[电视电影] 誰有百變小櫻劇場版短篇 - 包在基路仔身上!的粵語版??

SA_127 发布于2010-3-12 03:08 3121 次浏览 22 位用户参与讨论   [复制分享主题]
20社区币
8 R* I8 G# N0 F; l  j+ y; y0 q  ^: Z2 t9 a
真係搵左好耐都搵唔到...就算土豆都係得VCD粵語 更何況我唔識係土豆dl片...; [( I& N2 S4 _! |* {4 o- ^
求各位大大幫幫手 截幾個圖俾大家睇睇
- H. k6 \) t( P: {/ B  T 01.jpg 2 D* c* d/ E/ Y5 V# d
02.jpg , a3 L) E) h# H% @5 ~6 A$ U
03.jpg * x9 n! y: _1 [3 ?' b

已有(22)人评论

maplep 发表于 2010-3-12 03:14:15 | 显示全部楼层
真係搵左好耐都搵唔到...就算土豆都係得VCD粵語 更何況我唔識係土豆dl片...
7 r  h% o# a, F# Y1 \: j$ T( x求各位大大幫幫手 截幾個圖俾大 ...
  F; A- f+ ^9 WSA_127 发表于 2010-3-12 03:08

5 v% a; C- |% E
  ~! m) M) J" C( K: C* N. N" X( i日语有了没如果没,我帮你找日语,粤语我没有

SA_127 发表于 2010-3-12 03:16:14 | 显示全部楼层
日语有了没如果没,我帮你找日语,粤语我没有
5 {0 o# u1 O+ s' xmaplep 发表于 2010-3-12 03:14
+ E; k" V0 e  t/ k
有啊 截圖就係在日版片源cap出黎 之前有人搵左vcd粵語俾我 但係土豆我唔識download...

maplep 发表于 2010-3-12 03:18:13 | 显示全部楼层
有啊 截圖就係在日版片源cap出黎 之前有人搵左vcd粵語俾我 但係土豆我唔識download...
* o/ J+ S1 n0 i2 |SA_127 发表于 2010-3-12 03:16
8 F! _, j7 ]" G& ], {
$ h2 Q' `2 H0 }3 p* j& i0 P
你问看1600吧,有可能他有

SA_127 发表于 2010-3-12 03:19:58 | 显示全部楼层
你问看1600吧,有可能他有. T. s2 I! r, s9 x8 R) {! w
maplep 发表于 2010-3-12 03:18
- C- o* A" L5 d
好吧

maplep 发表于 2010-3-12 03:37:38 | 显示全部楼层
- w9 j0 d1 h8 X$ E9 N8 [5 p
好吧
; V7 ?! K8 g; l2 B" X) R& j2 m0 DSA_127 发表于 2010-3-12 03:19

/ ^8 n+ R! n! s! s$ z/ r( L* E9 R
3 E' w) A* ~3 @1 N* P. N  N) n. f这短片的名好像在这某个人的名“基路仔“
2 b% w% U  W% m
# T1 J8 {' U% L4 t7 k: Z* P我一开始还以为你在跟这名的人求片呢

aubert22 发表于 2010-3-12 09:01:15 | 显示全部楼层
我对百变小樱无爱,但噙晚有人叫我调音频,话可能系DVD粤语,所以就喺群度求左下~无人有~始终要帮区下载黎调~

netasa 发表于 2010-3-12 11:00:10 | 显示全部楼层
印象中睇过! 有粤语嘅,好似TVB都有播过。 可否讲下在边集度播放嘅,或者係边集剧场版播放嘅?因为睇左太耐了唔多记得了。

破天轩辕 发表于 2010-3-12 11:55:02 | 显示全部楼层
我喜欢小樱~

chrisrex 发表于 2010-3-12 13:42:30 | 显示全部楼层
剧场版短篇?有冇具体啲嘅名啊?

maplep 发表于 2010-3-12 13:44:05 | 显示全部楼层
剧场版短篇?有冇具体啲嘅名啊?9 m9 Z5 J5 m; Y' e' O2 |
chrisrex 发表于 2010-3-12 13:42
0 V1 Z; Q+ S; a2 W. J* a% R' m- S
$ ?0 U! {! H3 i- T6 x/ r( W
- q+ y$ G; n( h
    包在基路仔身上!

SA_127 发表于 2010-3-12 13:55:00 | 显示全部楼层
我对百变小樱无爱,但噙晚有人叫我调音频,话可能系DVD粤语,所以就喺群度求左下~无人有~始终要帮区下载黎调~
4 s  V, `& c% v  G6 L% X3 Faubert22 发表于 2010-3-12 09:01

/ T1 c4 c; a$ L) N- q那我繼續苦求有愛人吧

12下一页