[动漫讨论] 唔知大家几时开始体海贼王....

yuanhuang 发布于2010-4-29 10:32 3246 次浏览 44 位用户参与讨论     [复制分享主题]
maplep 发表于 2010-8-5 18:00:06 | 显示全部楼层
上個星期開始睇!用左一個星期的時間來補完動畫同漫畫!
! ?* B! Q* T/ M2 v# D1 p4 u  F" fiorirx 发表于 2010-8-5 17:53
2 T. U# A. E- J  X# c
. o0 c$ |8 N4 c, e! W6 _
, g$ v! L/ w: d: i- \0 W  z
    哇一星期下完500集高清AVI/MKV版?

res151 发表于 2010-8-22 00:40:40 | 显示全部楼层
上个暑假开始睇.睇完了

king2009 发表于 2010-8-22 16:30:36 | 显示全部楼层
OP系我初二个时开始睇....大概系02年左右....时间过得真系快

693795223 发表于 2010-9-6 10:39:52 | 显示全部楼层
偶接触OP时间5长...貌似小学果阵好少人提及OP的,初中虽然听过但系风头俾火影盖了。
6 \9 d& g) p8 H+ q0 B7 J: g  [* [一直都无去睇嘅原因就系5喜佢D画风,不过后来听同学讲剧情十分好,先去睇的。感觉好D错过了那段追剧情的日子啦,哈哈
( q6 x, a# f$ D( V+ f2 E" o" I/ m. y不过宜家OP终于到进入到了白热化阶段,仲有好多精彩剧情可以去追,希望OP5会好似火影咁烂尾啦,支持OP,支持尾田~~~~

小殺 发表于 2010-9-6 11:35:48 | 显示全部楼层
是看漫畫的,大概是初中時,不過我也只有看漫畫。

IC11 发表于 2010-10-5 09:40:19 | 显示全部楼层
同你差唔多时间都系初二

ykktim 发表于 2011-1-27 13:50:05 | 显示全部楼层
冇睇過

eegbook 发表于 2011-1-27 15:26:45 | 显示全部楼层
冇睇過& ~) g: b2 a9 M1 m1 j' ?  X6 e0 ]" t! g
ykktim 发表于 2011-1-27 13:50

+ V* ^% c7 ?- _4 I' T: @' R. l9 M  p& V7 j1 a) C2 A; F, T
( Q1 V" s0 J2 C7 E+ O
    系二十一世纪初,你未睇过海贼王,又点算系动漫迷呢,建议追睇下。超热血加上极感人~~~好正斗架。

32083456 发表于 2011-1-31 11:37:39 | 显示全部楼层
我有印象噶系。。。。打到鱼人果时我就睇了。。。超耐了 1个星期先出1集等都等死人( }4 V8 L- L: g% s
不过已经成为习惯咯   1个星期先睇一D  搞到我衣架要睇下漫画过翻铺瘾