[软件应用] 今天试用ps2模拟器,内牛满面

wjr5200 发布于2010-3-19 22:40 8211 次浏览 98 位用户参与讨论     [复制分享主题]
天使之风 发表于 2010-3-24 16:42:21 | 显示全部楼层
那wii模式器很好,我玩机战NEO,过到第30关了1 h+ ]' y7 U- ]& a- n: e
maplep 发表于 2010-3-24 16:39
4 Z% ^9 P/ B  r7 I3 l+ l

2 b- x( s  e4 s2 {/ v* A. @4 ~9 E2 V
  我模拟的是生化危机暗黑编年史。。。卡到。。。

kevinchan 发表于 2010-3-24 16:45:52 | 显示全部楼层
那wii模式器很好,我玩机战NEO,过到第30关了0 x0 O  p6 L  B$ E& m4 o, X
maplep 发表于 2010-3-24 16:39
你机器配置应该很好吧!和我的垃圾无得比,乜嘢都玩唔到

天使之风 发表于 2010-3-24 16:47:01 | 显示全部楼层
哇,你真係饭饭都啱啵!真係犀利
7 ]" k; Q/ a7 T6 K1 O* bkevinchan 发表于 2010-3-24 16:32

% g! T! u4 y6 b1 w7 E. \7 O
: `7 T2 V$ ?0 j
+ b" i5 ]0 H* t0 W. [# @2 T$ L    呢个。。。稳啖饭食姐。。。

kevinchan 发表于 2010-3-24 16:50:15 | 显示全部楼层
呢个。。。稳啖饭食姐。。。; d: j3 t: l; Y0 z$ r
天使之风 发表于 2010-3-24 16:47
但係啖饭都几难啃啵,哈哈

天使之风 发表于 2010-3-24 16:57:23 | 显示全部楼层
但係啖饭都几难啃啵,哈哈" r: b- Q: I/ ~" P- e6 D1 P
kevinchan 发表于 2010-3-24 16:50
( D- M+ {, `1 H& _( R
% ~" @) \, \( l+ }' C

7 H, k6 e- C# b$ e  b* [% ^    最近搞战神只GAME入去PSP老出错,烦死哩~~

kevinchan 发表于 2010-3-24 17:01:06 | 显示全部楼层
最近搞战神只GAME入去PSP老出错,烦死哩~~
2 D9 ?% e2 g3 d0 [6 f天使之风 发表于 2010-3-24 16:57
样样都玩,咁你有无玩埋xbox= =!

天使之风 发表于 2010-3-24 17:04:09 | 显示全部楼层
样样都玩,咁你有无玩埋xbox= =!$ h1 |' }* v$ h5 N6 t/ n
kevinchan 发表于 2010-3-24 17:01
2 ]4 @+ o0 F& d9 q! e% W0 J
# T$ `2 z: e. D! i! Z- N

" U* ]7 h/ `& y. {, l* c    [em40 冇喔。。我对XBOX的game冇咩兴趣,多数欧美游戏。。倒准备买部wii黎做下运动~~·

WeiCong 发表于 2010-3-26 08:41:19 | 显示全部楼层
呵呵~~我部圖形工作站1G顯存貌似玩得起

hmboys 发表于 2010-3-28 21:37:13 | 显示全部楼层
哟,好似OK啵,DOWN个落来玩玩先~

MUfans 发表于 2010-4-11 00:21:27 | 显示全部楼层
估计LZ嘅机器唔错
9 z# S) y. O/ ~) \- |! R
$ h, N2 L4 d# W3 z2 p不过讲起P2模拟器我有个咁样嘅经历; q8 h, J9 V+ `4 A3 ~2 i" H

9 [" a/ t% D- z) |, }! ?$ I有一次我同朋友去电脑城闲逛,路经一间买游戏机嘅(姐系p2/nd psp过D P3好似系话有DD消息,主要靠P2活口)我朋友行佐入去。问个店长:“唔该,我想问有没P2模拟器?”个店长好低调咁回佢一声“没!”5 P7 M9 K' `; I7 z' m1 I% T
. f8 h7 {+ u( S0 i; m) K
我知只死仔玩野噶啦,之后我又好低调咁讲佐一句:“有P2模拟器人地仲可以卖乜。。。。。。”

FZY303 发表于 2010-10-30 15:04:37 | 显示全部楼层
机子配置都要几高才可以玩啊.

评分

漫步雲端 -15 顶超过30天无人回复旧主题帖单日超4帖

kyo1983 发表于 2010-10-30 15:13:17 | 显示全部楼层
唔错啊,你宜家用边个模拟器啊?以前有人用模拟器玩DQ8都唔错