[幽默情感] 我嚟论坛刚好一年了

kevinchan 发布于2010-4-9 15:46 6744 次浏览 61 位用户参与讨论     [复制分享主题]
kevinchan 发表于 2010-4-9 17:29:35 | 显示全部楼层
认识你的人应该很多7 h* r$ m# F& R* w6 v/ [

! y. W8 P# `( D0 z8 {2 v1 W' M    因为你是扫街街长嘛~~~---这行讲笑的~~! c. p' t9 g  Y
/ ], W9 i$ @' K! M7 k) o. M
    呵呵…………
9 V: ]1 O/ m7 k- v: b) b0 W* \5 KKiver 发表于 2010-4-9 17:19
唔出奇,可能有好多灌水的新人都畀我扫咗了 ...一去不复返,哈哈

基拉杰特 发表于 2010-4-9 17:40:24 | 显示全部楼层
唔出奇,可能有好多灌水的新人都畀我扫咗了 ...一去不复返,哈哈
  z0 A7 F# O) f7 U6 f' ikevinchan 发表于 2010-4-9 17:29
$ B7 h# E1 R6 L8 [

~/ K9 P! Y1 j; y. }& W; N. X1 P: `% z# d5 R0 x+ Z
    被雀仔咬过的人多得是。。。

wjr5200 发表于 2010-4-9 18:05:32 | 显示全部楼层
我都唔知来几多年了

Ling1988 发表于 2010-4-9 18:48:34 | 显示全部楼层
几时又来破记录啊?建个“巴比伦”水塔

kyo1983 发表于 2010-4-9 19:00:15 | 显示全部楼层
刚刚先发现原来雀仔系09年先注册既,我一直都以为系元老级人物先

kevinchan 发表于 2010-4-9 21:37:03 | 显示全部楼层
被雀仔咬过的人多得是。。。. B( y8 g. E* r8 e2 j1 ]2 ~
基拉杰特 发表于 2010-4-9 17:40
咬少咗你,有机会畀我咬下啦

kevinchan 发表于 2010-4-9 21:38:51 | 显示全部楼层
几时又来破记录啊?建个“巴比伦”水塔: D) k  |( y7 l/ Q" |, G' p
Ling1988 发表于 2010-4-9 18:48
个个都好似好忙咁,都无人灌水,点建水塔 !其实我都唔係时时得闲嘅

aaron81 发表于 2010-4-10 01:39:38 | 显示全部楼层
你一周年拿,原来我同你差吾多同期,到时有无个大红包比我架~街长

kevinchan 发表于 2010-4-10 02:02:36 | 显示全部楼层
你一周年拿,原来我同你差吾多同期,到时有无个大红包比我架~街长) m2 C# r2 C( K: ]) |
aaron81 发表于 2010-4-10 01:39
都无人奖励畀我!所以你都唔会有

平常心 发表于 2010-4-10 08:09:08 | 显示全部楼层
现在个个归隐,不太敢出声.

Kiver 发表于 2010-4-10 08:43:36 | 显示全部楼层
被雀仔咬过的人多得是。。。
; E& j2 j% a/ |1 O/ I0 h5 x# a基拉杰特 发表于 2010-4-9 17:40
  x- C; s2 p1 P* [& j' E7 b- y, d

* f& P* P% q2 N5 P6 M6 A2 z( a) P0 F  Q8 P" {
    雀好似吾系咬$ Q6 n. q  z) R

% R  L8 Q$ z2 m7 x) x& v  y    而系啄~~~

Kiver 发表于 2010-4-10 08:44:26 | 显示全部楼层
个个都好似好忙咁,都无人灌水,点建水塔 !其实我都唔係时时得闲嘅# M$ U9 `' v1 o; E% g. D% V0 M
kevinchan 发表于 2010-4-9 21:38
( o0 y5 y5 a% Z% ?. V& O

8 X# J8 _( F& ~- _9 ]0 I: X# U& M: W
    琴晚两台脑又同我罢工$ Q; h; b/ ~# K- t
. b4 O7 @! z9 l7 X& [6 S
    整好一台后又去弄网盘了~