今日发现左D老物 5知有冇火星 顺便想稳人帮下手 可要求星梦酬谢

ConvoyChan 发布于2010-5-4 22:35 1768 次浏览 10 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]

5 z0 o( L, U0 ~6 z4 F- ^5 v. U) F话说今日上某网盘闲逛 竟然比我发现到蓝光人3部中最老既 绝对无敌 狮人凤 既片源 16g vc1 wmv3 编码既avi 于是正在拖下来中
& p# O2 @4 {* V' `% R" z5知有冇人想要 同时想tvb快D重播喇 冇人合就自己郁手 发张图比大家鉴赏下,感觉系清过之前hkg字幕组发个rmvb。。。。当然哩句系废话' B) N0 z% M4 x1 n3 C! `4 ?" e
0 _4 z" P  [9 I) _- g好了 继续发神经 稳到 元气爆发 伏魔金刚 既片源 编码同上 不过个论坛要邀请码 而且邀请码都几贵 而且乱来会搞到申请人有连带责任。。不过哩D小事系阻挠5到我既热情既  # C' i% K* n* g- O- ?( O7 b3 _
首先问下qqzqnd系乜意思 感觉系3个网盘 一个系qq 另外两个烦请知道既解释下
3 Y& o3 D$ p+ K- }9 }然后就系主题喇 个论坛叫 绯月2gal 或者直接比到个下载地址我既都得 重酬250星梦以内转帐/ y& X  M2 N/ t
以第一个比到邀请码既为准或者 第一个比到可用既http连接既为准 。。。5该各位帮下手。。。以上

已有(10)人评论

kevinchan 发表于 2010-5-4 22:48:02 | 显示全部楼层
果然係绯月搵到啵,我都係随便搜索一下咋
$ ?$ W& g* J0 l/ `8 @9 h" j 捕获.PNG
4 }& C: J8 z/ }
5 G& `( ?+ I  y5 x  t. a: K* g其实【qqzqnd】係米压制者或者压制组嘅名称呢?* T, |, `7 k+ c  Q' Z
之前绯月有开放注册,我都有注册咗! , L$ T4 p1 N3 I- i) R
不过我级别好低,帮你唔到

kental 发表于 2010-5-4 22:58:19 | 显示全部楼层
绝对无敌想要啊!原来家下绯月又要邀请啦,我都注册左,不过同雀街一样,我连基本噶转级都未做到!所以,爱莫能助啦!

ConvoyChan 发表于 2010-5-4 23:01:24 | 显示全部楼层
甘简单 你买左然后发晒D连接过我咪得咯

huang 发表于 2010-5-4 23:05:43 | 显示全部楼层
绯月万年潜水号早知了,爱与时间不足
- Q# K4 ^1 T& [8 S笨蛋,灵风FTP有得下全系列

iorirx 发表于 2010-5-4 23:09:05 | 显示全部楼层
依两出动画我都有啊!不过系日文来得!

ConvoyChan 发表于 2010-5-4 23:12:04 | 显示全部楼层
绯月万年潜水号早知了,爱与时间不足
/ [& |0 b3 z/ S, v  h! S5 Z笨蛋,灵风FTP有得下全系列& B. \1 V! H% p. n: M4 p/ p8 T
huang 发表于 2010-5-4 23:05
6 O4 n$ H9 C7 G6 F2 v! ]  x: Q

! I8 U( q; p( L5 n; Q8 V
7 _$ q7 u2 \2 ?; [+ a! n    我冇帐号。。。。而且又5知地址 好似又系联系论坛D积分。。。。。好复杂甘

ConvoyChan 发表于 2010-5-4 23:17:02 | 显示全部楼层
依两出动画我都有啊!不过系日文来得!
$ ?  {- \1 K- l% Jiorirx 发表于 2010-5-4 23:09
* Q- a2 F# Z' S: B( Z

2 l, K* ~# m$ S# t* O/ a! a
, e2 H" k' J* Y. N    5好讲我听有字幕既rmvb哦。。。。哩个我3套都有  我就想要片源 有冇隆路比我啊

freedom246 发表于 2010-5-4 23:18:19 | 显示全部楼层
转去QQ邮箱就可以慢慢下了!!

ConvoyChan 发表于 2010-5-5 00:21:04 | 显示全部楼层
问题解决 谢谢

Kiver 发表于 2010-5-5 10:30:34 | 显示全部楼层
我中意
; @  K1 _8 j; y% s( t- \我想要~