[动漫讨论] 唔知大家几时开始体海贼王....

yuanhuang 发布于2010-4-29 10:32 3245 次浏览 44 位用户参与讨论     [复制分享主题]
我由初二开始体海贼王,果阵时无想过会体到以噶 哈哈,计算下都有成十年啦。真系路飞陪住我成长,路飞对理想的追求和对同伴的态度另我好感动。以噶“大事件” 又将我对onepiece的热情推向高峰,可惜艾斯 .........。踏上新旅程的路飞,会有什么成长,真系好另人期待。。。

相关帖子

已有(44)人评论

chrisrex 发表于 2010-4-29 11:32:14 | 显示全部楼层
我喺动画出到300 20 几集 嗰时开始睇~

Ling1988 发表于 2010-4-29 12:30:35 | 显示全部楼层
几时睇啊?应该是ATV播粤语果时,唔记得是几时讷!

kevinchan 发表于 2010-4-29 13:54:42 | 显示全部楼层
我係喺本港台播嘅时候开始睇,具体咩日期唔记得囖,净係记得下午5点左右播嘅,后嚟又改到星期日定係星期六播,我都有追!跟住当动画出到370集左右,我先开始接住本港台之后嗰啲嚟睇

飘忽的她 发表于 2010-4-29 14:26:05 | 显示全部楼层
我系星空台播个阵开始睇,记得上年播到布鲁克加入果度,期望快D有新一季。。。

基斯 发表于 2010-4-29 14:53:08 | 显示全部楼层
动画漫画都系07年左右开始睇,以前睇过下D图片,觉得里面D人古令精怪,所以都冇乜兴趣睇,有次唔觉意睇左细佬嘅海贼王漫画,就被佢吸引住啦,都宜家都每话必睇嘅

1989mwq 发表于 2010-4-29 17:05:47 | 显示全部楼层
系啊~最早果时系睇atv既粤语版!!

基拉杰特 发表于 2010-4-29 17:06:29 | 显示全部楼层
反正是ATV播放那时开始看!记得当年还是读初中!!时间真快过

kental 发表于 2010-4-29 17:51:47 | 显示全部楼层
未有电脑之前系系电视到隔断时间有得体就体;有左电脑之后动画体到200+集,跟住体漫画,漫画家下追紧,虽然未到最新个集!

yuanhuang 发表于 2010-4-29 20:59:46 | 显示全部楼层
我都系由atv度体起

fub64 发表于 2010-4-29 22:27:33 | 显示全部楼层
I read the manga around 6 year ago and the anime about 3 yrs ago. It start when I bought my first shounen  jump

Laputa81 发表于 2010-4-30 22:31:39 | 显示全部楼层
ATV播个时开始啰~~~- f$ N8 h7 Y. D
冇后文之后开始转睇日语版``````

1234下一页