粤漫社资源版块新分布计划

Kiver 发布于2010-3-9 13:50 16463 次浏览 119 位用户参与讨论     [复制分享主题]
aaron81 发表于 2010-3-14 22:47:39 | 显示全部楼层
为咗更好咁管理同埋方便大家搵资源囖!你唔觉得依家分享物流所好乱嘅咩?
% {- Z* ?- L, Zkevinchan 发表于 2010-3-14 15:52
, b1 G5 J, I5 x. O  [/ G% u
分更多区,只会更混乱,假若有好的资源,吾小心放错又会比老虎咬,依家已经好多人成日放错区,更多只会更添乱~

kevinchan 发表于 2010-3-14 22:58:43 | 显示全部楼层
分更多区,只会更混乱,假若有好的资源,吾小心放错又会比老虎咬,依家已经好多人成日放错区,更多只会更 ...7 l1 M5 x. S- Q  f" q
aaron81 发表于 2010-3-14 22:47
咬唔咬係另外一个问题!但我相信随著更好嘅管理,大家都应该会少啲发错版区,我都希望会係咁!

Kiver 发表于 2010-3-15 11:11:07 | 显示全部楼层
咬唔咬係另外一个问题!但我相信随著更好嘅管理,大家都应该会少啲发错版区,我都希望会係咁!+ M8 T" u7 x" `% u3 x
kevinchan 发表于 2010-3-14 22:58
& B9 b5 F0 `4 a1 x# W" E8 g+ g

/ L8 ~, E( u* @7 O; j/ d
9 S/ m8 X( e* {    发错资源到版区就不应该咬吧~~
5 ?7 a  w- ]$ t, g% Y5 @; ^
- ?( G$ p& ]( \, Q' Q; e+ |   用心转移一下吧) W! `) L5 M7 x9 z

) Y" S+ A4 o; B7 v. k    整天咬不是办法

kevinchan 发表于 2010-3-15 11:14:38 | 显示全部楼层
发错资源到版区就不应该咬吧~~: I) I; D" v  b
+ N2 D8 {: Y/ @7 U
   用心转移一下吧
: S& ]/ e$ e+ g) K+ [  Q: K% j  K  T/ O; _4 b
    整天咬不是办法& X0 Z  J% P9 O
Kiver 发表于 2010-3-15 11:11
睇情况啦,发资源一般都唔咬嘅!其他捣乱的绝对要咬,小惩大诫嘛

kwanyeung 发表于 2010-3-15 13:30:25 | 显示全部楼层
依家我都一頭霧水了。喺版區搞掂之前我都唔發新片住了。。

Kiver 发表于 2010-3-15 14:33:24 | 显示全部楼层
依家我都一頭霧水了。喺版區搞掂之前我都唔發新片住了。。
9 j  [0 A) e3 K9 l0 bkwanyeung 发表于 2010-3-15 13:30
0 T3 b. }3 F1 ~1 J; x, B

! c  a8 e" ?: A" _- Z. j5 e1 Z5 P- N5 Z! g; w/ }( G# u
    系好似离晒题啊~~~~

kdash2o 发表于 2010-3-26 13:00:24 | 显示全部楼层
唔同类型既动画分开放啦

microlab 发表于 2010-3-28 20:25:43 | 显示全部楼层
最好能清晰些,让人明白分类。

klozepyj 发表于 2010-4-12 23:07:16 | 显示全部楼层
嗯,都可以,起码空间无甘易过期

haerde 发表于 2010-5-2 12:27:53 | 显示全部楼层
嗯  这样好点``支持``

ray1208 发表于 2010-5-8 20:47:01 | 显示全部楼层
How about 特摄 & Ultraman 区?

xjwzyh 发表于 2010-8-26 12:10:14 | 显示全部楼层
感样唔错