[迅雷快传] (高达30周年呈献)MS动画图鉴-Gundam Seed Astray篇

freedom246 发布于2010-5-17 12:27 6790 次浏览 88 位用户参与讨论     [复制分享主题]
freedom246 发表于 2010-5-17 21:14:52 | 显示全部楼层
我发左去U2,下载紧嘅ISO都系喺U2度下~所以发种子上黎你都下唔到~
0 N2 ~$ P( q6 @1 b) a2 o! Eaubert22 发表于 2010-5-17 19:51
. L, b4 t/ @# k+ I' R
. q0 t" j& m$ `; h! A4 D' V2 a" I# f! Y
你拖左几耐啊?仲未下完么?

aubert22 发表于 2010-5-17 21:20:20 | 显示全部楼层
你拖左几耐啊?仲未下完么?- H* c; n/ I( X4 r( O6 k  k
freedom246 发表于 2010-5-17 21:14

, G1 u: \0 z% x9 t5 r
) Q+ @1 [5 v2 U1 @- G, E0 u7 }# d: i. b! G3 ^2 @3 K% G: O) k" B
    仲差29.3%,拖左日几~我指剩余果3部~

freedom246 发表于 2010-5-17 21:34:13 | 显示全部楼层
仲差29.3%,拖左日几~我指剩余果3部~
6 z' {4 @; W3 E% j6 ]* laubert22 发表于 2010-5-17 21:20

2 h9 g, H# q; N  p# `; Y, i/ n4 z& }1 d! e0 T2 O! T  Q2 Z' A) b  [$ d

) x  e3 ?- t" c7 x- ]. Y  p+ g: M哦~甘都快咯,我都系见有人地传去网盘,先下咋!!先下左2只,其他得闲先下咯!!

aubert22 发表于 2010-5-17 22:02:21 | 显示全部楼层
哦~甘都快咯,我都系见有人地传去网盘,先下咋!!先下左2只,其他得闲先下咯!!1 t+ r/ A9 ~0 n. f; r4 m
freedom246 发表于 2010-5-17 21:34
9 O( i) c8 t5 U, V& G( f

) A2 l) I* @( M' p0 J5 w4 X
! ^+ J8 l1 D3 B% W9 ^$ ~    都系ISO???

freedom246 发表于 2010-5-17 22:05:04 | 显示全部楼层
都系ISO???* _0 r. i' y! Z7 I
aubert22 发表于 2010-5-17 22:02

) l2 j' Q# ?! v2 s% {8 S* f0 V; y, X- w% |
系啊,一只成5G几,想刻DVD都几麻烦!!

aubert22 发表于 2010-5-17 22:26:18 | 显示全部楼层
系啊,一只成5G几,想刻DVD都几麻烦!!4 }: G9 {( T( s/ O  n: z
freedom246 发表于 2010-5-17 22:05
% c7 x' Y# w! T7 H' I9 F

% Q, o' @) I8 s+ G$ R! N* R4 {, c
* V5 n' w7 I+ D; |; k8 s    嗯,一D系D5,一D系D9~我就下黎压,然后发去U2,跟住自己收藏原盘+自压,放喺外置硬盘度~

tgbvgy 发表于 2010-5-18 07:36:06 | 显示全部楼层
如果系高清的就好啦,都顶下啦。

chuanchua 发表于 2010-5-18 10:32:13 | 显示全部楼层
真谢谢了,期待再发布

kast 发表于 2010-5-18 12:57:59 | 显示全部楼层
高达一定要支持下,谢谢!

laughing 发表于 2010-5-18 16:45:57 | 显示全部楼层
好東西~~~這個就是好東西~~謝謝了~~~

jimkyj 发表于 2010-5-18 17:45:33 | 显示全部楼层
楼主有无全套,我想要全套呢,有的话一起发上来就好!

no1mp3 发表于 2010-5-18 19:30:40 | 显示全部楼层
搬张沙发坐下·~~