粤漫社资源版块新分布计划

Kiver 发布于2010-3-9 13:50 16465 次浏览 119 位用户参与讨论     [复制分享主题]
Kiver 发表于 2010-3-10 23:51:37 | 显示全部楼层
主题分类要准确,唔好太大或太细。2 \: z+ z' z: S7 C0 B6 j4 L
lych 发表于 2010-3-10 23:35

7 ]0 D0 U6 ~& a3 F2 q
6 G( Y) ~& L# P( T2 z0 D给个方案来看看`~

kwanyeung 发表于 2010-3-11 06:29:36 | 显示全部楼层
片源區真係極力支持。。合成都係。。& R! E# Y# v& ]) D6 ~. V0 s
因為片源區可以令到一套動畫合成分工合作。9 v3 k) V$ c, F1 Z" H3 N: K
因為片源已經上傳左,每個人只需下合既集數,從而DA到分工合作。減小合成時間。

kevinchan 发表于 2010-3-11 12:51:11 | 显示全部楼层
给个方案来看看`~8 V2 |; F, O5 x8 T/ |1 \1 {
Kiver 发表于 2010-3-10 23:51
先谂好分咩类型先好过啦

天使之风 发表于 2010-3-11 13:05:28 | 显示全部楼层
先谂好分咩类型先好过啦6 @* j( K( V, Z( ?3 W5 D
kevinchan 发表于 2010-3-11 12:51
1 \0 P* A% Z- _5 S+ g

3 }2 u/ l9 S$ u
- f1 \7 Y6 [$ ?+ g7 h/ ~* ~    哟西,水鬼来了。。还以为住在潜艇里面了~~

Kiver 发表于 2010-3-11 13:26:17 | 显示全部楼层
先谂好分咩类型先好过啦
8 d9 X# q7 G0 K/ P; ekevinchan 发表于 2010-3-11 12:51
" `1 t3 p; [" l! h( Z
4 j$ ?/ ~4 i: h" K& `
; _" y. }& M$ ^  B- c( o
    甘大家有乜建议呢?

kevinchan 发表于 2010-3-11 16:47:20 | 显示全部楼层
甘大家有乜建议呢?
+ h: J% [0 t+ s" T' |Kiver 发表于 2010-3-11 13:26

: t% t& ]- u3 D& m, T$ Z
# E( J. W: u+ q4 E* C3 d7 N
. Y& M0 x6 B' A3 `& s6 I7 W    【片源区】,【合成区】,【录影区(因为很多转帖)】肯定要,另外【特摄区】都可以开设...不如搞一个【剧场版区】.....得闲谂住咁多先,翻嚟再谂过

Kiver 发表于 2010-3-11 16:49:54 | 显示全部楼层
【片源区】,【合成区】,【录影区(因为很多转帖)】肯定要,另外【特摄区】都可以开设...不如搞 ...% e- P2 u4 e6 r, D* O6 l3 {
kevinchan 发表于 2010-3-11 16:47

+ w8 _" `" `3 S' N9 D& T/ s' {: _; u  ^  v! {

' P, w  z! h" T; j) r    好似又分得细过头吧?

maplep 发表于 2010-3-11 16:50:30 | 显示全部楼层
【片源区】,【合成区】,【录影区(因为很多转帖)】肯定要,另外【特摄区】都可以开设...不如搞 ..., X% c( l# |8 M; n9 h& i
kevinchan 发表于 2010-3-11 16:47

9 w* y- w# \" \! Y) z6 Q9 _# i. y# Q) Y$ p
开多个"机战区"~~~

kevinchan 发表于 2010-3-11 17:04:05 | 显示全部楼层
开多个"机战区"~~~) G) A. ^  R$ i: L
maplep 发表于 2010-3-11 16:50
我觉得无必要,分得太细啦,特摄就唔同,因为比较另类啊嘛

kevinchan 发表于 2010-3-11 17:05:06 | 显示全部楼层
好似又分得细过头吧?
: x' r8 E# g3 w7 f8 N2 WKiver 发表于 2010-3-11 16:49
差唔多噶啦!如果唔分好啲,又好似宜家咁乱

艾米尔 发表于 2010-3-11 18:24:16 | 显示全部楼层
最好分埋外语BT同埋外语网盘区...唔係好乱.....

huang 发表于 2010-3-11 20:05:46 | 显示全部楼层
纯日区(不要BT)9 T. }. b4 m! c/ n$ N, u/ y
纯粤区(分开空间与BT区)4 ~/ n& f/ z  X
合成区(只要空间)$ f; F0 w/ ~  d7 Y
堆填区(收杂物)