[幽默情感] 我嚟论坛刚好一年了

kevinchan 发布于2010-4-9 15:46 6745 次浏览 61 位用户参与讨论     [复制分享主题]
不知不觉,嚟咗一年啦,唔知有几多人认识我呢? 5 M7 @" |4 V/ w# e6 y% n
嚟咗咁耐,都唔知做过啲乜 好似废话咁
" K4 T' j1 y- `
1 K- Q8 y/ k2 U0 G& M/ r" ^比较深刻嘅事就係1月9日-1月10日 同一班水王水后们成功建立1000楼的小水塔,呢班前辈功力果然深厚,紧紧一日多啲嘅时间就可以水咁多楼!{:5_317:}
/ T$ I* _+ h" [9 ~. }- c: W- X' D; E5 Y' G
其实都唔知有乜好讲,主要目的都係想发张贴留念!

已有(61)人评论

maplep 发表于 2010-4-9 15:54:05 | 显示全部楼层
= =水王↑↑Kchan↑↑

kiraljq 发表于 2010-4-9 15:58:43 | 显示全部楼层
很好,前排观望~!水雀加油~~!

kevinchan 发表于 2010-4-9 16:10:07 | 显示全部楼层
很好,前排观望~!水雀加油~~!
2 ?2 X" ^1 O3 q+ p- Mkiraljq 发表于 2010-4-9 15:58
多谢刀疤支持!

Ling1988 发表于 2010-4-9 16:13:06 | 显示全部楼层
我知你是边个!从“粤漫国度”到“粤漫社”!
/ _+ F: u: O6 `8 i8 u2 K& O3 p% I, s$ s) i0 G$ B5 I
加油啊“我系大只佬”!我会一直努力追上的

grostcar 发表于 2010-4-9 16:18:54 | 显示全部楼层
識你啊, 雀仔好中意水的

kevinchan 发表于 2010-4-9 16:25:37 | 显示全部楼层
識你啊, 雀仔好中意水的
5 H  g8 \$ x. y6 ogrostcar 发表于 2010-4-9 16:18
keep 粤漫社 活跃ing 啊嘛,哈哈

kevinchan 发表于 2010-4-9 16:28:26 | 显示全部楼层
我知你是边个!从“粤漫国度”到“粤漫社”!
6 o5 D1 Z' V. c& K# r
- M- |% S! l# K" P1 O! f" C加油啊“我系大只佬”!我会一直努力追上的
% d! O4 N3 `7 jLing1988 发表于 2010-4-9 16:13
粤漫国度好耐无去了,以前逢贴必顶

lych 发表于 2010-4-9 17:00:44 | 显示全部楼层
恭喜恭喜~~~~

chrisrex 发表于 2010-4-9 17:05:55 | 显示全部楼层
原来你先係水王之王~~顶你~

kevinchan 发表于 2010-4-9 17:16:43 | 显示全部楼层
原来你先係水王之王~~顶你~; R7 F% [2 }/ F  o4 d% K- a* z; a, T
chrisrex 发表于 2010-4-9 17:05
咪咁讲啦!我都係小水一下啫!好多大人物係后面睇住,唔好意思嘅

Kiver 发表于 2010-4-9 17:19:10 | 显示全部楼层
不知不觉,嚟咗一年啦,唔知有几多人认识我呢? , a1 F. Z5 V$ Y) `, L
嚟咗咁耐,都唔知做过啲乜  好似废话咁 ...' K) ]6 U0 c, B6 }/ S# Q3 E1 s
kevinchan 发表于 2010-4-9 15:46

, F; j1 r; w3 e  U0 s  c- c$ m9 S' t7 \, u# A& D" E
5 Z( U( Q/ s& _- M. B
    认识你的人应该很多  `" `# h) J+ k

: p7 C- E- h3 f  W0 W( ]. C6 |    因为你是扫街街长嘛~~~---这行讲笑的~~4 f3 ^& c4 s2 ]9 x. K8 i" Q
0 o3 d0 P4 L. s1 ^% o
    呵呵…………