【原創】(第15話鍊成) [BDrip]鋼之鍊金術師FA[共64話][合共6個空間]

SA_127 发布于2010-4-11 14:10 17654 次浏览 221 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
aubert22 发表于 2010-4-12 07:45:09 | 显示全部楼层
依個方法已經係過去式,依家抽音頻字幕梗係用我之前POST過嘅軟件MKVcleaver啦。。可以一次過抽N集音頻字幕。 ...% P+ P+ S3 _% w8 y4 b) l
kwanyeung 发表于 2010-4-12 05:27

' k, q0 d5 K  q: f1 ]9 K' {
& Y" F* r4 Y" c. e* b- S8 t) a, m  P& S* o
    呢个软件我就系用唔到先用上面嘅方法啫~

help6288 发表于 2010-4-12 07:54:03 | 显示全部楼层
FA要顶...........1 X1 @- q- A. A7 x4 M
1G一集要考虑下.........
$ n9 X5 q0 n; T0 a$ S3 y( LE+自己合緊720P..........但我都系要考试...5得闲0 Q' y. V- }6 }) c
6 Z! ^$ x- T, y) p3 m+ [3 \( e
如果你D字幕调得好....得闲分享下...呵呵

kwanyeung 发表于 2010-4-12 08:02:05 | 显示全部楼层
呢个软件我就系用唔到先用上面嘅方法啫~4 y/ d3 C0 s! ]& }! q
aubert22 发表于 2010-4-12 07:45

, [- M! O% q: }8 b1 j咁就可惜。我用過又冇問題喎。。

lwsoul 发表于 2010-4-12 11:10:09 | 显示全部楼层
DOWN好慢慢体

SA_127 发表于 2010-4-12 12:23:41 | 显示全部楼层
依個方法已經係過去式,依家抽音頻字幕梗係用我之前POST過嘅軟件MKVcleaver啦。。可以一次過抽N集音頻字幕。 ...- M2 l. ]- x4 K7 q8 U
kwanyeung 发表于 2010-4-12 05:27
8 r1 ?' `6 e  z4 ]5 `6 v* s5 {
抽完出黎係.ext唔識轉番 orz

kevinchan 发表于 2010-4-12 13:44:17 | 显示全部楼层
咁就可惜。我用過又冇問題喎。。" A% K; ]$ z* n; W1 Y/ B
kwanyeung 发表于 2010-4-12 08:02
会唔会係对中文系统支持唔好呢?我未试过嗰个软件,所以唔敢肯定

SA_127 发表于 2010-4-12 13:46:54 | 显示全部楼层
会唔会係对中文系统支持唔好呢?我未试过嗰个软件,所以唔敢肯定, `  ^4 G' Y; ~) z+ W& B! X
kevinchan 发表于 2010-4-12 13:44
; B4 K5 P; y# B- G9 h/ |
其實我都用過; f5 w+ F# Z1 ]2 t1 D/ B! ?8 R- ]
但都係用唔到 奇怪

kental 发表于 2010-4-12 19:06:19 | 显示全部楼层
1G一集都好犀利,虽然系好清,不过D字幕都真系纯正普通话噶,可无可以用白话字幕噶呢?!如果得噶话就非常好咯!

c娘 发表于 2010-4-12 19:08:11 | 显示全部楼层
懇求lz分享下TVB嘅字幕.

timaousi 发表于 2010-4-12 20:32:36 | 显示全部楼层
正啊!支持LZ!就系等紧人发啊!

SA_127 发表于 2010-4-12 22:10:35 | 显示全部楼层
懇求lz分享下TVB嘅字幕.9 h$ l7 i# d8 u, n. e( a% `+ v
c娘 发表于 2010-4-12 19:08

" S( P6 [* j1 j, w9 S每五集發一次有冇問題??

Ace0210 发表于 2010-4-13 03:57:29 | 显示全部楼层
無問題呀9 n4 Z4 |; l& L' {5 L; o6 l
如果銀魂都有就好