跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[社区发布] [單集試睇][Yamato_Takeru 魔天戰神][DVDrip][粵日雙語][MKV][第01話+校正音頻]

mcnynbajay 发布于2010-3-22 19:36 9402 次浏览 76 位用户参与讨论     [复制分享主题]
kental 发表于 2010-3-25 16:10:16 | 显示全部楼层
之前暑假体翻左一阵,不过体到第9集就已经唔想再体落去啦,有D核突噶感觉!

zero8410 发表于 2010-3-25 19:14:43 | 显示全部楼层
清晰到不得了啦

cyhlgy 发表于 2010-3-26 10:04:53 | 显示全部楼层
可惜只有一集,好怀念

bill203 发表于 2010-3-27 19:12:32 | 显示全部楼层
多谢楼主大大分享,希望可以见到全部连载完毕,万分感谢

mcnynbajay 发表于 2010-3-27 21:56:55 | 显示全部楼层
晒晒我的魔天戰神
( z3 R+ Q, W! U* q) Azjt 发表于 2010-3-25 09:53
0 k7 d* `; I# r
哇~FANS窩~甘耐的收藏品仲尚在,都要講句:犀利~~~8 v$ L" |2 j' ~

9 J; V6 G/ t" c( w" u# F  c2 hPS:暫時睇到第04話的~只知道左邊系須佐尊,甘右邊系佢的進化形態,定乜8頭龍了?* s# d3 D+ ~- h

% O5 s1 C& _" B1 @. G
哈哈3 d4 ]. `$ X+ u; U" @9 t$ e9 U& a
無計
- o5 i- |& ~0 s% L- ]搵唔齊片源! L+ d7 C7 y# X
; g; L' p8 H& ]9 S3 ?
佢又唔做光明勇士
8 o0 x4 D  j  n$ h5 F/ [8 p地獄老師又- -
; E: c6 O& l1 t* w- V) E. LAce0210 发表于 2010-3-25 10:18
, K8 l8 D4 r! H3 L8 B  i
ACE,你若有愛,大不了咪自己動手搞咯~我絕對支持地說~只系部腦而家越來越差的~整得越耐,好容易會白做地說~除了有保存了記錄文件……
+ q# V+ t8 u/ M$ f$ ?* t. n
# s; h2 n4 F6 t! p/ _地獄老師有乜問題了?下埋MK版咪齊咯,我唔系完美主義者~唔理得甘多,定你JSMC收唔齊片源了?
! o6 Y5 Q1 r7 `; q
  a. }& ^1 `' q* y  G6 i
多谢楼主大大分享,希望可以见到全部连载完毕,万分感谢& u. o! Y5 x% R2 ]
bill203 发表于 2010-3-27 19:12

, ]. a. }9 x, {$ Z* c& J. e睇下邊個幫到我搵齊片源先講了……遙遙無期進行中……

Ace0210 发表于 2010-3-29 08:11:11 | 显示全部楼层
哇~FANS窩~甘耐的收藏品仲尚在,都要講句:犀利~~~
& x2 [; g; L+ t) f; `# P, Q( ?
5 z$ C- M" t+ S8 D' G( b0 qPS:暫時睇到第04話的~只知道左邊系須佐尊,甘右 ...7 m, E( ]: y% p' _: @( u3 s+ {
mcnynbajay 发表于 2010-3-27 21:56
/ G9 B; o6 d% ^
1 u# D& u# Z* P

! D. R; Z) d( Y$ ?我都唔系完美主義者: L, z' a  }2 c, L  S
我系有就有無就算3 E3 {  M4 D& n: l/ e" l
唔會刻意去追求
) V+ u3 k9 q) F8 o/ R( U* {" k" a所以你發出來比我回味' C, x+ e1 E: ^1 ?7 X
我已經好多謝你啦

orangelam 发表于 2010-3-29 08:46:10 | 显示全部楼层
……………须佐尊。。。。。。好耐啦。哈哈

aaron81 发表于 2010-3-29 22:49:15 | 显示全部楼层
请问LZ合成的魔動王能否重新上传附件,那个附件已下载不了~

lovepx 发表于 2010-3-30 14:06:34 | 显示全部楼层
试试看,谢谢

Ace0210 发表于 2010-4-2 07:50:43 | 显示全部楼层
幫手推上去1 f% l2 h" S5 ?3 ]/ w. d
當支持

vion 发表于 2010-4-7 17:05:25 | 显示全部楼层
Thank you very much

dgfreesky 发表于 2010-4-8 03:30:02 | 显示全部楼层
呢个正啊~~ 呢个片源点来的?