[动漫讨论] 调查一下!大家对自己钟意的动画片至多会睇几次

fly7324 发布于2010-3-3 00:31 12422 次浏览 106 位用户参与讨论     [复制分享主题]
meijie 发表于 2010-3-5 15:30:56 | 显示全部楼层
一般都系2次,,如果间隔时间较长的会再睇第3次、第4次

freedom16 发表于 2010-3-5 21:30:39 | 显示全部楼层
我看EVA就看过10次,可惜的是看完还是不知道在说啥……

袭影如形 发表于 2010-3-7 12:47:22 | 显示全部楼层
3次吧 特别喜欢的无数次~~~~~~

xiaojim 发表于 2010-3-7 14:21:42 | 显示全部楼层
翻睇多数都喺两次,依家无乜时间再翻睇咯~~~

laughing 发表于 2010-3-7 23:07:18 | 显示全部楼层
中意噶嘢~~睇N次都嫌少啊·

EKD5 发表于 2010-3-8 12:18:11 | 显示全部楼层
一般2次,忘记的话还会再看

SA_127 发表于 2010-3-8 14:33:40 | 显示全部楼层
美少女戰士雖然有200集咁多 但睇既次數應該超過十次

maplep 发表于 2010-3-8 14:55:35 | 显示全部楼层
美少女戰士雖然有200集咁多 但睇既次數應該超過十次
8 o$ [2 @  Q! u% h+ aSA_127 发表于 2010-3-8 14:33
" H# l1 _5 s# H9 P% z# ]+ ~* T' R. T( J
5 t' E! C4 H; ]# {8 x
哇。。。厉害。。。

SA_127 发表于 2010-3-8 15:14:15 | 显示全部楼层
哇。。。厉害。。。0 X2 `, p% L7 ^) P9 w  j9 }: \
maplep 发表于 2010-3-8 14:55

' Q! M5 w' l% {4 k& a以前錄像帶時代我幾乎每集都錄齊 無錄到就買vcd睇番一到假期就會播番出黎重溫% A$ ~2 ~0 s; q4 T& {1 ^
不過自從有電腦之後 係一次既大掃除清哂

maplep 发表于 2010-3-8 15:22:58 | 显示全部楼层
以前錄像帶時代我幾乎每集都錄齊 無錄到就買vcd睇番一到假期就會播番出黎重溫, d' ?  P3 m" L3 g% I4 i; E. f$ s
不過自從有電腦之後 係一次 ...2 x9 x  _( M% J$ B5 k# z
SA_127 发表于 2010-3-8 15:14
1 J. ]. t# k% _  i  F: V6 k( Z; P1 @

- R) s2 e3 B/ p9 O  X哇。。。不觉得可惜吗?(因为有人在网上做合成了吧,我猜)

SA_127 发表于 2010-3-8 15:26:16 | 显示全部楼层
哇。。。不觉得可惜吗?(因为有人在网上做合成了吧,我猜)
3 u, I6 L8 D+ c% t4 a. lmaplep 发表于 2010-3-8 15:22
. |, c0 x( F- k( `1 U. S1 q) @- v# Z7 b
覺架...唔止美戰 數碼暴龍同pokemon都扔哂果時只係搵到日語中字 未發現呢度

maplep 发表于 2010-3-8 15:29:54 | 显示全部楼层
覺架...唔止美戰 數碼暴龍同pokemon都扔哂果時只係搵到日語中字 未發現呢度
) G- c7 F$ X! L9 r- b5 _SA_127 发表于 2010-3-8 15:26
" T7 ]9 N* z1 u5 k" y4 v

; G. L* d3 Y  X" r5 {  N; ]这里“粤漫社”是2004年建的。。。哈哈,我那时如果早点发现这里就好