【BT】【RAW】【宠物小精灵】【Pokemon】【001-276话】

kevinchan 发布于2010-3-1 22:48 19059 次浏览 149 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
1 ^; J6 Z' j- i" r4 I  h0 `  w2 R, P' ~' ]
【名  称】宠物小精灵: W( t# ]% T' h/ W) S, t6 v
【集  数】共276集4 _7 R" g3 `. G. r& {
【容  量】67.6GB9 }. L* q* Y0 T7 b3 z* J# C
【语  言】日语; b2 Y. U6 a3 {! V' j; j& ^$ A. ?1 K4 C

$ D/ K' \# X% V7 [3 G$ [) f! \3 _/ b( w+ A
Pocket Monsters _ Pokemon (001-276) RAW-TORRENTZAP.torrent (367.42 KB, 下载次数: 298)

已有(149)人评论

maplep 发表于 2010-3-1 22:51:25 | 显示全部楼层
各位版主见到此贴先唔好删或者移走!如果发错版区,一个星期后我自行移走! O) t/ Q4 n8 h8 o: T
因为我见到呢个资源太强大,好想畀多啲人知道,所以选择咗呢个板块!(呢度比较多人留意嘛
& J1 Z0 Y! q1 j
+ G$ E5 q! {: f: H( h1 g4 A: D【名  称】宠物小精灵
( z9 b* C" @) P* N. Z【集  数】共 ...9 b& E9 G3 T/ X; R5 {9 @
kevinchan 发表于 2010-3-1 22:48

) B' z) H# T0 T% a1 ^6 z/ h% B2 Y
特地找给我合的/?= =哈哈

kevinchan 发表于 2010-3-1 22:56:05 | 显示全部楼层
你中意可以合噶!我志在分享呢个种子咋
, w1 J9 Z2 W# k# S0 V6 lPS:我都有心下载呢个RAW

maplep 发表于 2010-3-1 22:57:26 | 显示全部楼层
本帖最后由 maplep 于 2010-3-1 22:59 编辑 , v+ `, {" f3 B6 o' D+ ~, w4 K
你中意可以合噶!我志在分享呢个种子咋/ J, j+ k$ M( D7 O. T( T! R1 m
PS:我都有心下载' _# E  ~' d; C8 h- p1 l" B  W
kevinchan 发表于 2010-3-1 22:56
) O3 ~$ z' Z4 t2 A. W$ j0 S; b8 o$ \
9 }, B, N4 C" C
但好大。。。。一天只能下10集合5集~~空间有限
4 b) I& p4 q5 a: o+ A; F咳。。。去除掉我的游戏,我的电脑一大堆游戏

kevinchan 发表于 2010-3-1 23:02:38 | 显示全部楼层
但好大。。。。一天只能下10集合5集~~空间有限
% I" C% R; i% r: W% C( P4 `咳。。。去除掉我的游戏,我的电脑一大堆游戏9 I9 v- J; ?5 T& l+ O
maplep 发表于 2010-3-1 22:57
目前完成度难保证,不过我谂作者应该会完种嘅!话说呢个种子速度好快噶,我都可以满速下载,因为呢个种子好多人下载

SA_127 发表于 2010-3-1 23:18:11 | 显示全部楼层
一個月前我已經開始掛緊呢個種 但真係唔知要掛幾耐......
7 d( l4 E6 V. K0 P# o0 L, S+ P半年唔知得唔得呢 掛完真係想試下合..

maplep 发表于 2010-3-1 23:27:52 | 显示全部楼层
一個月前我已經開始掛緊呢個種 但真係唔知要掛幾耐......
0 E( W3 ~4 O; W, k2 b半年唔知得唔得呢 掛完真係想試下合..  d. Q% V. M! G+ u3 }
SA_127 发表于 2010-3-1 23:18
$ O2 X$ L- ?. Q( [( r; X  u7 N

: [0 T* \8 K% w& O5 |' c7 Z) U哈哈。。。个人发个人的合成品吧。。我也想合

SA_127 发表于 2010-3-1 23:29:31 | 显示全部楼层
&pid
哈哈。。。个人发个人的合成品吧。。我也想合% R+ f" q5 [/ r) N+ k
maplep 发表于 2010-3-1 23:27
不如合作吧 工作量都少一半 哈哈
7 Q4 m7 I+ Z: v5 C: q不過我而家停左呢個種...諗住等多一兩個月再下...日日拖唔係辦法{:4_311:}

kevinchan 发表于 2010-3-1 23:41:48 | 显示全部楼层
一個月前我已經開始掛緊呢個種 但真係唔知要掛幾耐......+ m& L( d4 }# b4 J2 K( h6 F6 D
半年唔知得唔得呢 掛完真係想試下合..3 ^" [9 K- Z6 z5 D+ [1 f2 ^# q- C7 S. e
SA_127 发表于 2010-3-1 23:18
照咁计,一个月20%,即係要过多4个月先搞掂!不过你都讲得好啱,确实系无必要24H咁挂住嘅,可能一个星期挂两日都够啦!

SA_127 发表于 2010-3-1 23:51:37 | 显示全部楼层
照咁计,一个月20%,即係要过多4个月先搞掂!不过你都讲得好啱,确实系无必要24H咁挂住嘅,可能一个星期挂两日都够啦!
  }% S* ?, H( S* N3 n( s+ u5 Ckevinchan 发表于 2010-3-1 23:41
基本上都唔使點掛的 因為有好多人都係24h咁掛 只要每日開機順便開一開bt 都會有得加0.xx%

maplep 发表于 2010-3-2 00:06:02 | 显示全部楼层
我会天天挂着下的~~~大概1个月就会下好吧

kevinchan 发表于 2010-3-2 00:11:01 | 显示全部楼层
我会天天挂着下的~~~大概1个月就会下好吧
& @  @. e$ V7 A' fmaplep 发表于 2010-3-2 00:06
宜家根本无人出嚟做种,所以你点挂都係得23.3%!如果原创人日日做种就唔同