[动漫讨论] 调查一下!大家对自己钟意的动画片至多会睇几次

fly7324 发布于2010-3-3 00:31 12423 次浏览 106 位用户参与讨论     [复制分享主题]
SA_127 发表于 2010-3-8 15:34:30 | 显示全部楼层
这里“粤漫社”是2004年建的。。。哈哈,我那时如果早点发现这里就好
# ]. ~8 i; X, g' i/ M6 S9 C; pmaplep 发表于 2010-3-8 15:29

+ a7 C5 X7 Q# e- j% }3 Z0 d我可是上年先發現呢度入到黎見到已經有美戰初代/s/最後星光已經齊左 成個人興奮哂
9 w% k( Q' m( `( A4 N仲有數碼暴龍/豬事丁等等細個睇到大既粵語動畫合成 一下子瘋了

maplep 发表于 2010-3-8 15:37:18 | 显示全部楼层
我可是上年先發現呢度入到黎見到已經有美戰初代/s/最後星光已經齊左 成個人興奮哂! W& j8 e' h! v. c6 K% t7 J, M
仲有數 ...
7 P# Y& }5 _! o4 S* @SA_127 发表于 2010-3-8 15:34
2 j7 z  ?; X) P

) B/ C  P! V  Q' \3 Z哈哈,我也是。。我来到这网站看到那么多粤语片看到我疯了

SA_127 发表于 2010-3-8 15:39:06 | 显示全部楼层
哈哈,我也是。。我来到这网站看到那么多粤语片看到我疯了% v  O- T" A$ q7 V' Y
maplep 发表于 2010-3-8 15:37

1 G3 O: s5 ]; z, v2 U& D4 c跟住就開始做伸手黨 再不停地水水水水水(而家咪又係不停水)

maplep 发表于 2010-3-8 15:42:53 | 显示全部楼层
跟住就開始做伸手黨 再不停地水水水水水(而家咪又係不停水): Q9 ]- r& F6 a& D; J) |
SA_127 发表于 2010-3-8 15:39

. y  g- w3 t8 Y, H" b& J& `+ G9 E. Y) o0 `
哈哈。。。我一开始是发转帖的片源赚点钱和经验先再水的

seasonow 发表于 2010-3-8 17:28:47 | 显示全部楼层
海贼王全集我都睇不下6次啦。因为实在好睇,其他觉得好睇嘅都睇3次以上。

SA_127 发表于 2010-3-8 18:33:51 | 显示全部楼层
哈哈。。。我一开始是发转帖的片源赚点钱和经验先再水的
  e! w$ |; o; @; w; P: u0 `$ ~( v5 b2 wmaplep 发表于 2010-3-8 15:42
3 t& q" y/ I! Y
好明顯我比起你水得要費力好多

oplover 发表于 2010-3-8 18:45:05 | 显示全部楼层
一般都2次.如果看了日语,然后有粤语,+1会是3次.

maplep 发表于 2010-3-8 18:51:27 | 显示全部楼层
好明顯我比起你水得要費力好多2 p( e/ h4 V' D! Z4 Q! S
SA_127 发表于 2010-3-8 18:33
8 K5 v7 a1 D" q! ~, I4 P/ Z
0 x. `/ p+ R% `; ?# ?9 ]& \
哈哈,那你的努力咯,你貌似在做任务我跟你说我完全无做过任务哦,我只是天天水水水水水。。。然后过了晚上12点就去拿红包

SA_127 发表于 2010-3-8 18:52:49 | 显示全部楼层
哈哈,那你的努力咯,你貌似在做任务我跟你说我完全无做过任务哦,我只是天天水水水水水。。。然 ...
6 f; C9 U  W: I* O1 g  Y" Smaplep 发表于 2010-3-8 18:51

4 w+ u8 h% t' v紅包嘛...而家好似無左

maplep 发表于 2010-3-8 18:55:45 | 显示全部楼层
紅包嘛...而家好似無左% l6 I& `2 t+ f
SA_127 发表于 2010-3-8 18:52

( M. i' U" N; k0 e2 {6 S
& V& v" x2 T& h! a+ @过多两三日就会有回的。。。K兄说的

SA_127 发表于 2010-3-8 18:58:31 | 显示全部楼层
过多两三日就会有回的。。。K兄说的
" a) `$ Z0 i. a8 Kmaplep 发表于 2010-3-8 18:55
; F; r5 W( M4 U; a" J6 s
咁就好了

kyo1983 发表于 2010-3-9 11:34:32 | 显示全部楼层
其实钟意的睇几次都吾会厌,只不过是无时间~/ R: @- t6 p1 h. Y- D# X; H, m
aaron81 发表于 2010-3-4 01:03
+ S; L7 J: m: W3 g6 `+ U
2 P+ k: T: k, W6 W8 V" T: T

9 X8 E: ?' J, Q4 t/ `/ [. P    正解,龙珠我就睇佐好多次