[动漫讨论] 粤语动漫哪里更新最快啊。ON9大人第一时间发视频在哪里的

458128801 发布于2010-5-13 15:50 2433 次浏览 25 位用户参与讨论     [复制分享主题]

已有(25)人评论

huang 发表于 2010-5-13 16:06:41 | 显示全部楼层
废话连篇,广告靠边,不然死先

kevinchan 发表于 2010-5-13 16:22:54 | 显示全部楼层
畀你最快睇到又如何?

grostcar 发表于 2010-5-13 16:37:12 | 显示全部楼层
本帖最后由 grostcar 于 2010-5-13 16:39 编辑 - }6 Z+ E9 C' @8 R& r! k/ J
6 o* j! e/ i" L& s: V5 y
知道是誰發的貼, 唔係即係=知道係第一时间发视频在邊啦咩

Ling1988 发表于 2010-5-13 16:41:28 | 显示全部楼层
回复 3# kevinchan
; @) Q! b' a% p" y  W$ j3 X% ^% M( c5 T6 @+ i' I

" x0 K3 g* w4 z6 M  r; B) [    你就唔知啦!最快好有经济潜力(金钱)。
. E& A+ T: L0 l2 m: C5 H) j: J4 M* f
雀兄米误会以下内容是比楼主的,比句忠告:“你太急啦!”

kevinchan 发表于 2010-5-13 16:44:50 | 显示全部楼层
回复  kevinchan
, E7 k; ?! |5 Z* F% p) F. x' a5 W- h# U8 p
) z. o8 t8 D7 Y7 k$ e8 S
    你就唔知啦!最快好有经济潜力(金钱)。
9 P  u" W4 J& }; {, d8 U1 l5 m1 y: ]
雀兄米误会以下内容是比楼主 ...5 F& |8 u# ~8 ?) x, r8 v
Ling1988 发表于 2010-5-13 16:41
我谂都差唔多= =!建议楼主努力去取得on9嘅联系方式,然后直接联系佢,咁就最快啦!

天使之风 发表于 2010-5-13 16:47:43 | 显示全部楼层
我谂都差唔多= =!建议楼主努力去取得on9嘅联系方式,然后直接联系佢,咁就最快啦!
! q9 {. ^6 F! {5 ^% nkevinchan 发表于 2010-5-13 16:44
. E# \$ ^! Q5 |( Z5 ?

: P) z3 o7 q# O# h* b/ O6 S: _9 `% _$ [, Q
    我都想话叫佢直接去稳ON9好过~~

迪格斯 发表于 2010-5-13 16:56:40 | 显示全部楼层
原来系离打探情报的。。。。。

kyo1983 发表于 2010-5-13 17:26:35 | 显示全部楼层
严重怀疑LZ连续发咁多贴系咩动机

kenhai74 发表于 2010-5-13 18:18:20 | 显示全部楼层
楼主动机不明,不过可能好简单=心急吃豆腐吧!这个比喻可能不够贴切,一时之间啉唔到更好的词语!

kental 发表于 2010-5-13 21:01:54 | 显示全部楼层
其实距可能系想篡权夺位呢,联系上ON9兄之后取代位置,野心,嘻嘻!

ngyan1600 发表于 2010-5-14 01:41:36 | 显示全部楼层
對唔住,on9既聯絡方法不便透露
. s9 g& Z7 o, u2 q我試過唔小心將佢既聯絡方法俾左人,之後俾佢丙左一次(雖然佢而家都仲好幫我-3-): V# {; U4 Y5 b6 b
首先,on9第一時間發動畫,更新動畫(包括我)既地方,係dxtbxpxux.com(x位置自己想像)  \& R  [' h) O
第二時間的是nxtxu.5d6d.com(x位置內的英文字請自己組合)  M/ S4 K! q, P# o- m) r
因為版規所限不可能將完整網址透露,敬請體諒!

123下一页