跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[迅雷快传] [原創]高立的未來世界DVD 1-26話(完)[29.5GB][粵/日語~繁體字幕]

manman 发布于2010-2-23 23:58 6108 次浏览 81 位用户参与讨论     [复制分享主题]
4 @$ G! X0 _3 g, ]  a5 Y, F+ q; C" w4 _' Y4 w/ ^) j

. s& L" T6 O$ C/ ?$ v4 W產品名稱: 高立的未來世界 (26話) (完) (香港版)(7DVD) ' i6 \7 k7 i3 F! M% R
藝人名稱: 宮崎駿  
: Z/ \( Q7 }% a" v" }/ h1 x6 E檔案大小:  29.5GB (4.30GB)(4.31GB)(4.31GB)(4.31GB)(4.31GB)(3.98GB)(3.98GB)  
. U# w: W$ u8 H
語    言: 粵語, 日本語   w8 a) q1 @; \
字    幕: 繁體中文 * B# G2 P. [3 y. u
製作來源地: 日本 2 _2 z7 i. d7 G6 g% s1 z0 d; z7 ?
制    式: NTSC : Q0 W# J( l8 D  w) q* Z$ Q
影碟格式: DVD-5 /VOB
8 E" R  A" C* r區    碼: 3 - 東南亞(包括香港、南韓及台灣等)% s; f3 Z  K/ O# `1 n9 V* [
下載工具: JDownloader
5 z& {+ F, D: w/ ]分享時間: 空間自砍9 `$ H% s  A& s' @, R
存放空間: Megaupload
) n. R# K2 x8 t, c
3 f& E/ z( J  R' g5 x& [- U

4 ?4 C* ]) L" d) _% c/ [
* I( }3 @$ O' u% B* s  K' y6 k
9 z1 z2 N/ _7 l0 l. k8 T% K& D; T2 @- ^- K4 ]. t
( m% ?! s2 L, g! C
1 @, ~2 q9 m! a9 d! K  z+ p& [
內容簡介:1 @5 D, r( n4 h
第一話 被遺留島
: h& `& F& B0 K( |$ k* E2 a: i第二話 踏上征途 : x( Q! Z0 v% Q
第三話 遇上阿西
1 }9 u& C- r9 i" [8 `% `第四話 巴拉克號 : Y- c% X' ^. W2 q6 |+ ^
第五話 英達仕多 . [, R$ y! O1 q" h7 y
第六話 泰時叛逆 & }  Y  a# m6 V7 M; w7 c& R. N
第七話 追跡 # |) g' b  j! M
第八話 逃亡
6 T" Q8 l& S  U. \/ H1 [7 z第九話 親人之謎…貝利
6 j# K8 `' `& I- d$ M, j第十話 古拉亞博士
$ x4 O; C1 D) H+ W/ O1 ^第十一話 逃脫
7 i8 E6 ~" o0 E8 E0 v' s/ A) N3 Y5 ~第十二話 三角塔
/ \5 y+ ]# }6 c0 A第十三話 海哈巴 " V4 f2 \$ O" m6 N8 K4 ^
第十四話 島上的一天
: c8 F4 D) R2 `( l9 P第十五話 歐羅和阿西
; t. h) L: }1 m7 K第十六話 二人的小屋
& @  x) m2 A# r  X. v8 y第十七話 戰鬥
0 O3 s7 i' V6 W1 B第十八話 炸炮艦
6 o7 S& d/ V1 Y第十九話 海嘯
0 v" B6 K* W, W, r1 B. Y第二十話 再見“英達仕多” 1 B6 @5 q  `0 r* k
第二十一話 地下城的朋友 ! h: k1 u! g) q4 p
第二十二話 救出
) j0 N" ?, x7 [3 k  }第二十三話 太陽塔 3 c4 W% H0 Z: A8 Z
第二十四話 毒蛾號
+ C9 K) d" R2 Q* |- J' a第二十五話 英達仕多下沉 $ a, u$ s" S# P) P* Z
第二十六話 大團圓
4 q  ^  V+ _6 a# Z+ ?, u# ~" f4 s
6 {4 r8 s3 P5 T3 O
<< 免 責 聲 明 >>7 Q. W/ h0 q1 d9 ~  c
※ 下 載 鏈 接 僅 供 學 習 交 流 之 用 , 請 下 載 後 在 廿 四 小 時 內 刪 除 。; g' K6 `. |$ k3 r
※ 此 電 影 乃 本 人 網 上 搜 集 , 不 承 擔 任 何 技 術 及 版 權 問 題 。
" g4 b- D% g: X  z※ 本 人 不 承 擔 網 友 將 此 用 於 盈 利 或 非 法 目 的 後 果 和 法 律 責 任 。7 l7 _8 N. T9 \' \/ w
- g( x: I# B) |; e
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复
+ s3 ~4 R4 i+ x  E

4 C5 b  k& T) a, L% I7 O& [

评分

kevinchan + 3 + 80 + 1 原创内容

已有(81)人评论

maplep 发表于 2010-2-24 00:01:43 | 显示全部楼层

1 {# C9 d% Q$ l& ^  Z; Y又是我第一??我还是在这下吧。。在DOTMU下楼主赚不到星梦,在这下楼主才赚到星梦

manman 发表于 2010-2-24 00:10:25 | 显示全部楼层
又是我第一??我还是在这下吧。。在DOTMU下楼主赚不到星梦,在这下楼主才赚到星梦
5 z4 T; g+ a+ Q+ z: Bmaplep 发表于 2010-2-24 12:01 AM
8 g0 d5 f7 U2 r
! ^4 x8 P2 x4 @" I" A8 J# D0 w
我有星夢賺???

kevinchan 发表于 2010-2-24 00:11:49 | 显示全部楼层
多谢MM分享!最近真係多嘢下载啊,要抓紧先得

PTK 发表于 2010-2-24 00:15:03 | 显示全部楼层
我想知是不是iso檔, 或是其他格式.

maplep 发表于 2010-2-24 00:18:33 | 显示全部楼层
我觉得是ISO的吧

aubert22 发表于 2010-2-24 00:18:39 | 显示全部楼层
可可以发ISO 啊manman靓靓~~

manman 发表于 2010-2-24 00:48:10 | 显示全部楼层
可可以发ISO 啊manman靓靓~~4 U+ ?% x& F5 k& ^% {* p
aubert-22 发表于 2010-2-24 12:18 AM
/ r& k  u% G. p

+ v0 t+ t6 \  M) D可以'''''''不過而家高立我已經UP晒,冇得救啦,剛UP緊''惡魔人:魔鬼人默示錄''我停左佢再整iso啦.因為剛放入軟件開始.

平常心 发表于 2010-2-24 00:54:28 | 显示全部楼层
DVD版本画质应该多好还可以,文件大吾大,

manman 发表于 2010-2-24 00:56:09 | 显示全部楼层
我想知是不是iso檔, 或是其他格式.4 f! r9 a; [$ |7 w: ~1 c
PTK 发表于 2010-2-24 12:15 AM

9 M* p0 U' g3 Y6 I+ `9 x
  i6 T5 M. F) W. p! ]$ e# }iso檔同vob檔都係dvd,iso檔要用軟件備份出來,我懶用軟件整,所以就咁copy個file出黎之嘛.我唔覺得iso檔同vob檔有咩分別.我冇壓縮過係原碟放出黎架.

平常心 发表于 2010-2-24 00:56:36 | 显示全部楼层
文件太大,等我买咗新硬碟再下多谢,

aubert22 发表于 2010-2-24 01:17:42 | 显示全部楼层
iso檔同vob檔都係dvd,iso檔要用軟件備份出來,我懶用軟件整,所以就咁copy個file出黎之嘛.我唔覺得iso檔同vob檔有咩分別.我冇壓縮過係原碟放出黎架.
" f8 X! ^) H: Q( n/ q  Y- wmanman 发表于 2010-2-24 00:56

# `0 V) t; ^( _8 k唉~你唔知ISO对于压片嘅人黎讲几方便~不过你家都发左vob了,无ISO就唔下黎压了,纯支持下~