19 05:53:48 | 显示全部楼层
慢慢收,反正甘多机体系度!

1234下一页