[I T 资讯] cooler master-RC 332好唔好?

abc-like 发布于2010-4-6 20:00 2304 次浏览 25 位用户参与讨论   [复制分享主题]
cooler master-RC 332好唔好?
% v3 B  |" A3 f* r, p& e9 D買一個先!/ S& z* F' G$ I, z

/ y% P9 b6 L- a) [0 h' ]有冇人用緊...要幾多錢一個?

已有(25)人评论

aubert22 发表于 2010-4-6 20:09:43 | 显示全部楼层
点解咁多呢D问嘅??abc系做边行嘎??

ttsti 发表于 2010-4-6 20:20:20 | 显示全部楼层
abc就讲cooler master-RC 332,有没人睇得明是机箱,电源还是散热器的型号!

abc-like 发表于 2010-4-6 20:21:18 | 显示全部楼层
9 R' a, y5 M; }* m) B( y9 [1 p1 |
4 @% b4 k1 ~7 Z! I6 S$ c* O$ Q9 }6 \會唔會有假既呢?
( K1 ~5 v. w! ^7 K) _+ l. `http://img10.360buyimg.com/S0/25/3983bc49-3b28-4da7-a3a8-d6a216f10af3.jpg' f# l5 }5 w: f$ R
http://img10.360buyimg.com/S0/826/b9ca299f-c2de-4193-a24c-1c5b8d4ed25e.jpg

abc-like 发表于 2010-4-6 20:29:10 | 显示全部楼层
大大你太快手了~! 有電話入, 又覆eMail.' D+ m9 q- F( w5 f/ L3 H
我上咗圖啦! ^^
abc就讲cooler master-RC 332,有没人睇得明是机箱,电源还是散热器的型号!, v0 q2 M7 O# B# Z
ttsti 发表于 2010-4-6 20:20

abc-like 发表于 2010-4-6 20:30:36 | 显示全部楼层
我專捉流浪貓去閹架! 爽!
点解咁多呢D问嘅??abc系做边行嘎??( }2 c# P- N+ ~& c+ m3 B
aubert22 发表于 2010-4-6 20:09

wjr5200 发表于 2010-4-6 21:04:44 | 显示全部楼层
机箱的话 只要版够厚就好了 其他都差不多吧

abc-like 发表于 2010-4-6 22:43:44 | 显示全部楼层
呢只夠唔夠厚?
机箱的话 只要版够厚就好了 其他都差不多吧
+ W0 X% Z4 A6 {8 Hwjr5200 发表于 2010-4-6 21:04

kevinchan 发表于 2010-4-6 22:46:38 | 显示全部楼层
% r* w0 J* u5 M- O3 Y% |; H3 [8 P. r0 Y& q2 |
我开始以为是讲散热器,然后google咗一下,原来是电脑机箱# q# {: i" G( t
唔谈论造工和材料,我首先对造型已经不欢了
5 v3 v* y# Y6 S% D; u) ^, d* Q 捕获.PNG

wjr5200 发表于 2010-4-6 22:48:19 | 显示全部楼层
我觉得0.8mm就不错了

ttsti 发表于 2010-4-6 23:17:01 | 显示全部楼层
我开始以为是讲散热器,然后google咗一下,原来是电脑机箱7 @$ x' x* P( W1 D1 T% b, d/ o
唔谈论造工和材料,我首先对造型已经不欢了
1 n% f3 k5 f" P! c; ]; \kevinchan 发表于 2010-4-6 22:46

- }* i% G  ^& |  a, v3 k. K头先系太平洋睇先359蚊,呢个乜网报价贵几倍啊

kevinchan 发表于 2010-4-6 23:21:47 | 显示全部楼层
头先系太平洋睇先359蚊,呢个乜网报价贵几倍啊! k6 Z3 g' B- M! t8 o
ttsti 发表于 2010-4-6 23:17
唔清楚,我係google随便search的

123下一页