粤漫社资源版块新分布计划

Kiver 发布于2010-3-9 13:50 16464 次浏览 119 位用户参与讨论     [复制分享主题]
maplep 发表于 2010-3-10 03:23:02 | 显示全部楼层
即係不太一樣
6 |& c9 m. [. PSA_127 发表于 2010-3-10 03:19

. U# M6 d2 |$ R( i7 H& n3 y( y: \

6 G  f6 S$ E6 m1 F: G 哈哈,她讲话时的声像男人

SA_127 发表于 2010-3-10 03:27:11 | 显示全部楼层
哈哈,她讲话时的声像男人4 O3 {$ x+ h9 H' a
maplep 发表于 2010-3-10 03:23

+ t6 |2 A% l8 C# a+ G
0 O& F+ E7 U  g3 V) Y4 T唔算 有少少天然呆咁...

maplep 发表于 2010-3-10 03:33:37 | 显示全部楼层
唔算 有少少天然呆咁..." d  l$ K! e" r. L. H% ^( o' r7 t( \
SA_127 发表于 2010-3-10 03:27

5 {0 O9 Q1 v/ T9 n5 ~# Z2 U1 l; R+ ^+ @
意思就是说她声特别咯,有天份当明星2 H( h: O4 p9 Y, d3 A+ f' V
  A# k3 ^# N  |! i5 H5 l* s6 C
只有3人在线 34.jpg

SA_127 发表于 2010-3-10 03:41:51 | 显示全部楼层
意思就是说她声特别咯,有天份当明星
: g) D* o# v6 A& O7 k+ O" I% [( ?1 ~
只有3人在线+ s# _! T4 o( f% \$ N' K1 y
maplep 发表于 2010-3-10 03:33

- r" g. V* L' a4 h- ~
* \" C# E9 K4 ^7 ?7 E# h( W1 s我覺得佢真係有天份做配音員
  y, k; L& _  Y; d1 V咁少人 不過我都訓了

maplep 发表于 2010-3-10 03:58:56 | 显示全部楼层
我覺得佢真係有天份做配音員
6 {$ h2 `; v: g9 g咁少人 不過我都訓了7 {- J  F, C- I# U- ^' R$ i
SA_127 发表于 2010-3-10 03:41

3 n/ R  l4 w7 n# `6 A5 {
* }# L/ ^- F! @5 i3 {哈哈,我是在做合成的。。边做边跟你聊~~

maplep 发表于 2010-3-10 04:16:21 | 显示全部楼层
我覺得佢真係有天份做配音員
7 i# ~6 y! l; h8 T/ t7 i咁少人 不過我都訓了
" I, B7 A) y# Z" L$ a8 l. Y4 [* MSA_127 发表于 2010-3-10 03:41
) l, r' B0 h  Y/ x2 d% |8 M

( i' j% _* ^' Q" H9 [; s1 B
  _8 m( R- }+ S7 x2 D! ]那我也去睡咯~~~

kevinchan 发表于 2010-3-10 13:15:32 | 显示全部楼层
嗯。。还有比这更好的格式没/?
6 N7 s4 W$ Q; d9 `maplep 发表于 2010-3-10 01:35
有,直接发iso

kevinchan 发表于 2010-3-10 13:19:35 | 显示全部楼层
哈哈,他唱得好听没$ s# P" z% o2 o3 [  F! n
maplep 发表于 2010-3-10 03:04
" i; y3 r) O% k* w( L' C

( x3 r7 E4 J' I/ m% m- r
佢係女仔黎
( Y: K! r, b; u. v& ?' ^用男仔聲就好熱血
" L  v; S9 R7 E3 C! B  y# w用女仔聲就治癒屬性好高   L$ U. X6 x! Q+ }5 f: S
但同佢平時講野好唔似...[ ...
. a" S( C; d9 J% U! [SA_127 发表于 2010-3-10 03:10
1 O* T: A! v- g. ~: J  Y  ~0 v  n
$ ?) l+ A0 M3 h, r! y
注意,唔好係呢度讲题外话(又畀你哋水咗一页)

kevinchan 发表于 2010-3-10 13:32:02 | 显示全部楼层
仲有,我非常建议以后发帖,标题要规范,大家最好有统一格式

SA_127 发表于 2010-3-10 20:57:30 | 显示全部楼层
注意,唔好係呢度讲题外话(又畀你哋水咗一页)8 x8 E4 l+ J1 }* S, G
kevinchan 发表于 2010-3-10 13:19

% U. r' G' [. l4 i& n1 k/ U4 ^  Z  q5 L0 M# Q

% p4 k) E; k; z- k
仲有,我非常建议以后发帖,标题要规范,大家最好有统一格式

. A) s  U$ U; d' r2 G! L. C3 k
kevinchan 发表于 2010-3-10 13:32

* g5 }9 _& k8 x6 V* M- P3 j講講下又水左...我知該打的了
- @3 f7 E. d) H* f4 r. x" k. o統一格式比較好 琴日我都參考左幾個帖既格式先開到

4ycao 发表于 2010-3-10 23:26:21 | 显示全部楼层
好丫!甘方便很多哦!

lych 发表于 2010-3-10 23:35:24 | 显示全部楼层
主题分类要准确,唔好太大或太细。