[新闻资讯] 琴日睇波见到断脚惨剧。。(图就唔发了)

mymuro 发布于2010-2-28 09:52 975 次浏览 9 位用户参与讨论   [复制分享主题]
可怜既拉姆塞(兰斯)。。。先19岁就重伤。。。 ! I# ^) k& e9 j0 S; Q) \
英超应该管下恶意犯规嘞 次次都系我哋hurt。。。
8 E3 N- a& |; s6 V: \' n) f7 R1 \% s" d5年断3个 3 x$ R" H. ]( M& [# j# X
+ V& a+ x. C$ Y) z/ G! p
希望距一年后可以康复,继续职业生涯,而且唔好变玻璃,走出心理阴影啦

已有(9)人评论

kyo1983 发表于 2010-2-28 10:22:53 | 显示全部楼层
哦,系?系边场啊?

mymuro 发表于 2010-2-28 10:28:17 | 显示全部楼层
哦,系?系边场啊?6 w& R7 e. S* w" [) o. \5 O( _
kyo1983 发表于 2010-2-28 10:22

2 T  B  D% k# G2 A) V3 {! I+ u屎督城1:3阿仙奴

kevinchan 发表于 2010-2-28 11:23:12 | 显示全部楼层
重大新闻!真係惨囖......对于球员无嘢比伤病更加难受!希望佢快啲好翻啦

lych 发表于 2010-2-28 12:32:07 | 显示全部楼层
睇过图片,太恐怖了,希望佢早日好番,阿门。

aaron81 发表于 2010-2-28 12:32:20 | 显示全部楼层
不是吧,英超又出现断脚~
  b: k5 P6 B9 g0 A3 u" I8 \兰斯都是有潜质的新星~
) H5 U" F! E6 p, _' r5 M! y以现今的医学~合理的治疗应该最多一个赛季就恢复了~2 J( e" ^/ I% ^) o
现场直播我睇过前利物浦的斯斯,同埋前曼联的阿兰史密夫~当时睇左心都凉左一截~

chrisrex 发表于 2010-3-19 14:43:07 | 显示全部楼层
唔係好识得佢,若然有图就good了~

1010 发表于 2010-3-20 22:02:03 | 显示全部楼层
到底是戏才是什么??

fansco_totti 发表于 2010-3-30 10:11:03 | 显示全部楼层
可怜的阿仙奴球员,祝福他吧

ConvoyChan 发表于 2010-3-31 15:20:40 | 显示全部楼层
够断子绝孙脚厉害 中左之后 个只脚就博5翻咯0 C. `: s8 @8 X6 }7 A3 k
哩度起码有得掰