[每日闲聊] 督促自己,每日来写低gre复习日志

mymuro 发布于2010-5-5 23:02 4468 次浏览 80 位用户参与讨论     [复制分享主题]

2 m9 h8 s- n3 w6 i8 p5th May(37days left):红宝书list7-11约合600words, 睇halo 8页(n 多单词唔识 )! x0 X4 d+ x+ h2 {

# `: O5 ?0 `! x听日得早上有课,希望
, V( O  ?6 C4 k! X8 S# W7 F1:至少搞掂红宝书list12-16
: I. i! M* [: X2:  装好新东方背单词,将前16list用软件review一次
8 E0 A* W+ L6 X! G% q8 w6 W: t( n) x0 X; N
May god be with me!

已有(80)人评论

kevinchan 发表于 2010-5-5 23:12:25 | 显示全部楼层
你之前所讲嘅考试仲未考咩?

mymuro 发表于 2010-5-5 23:17:48 | 显示全部楼层
你之前所讲嘅考试仲未考咩?
1 W) k7 ^% ^/ A- {2 vkevinchan 发表于 2010-5-5 23:12
$ u, C; G1 t" P$ S
& ]8 @6 x+ d/ ]8 k# p; f
4 w/ A" x+ s6 q9 ]
    TOEFL考咗...gre上次无要成绩,今次继续 ' _! F, H/ h  A9 q5 |0 G% y

8 l/ p+ y; [9 H2 e* R) _0 o3 pPS:雀兄,你唔系话唔记得我系边个乜... = =

vivigm 发表于 2010-5-5 23:45:25 | 显示全部楼层
加油~如果时光可以倒流,我一定会把英文学好~现在太后悔啦

kevinchan 发表于 2010-5-5 23:59:27 | 显示全部楼层
TOEFL考咗...gre上次无要成绩,今次继续
$ q% l$ a/ b3 k) T) u
: Y  Y) e9 g" wPS:雀兄,你唔系话唔记得我系边个乜... = =: V- ^2 |& `; G+ }1 Q# c# G
mymuro 发表于 2010-5-5 23:17
係其他人话唔记得你啫,我记忆力无咁差= =!

平常心 发表于 2010-5-6 00:03:08 | 显示全部楼层
时间一秒一秒过,,,,,,,,,日子一日一日捱.....

mymuro 发表于 2010-5-6 00:43:19 | 显示全部楼层
係其他人话唔记得你啫,我记忆力无咁差= =!! S3 J" {7 ~% z- G( [
kevinchan 发表于 2010-5-5 23:59
3 Y8 ^0 Z, H6 `# R4 f2 G7 z0 |, F* S

$ c" x! D! v7 r
8 Z, G4 z/ e% Z$ j9 G7 S    反衬出我记忆力都几差  你应该系唔记得晒木相既事(果阵你个id仲未出世捏 )

Windysonk 发表于 2010-5-6 00:54:40 | 显示全部楼层
努力吧,只能对你说这了

kevinchan 发表于 2010-5-6 01:09:51 | 显示全部楼层
反衬出我记忆力都几差  你应该系唔记得晒木相既事(果阵你个id仲未出世捏 )
1 T( Q9 d* e4 u* Tmymuro 发表于 2010-5-6 00:43
其实论坛好多ID我都记得,不过你呢,我比较深刻嘅就係晒银纸嗰件事,你知唔知边件事?

kental 发表于 2010-5-6 06:28:15 | 显示全部楼层
哇,考甘多个证啊!成绩出左公布下啦!做目标后者参考都好啊!

kevinchan 发表于 2010-5-6 08:14:33 | 显示全部楼层
哇,考甘多个证啊!成绩出左公布下啦!做目标后者参考都好啊!
! J+ h5 W' ~6 m6 l$ V8 z1 tkental 发表于 2010-5-6 06:28
佢考嘅呢啲都唔简单

kyo1983 发表于 2010-5-6 08:39:30 | 显示全部楼层
LZ准备出国?去边个国家啊?