[软件应用] 今天试用ps2模拟器,内牛满面

wjr5200 发布于2010-3-19 22:40 8210 次浏览 98 位用户参与讨论     [复制分享主题]
Ling1988 发表于 2010-3-20 13:53:51 | 显示全部楼层
楼主您桌面的日历边度下载?好型啊

ttsti 发表于 2010-3-20 15:02:09 | 显示全部楼层
我细老用i7加GTX275玩真是超爽!

kevinchan 发表于 2010-3-20 15:26:53 | 显示全部楼层
楼主您桌面的日历边度下载?好型啊, y. b  H4 m9 v6 W3 r
Ling1988 发表于 2010-3-20 13:53
以前我用xp嘅时候都下载过呢啲小工具,亦有呢个日历!依家用win7系统有自带,不过我唔用,因为我觉得一啲都无用

wjr5200 发表于 2010-3-20 17:57:27 | 显示全部楼层
我细老用i7加GTX275玩真是超爽!
) j# D5 H8 ^+ Z8 d& j8 }$ qttsti 发表于 2010-3-20 15:02

2 y- p8 b' ?( L% |  H# \/ R: q3 W" r/ c
/ c% }- R) ^9 |' ^6 ]* Q- R
    梗系啦,雀仔集显都咁玩啦,3D游戏本人仲未有机会试

wjr5200 发表于 2010-3-20 17:58:54 | 显示全部楼层
楼主中意机战系列?z貌似难度比第三次alpha大好多,z系列打到第5话就冇动力玩了,唉......& e; A4 r% P( q1 P; ]/ t" B
chrisrex 发表于 2010-3-20 13:20
& W. {6 D3 ~' I% [5 A9 B4 o. Y

# u$ T4 C: N, U, M( t$ \& @  C' p5 s6 c5 a* j- }$ H  c4 k5 U+ I
    我觉得机战都系一个模式唔会好难的,不过我都无咩动力玩落去,唔系好中意本作果D机体

kevinchan 发表于 2010-3-20 18:42:38 | 显示全部楼层
我觉得机战都系一个模式唔会好难的,不过我都无咩动力玩落去,唔系好中意本作果D机体
6 K/ U/ \, c( @! n- s( @wjr5200 发表于 2010-3-20 17:58
我都唔中意啲机体,仲有主角同埋其他角色个样,全部都唔中意!我缓慢咁玩到第四话,唔知仲玩唔玩好,虽然唔难玩

chrisrex 发表于 2010-3-20 18:53:52 | 显示全部楼层
我觉得机战都系一个模式唔会好难的,不过我都无咩动力玩落去,唔系好中意本作果D机体6 X( P% F+ f; q0 B1 K
wjr5200 发表于 2010-3-20 05:58 PM
9 K+ c2 X: B4 L8 [- Y! c. }

" q  h( S) ^' r/ ^$ |- T( S, n! U; Q8 ]1 N9 G
    嗯,本作机体大换血,有好多都未睇过~

wjr5200 发表于 2010-3-20 19:14:00 | 显示全部楼层
新的计 只有创圣大天使听讲过

yjb338 发表于 2010-3-20 22:13:32 | 显示全部楼层
你的密钥露出来了~~~

天使之风 发表于 2010-3-20 22:56:08 | 显示全部楼层
新的计 只有创圣大天使听讲过
! M* B# O$ u4 v* l/ ~- ~' n6 I8 ]5 nwjr5200 发表于 2010-3-20 19:14

5 S1 I( U3 A3 l* G) T3 a6 |  v7 M. D1 \$ {) q

- c( i2 d" b+ ?; z# C! A$ y    超重神我看过哩,2季大概24集,音乐不错~

aubert22 发表于 2010-3-21 00:27:59 | 显示全部楼层
玩PS2嘅路过~玩到模拟器嘅再路过~# T0 F4 {0 M- G/ Q7 r1 m# W: Z
我玩高达seedvs联合扎夫特 plus都玩到,但D色就唔系好靓~音频都唔得~所以都系用翻PS2玩爽~

jinguang 发表于 2010-3-21 18:12:20 | 显示全部楼层
现在也就1000~1200左右,买一台吧。从视觉和听觉上都是另一层次的享受,比模拟器好多了。