[迅雷快传] [mu]洛克人exe 剧场版光与暗的遗产『粤日合成』

ConvoyChan 发布于2010-4-1 08:55 4883 次浏览 64 位用户参与讨论     [复制分享主题]
本帖最后由 ConvoyChan 于 2011-5-7 16:22 编辑 4 z+ q. B1 F& W! n. f1 G, [3 N
8 H) o% b6 A$ q, y
【動畫名稱】︰rockman exe光与暗的遗产(日)/rockaman exe光影战记(港): y6 W$ U0 u! Z
【語言字幕】:简中
/ o% \' V+ Q. h2 r- ]【動畫集數】: 1* T2 v; S# D; p' k% i+ c/ r
【動畫大小】:750mb左右# C5 ~2 @/ W) e
音频:日语5:1声道+tvb儿童台2:1声道/ }  Z# P4 C1 T: d6 b  u) I
【片源及字幕提供】 donald. @; k! }$ u# E; T
【死檔日期】:睇mu面色
2 N2 H: n8 P- X    哩个其实就系donald发个 同样既视频 不过系将个2.1既日语换成自己合既粤语
# p( ^; ^8 Q, I( n# v$ P7 ]
    好了 第一次发作品,有乜问题欢迎大家指正。哩出野系睇左下电脑板个教学贴整出来既。。。个度D软件太有历史意义了。。。稳5翻,有D野都要自己摸索下。第一次用个精简版既pre cs4做。。。无法输出 faint。。。然后用一个下午载个完整版,终于冇问题了,想学合成既醒目D喇5好用精简,5好用太新既,宜家我系高射炮打蚊。
0 j! U1 n% f2 y    好开心第一次做合成就遇到甘有挑战性既视频,变速,和谐全部都有晒。。。ps:tvb主要砍左热斗个3个高难度动作。对过全程应该系对到好准嘎喇。
9 D8 o- M0 E# Q' r' X; z- O    然后多谢donald既片源,同时做左几耐伸手党喇,系时候做翻D野喇,所以都5设D太高既门槛了。。。以上 Movie.mkv_thumbs_2010.04.04.13_49_00.jpg Movie[20100404-1350400].JPG
; g+ |. ?5 _7 L9 D
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

& O3 D4 o- \' Q- d: ^另外:本人对哩个系列比较有爱,想做晒全套(season axess stream beast beast+)
: S: n, a- T/ ~% A! [7 m7 g。。。。可惜貌似处处无源。。。。各位能人异士啊。帮我8下边度有喇 5该晒

已有(64)人评论

ConvoyChan 发表于 2010-4-1 08:57:54 | 显示全部楼层
沙发不留 广告位招租

天使之风 发表于 2010-4-1 08:57:58 | 显示全部楼层
沙发俺D

天使之风 发表于 2010-4-1 08:58:44 | 显示全部楼层
沙发不留 广告位招租/ A& w* i0 O" u2 }5 W. z/ Q, X. m
157972678 发表于 2010-4-1 08:57
$ `* t$ _9 a0 ~: M

7 ^/ ~9 l6 c  U0 Y" u! y% h 孤寒到。。沙发都不给·~~

Ace0210 发表于 2010-4-1 11:06:38 | 显示全部楼层
搶到都無用
( e2 V9 J6 M3 V0 {0 P  K我成日搶到咩都無

天使之风 发表于 2010-4-1 11:10:14 | 显示全部楼层
搶到都無用5 q; ^( Q, r7 m# n8 L4 ]
我成日搶到咩都無
4 A) l- }" C& SAce0210 发表于 2010-4-1 11:06

" e: }  \& ]) H. u9 e" @
, c0 ~8 P: G; r2 K* c& p3 ?& V3 S! A2 a( U7 z+ Z" ?
    抢到我就屈衰雀比奖励

天使之风 发表于 2010-4-1 11:10:38 | 显示全部楼层
洛克人系列我好似仲差第一部~~

天使之风 发表于 2010-4-1 11:11:12 | 显示全部楼层
唔比我坐沙发,我要将此帖变水帖~~~

Ace0210 发表于 2010-4-1 12:00:08 | 显示全部楼层
系啦
4 p. `- c- D6 |) g( M你有洛克人系列?$ q* @, E+ H1 `+ e4 n# g9 n; l
有無得下載?

天使之风 发表于 2010-4-1 12:26:59 | 显示全部楼层
我都未齐哩~~

Ace0210 发表于 2010-4-1 12:28:23 | 显示全部楼层
有幾多要幾多啦
5 `- q; M  I+ B' l你有邊幾套

天使之风 发表于 2010-4-1 12:38:02 | 显示全部楼层
都唔知放左系边了·~