跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[迅雷快传] [原創]高立的未來世界DVD 1-26話(完)[29.5GB][粵/日語~繁體字幕]

manman 发布于2010-2-23 23:58 6113 次浏览 81 位用户参与讨论     [复制分享主题]
kevinchan 发表于 2010-2-24 01:42:36 | 显示全部楼层
可以'''''''不過而家高立我已經UP晒,冇得救啦,剛UP緊''惡魔人:魔鬼人默示錄''我停左佢再整iso啦.因為剛放入軟件開始.
/ L* U* s# a' r; _' w4 k- {1 cmanman 发表于 2010-2-24 00:48
辛苦晒啦!

manman 发表于 2010-2-24 02:00:44 | 显示全部楼层
唉~你唔知ISO对于压片嘅人黎讲几方便~不过你家都发左vob了,无ISO就唔下黎压了,纯支持下~$ L8 f' X, Q9 t4 ?3 r
aubert-22 发表于 2010-2-24 01:17 AM

' P- _- j: o7 A" z2 s! s( c) i! O
你可以下載完用DVD Shrink 3.2.0.15備份過個ISO出黎架嘛.load個ISO唔使10分鐘.

kwanyeung 发表于 2010-2-24 04:02:50 | 显示全部楼层
唉~你唔知ISO对于压片嘅人黎讲几方便~不过你家都发左vob了,无ISO就唔下黎压了,纯支持下~) ~1 t; a3 J7 J% `
aubert-22 发表于 2010-2-24 01:17

" u% x- O; t4 X' ~其實VOB都好方便。。最多麻煩小小自己用個綠色軟件合番一個完整VOB。。' Y5 c6 y) f; ~0 y8 [
好耐冇見你發野啦。。依家得閒番啦?

艾米尔 发表于 2010-2-24 11:21:48 | 显示全部楼层
支持啦,thanks!正版DVD.......

aubert22 发表于 2010-2-24 11:29:16 | 显示全部楼层
其實VOB都好方便。。最多麻煩小小自己用個綠色軟件合番一個完整VOB。。
& w, _( s* ~; k! i* B  C. W好耐冇見你發野啦。。依家得閒番啦?  h- o5 D7 y+ B6 Q  c
kwanyeung 发表于 2010-2-24 04:02

: a( h4 |+ N. P/ W- F; s/ f8 M: i便鬼~少话嘅话或者电影,剧场版之类嘅就无所谓,咁多话,全部VOB,睇下就觉得烦~ISO起码可以逐集搞~
% C* a, B, j7 Z4 T4 r/ f2 `我米讲左唔发咯,发都系发BT罢了~或者音频~

kevinchan 发表于 2010-2-24 11:51:56 | 显示全部楼层
唉~你唔知ISO对于压片嘅人黎讲几方便~不过你家都发左vob了,无ISO就唔下黎压了,纯支持下~6 B1 E* g$ N! W$ S9 e' S6 s, h7 z
aubert-22 发表于 2010-2-24 01:17
有人分享已经好好啦

hikaruyin 发表于 2010-2-24 13:26:00 | 显示全部楼层
很大的檔案呀…

粤语狗 发表于 2010-2-24 20:50:46 | 显示全部楼层
hao hao hao hao hao ha

评分

kevinchan -3 -10 无聊回复

littleman 发表于 2010-2-24 21:56:47 | 显示全部楼层
支持, 下來重溫.

kenhai74 发表于 2010-2-24 22:28:13 | 显示全部楼层
我过嚟下翻25同26集先,谢谢分享嘞!

kwanyeung 发表于 2010-2-25 04:28:38 | 显示全部楼层
便鬼~少话嘅话或者电影,剧场版之类嘅就无所谓,咁多话,全部VOB,睇下就觉得烦~ISO起码可以逐集搞~! c; u1 Y3 l$ E% z
我米讲左唔发咯,发都系发BT罢了~或者音频~* f3 K7 Y- R4 M! b
aubert-22 发表于 2010-2-24 11:29
: Z, {5 O5 P& I( p' f- h
都唔係同你講。。我知你玩PT9 x. |$ Z# Z! [5 K  O! ~  [
我同蚊女講炸嘛。。
- a) X2 p0 W: r; }/ c- k佢好耐冇上黎玩啊。。

manman 发表于 2010-2-25 08:57:13 | 显示全部楼层
都唔係同你講。。我知你玩PT  s& V9 L& \  ?  N
我同蚊女講炸嘛。。
% b) q! w4 P1 V* p. K佢好耐冇上黎玩啊。。* J& }6 a. I  G* V( u' f9 A% I. O# b
kwanyeung 发表于 2010-2-25 04:28 AM
' Y7 z' ]% B: |# g$ A

& s$ H' K1 G- G5 Y% i1 I) P+ ]$ r5 r0 v/ `6 e/ E; E; n5 D
係呀,而家先得閒up下野分享咋,之前個半年部腦忙到冇停過呀.哈......哈